BH klubovi u Europi 2016/17
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BH klubovi u Europi 2016/17
EHF Challenge Cup:
Pelister - Vogošća Poljine Hills
Pelister - Vogošća Poljine Hills
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jul 2016, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- gradacac10
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 2016/17
Sramota Borac! Sramota Maglaj! Sramota Izvidjac!
Vogosci zelim svu srecu i da prodju sto dalje mogu, posljednji najbolji rezultat u Euro takmicenjima imamo upravo mi, Gradacac, jer smo posljednji prezimili u Europi koliko me pamcenje služi. Nadam se da ce nas Vogosca dobro predstaviti kao prosle godine, ovime su se pokazali da su izgleda jedini ozbiljan tim u drzavi.
Vogosci zelim svu srecu i da prodju sto dalje mogu, posljednji najbolji rezultat u Euro takmicenjima imamo upravo mi, Gradacac, jer smo posljednji prezimili u Europi koliko me pamcenje služi. Nadam se da ce nas Vogosca dobro predstaviti kao prosle godine, ovime su se pokazali da su izgleda jedini ozbiljan tim u drzavi.
Zašto Izviđač,pa igra po Europi cijelu godinu...jel još treba igrati neki trećerazredni kup...ipak je SEHA ove godine vrh vrhovagradacac10 je napisao/la:Sramota Borac! Sramota Maglaj! Sramota Izvidjac!
- gradacac10
- Kontakt:
Oprosti molim te, jedan Gopingen, Gumersbach, Nantes, Nexe koje takodjer igra Seha, mogu igrati Kup EHF ali je Izvidjacu iz ponizenja i ne mogu igrati? To hoces da kazes?
Ne,samo pitam zašto je sramota...to po tvom sudugradacac10 je napisao/la:Oprosti molim te, jedan Gopingen, Gumersbach, Nantes, Nexe koje takodjer igra Seha, mogu igrati Kup EHF ali je Izvidjacu iz ponizenja i ne mogu igrati? To hoces da kazes?
Sramota je ali...gradacac10 je napisao/la:Sramota Borac! Sramota Maglaj! Sramota Izvidjac!
Kada ova država-Rukometni savez budu iole ozbiljni pa da na bilo koji način pomognu klubovima u tom predstavljanju Europi...
RK Maglaj je sve učinio u traženju jačeg sponzora (imali su obećanja pred kraj sezone) ali, na najveću žalost igrača i navijača, u tome nisu uspjeli.
Ovo je mali grad-klub i Uprava kluba se nije smjela upustiti u ovo takmičenje bez sigurne finansijske podrške. Prošlu sezonu su završili sa malim minusom, par hiljada KM, bez dugova igračima, trenerima i dr. Žele to imati i ove sezone u PL. Takmičenje u Europi bi to, po njihovo mišljenju, dovelo u pitanje jer klub "živi" od nekoliko malih sponzora, 20-30.000 budžetskih KM i od entuzijazma...
Cudno da vam SDA nije generalni sponzor , jer glavni vam igraci potpisali sa njima ugovor 

no rules je napisao/la:Cudno da vam SDA nije generalni sponzor , jer glavni vam igraci potpisali sa njima ugovor

nisu igrači nego je igrač, malo je to bilo za generalno sponzorstvo... i nije ovo "taj" klub

Šalim se naravno ... , ali nije mu ta mrlja trebala u karijeri
, velika šteta za Maglaj kao klub da nakon sjajno odigrane sezone ne igraju Evropu , pitanje kada će opet Maglaj izboriti Evropu ... tu je trebao i grad i uprava kluba učiniti sve da se te utakmice odigraju , ali ...

- gradacac10
- Kontakt:
Istog sam misljenja, mogli ste pisat novu stranicu historije kluba u gradu, nove uspjehe, ko zna kada ce se ponoviti opet... Mislim da je cak ove godine ispred Maglaja i ekipa Bosne Sarajevo, uz Borac i Vogoscu, te mozda i Konjuh, tesko ce se dospjeti doigravanja ali sve je moguce, velika steta za vas...no rules je napisao/la:Šalim se naravno ... , ali nije mu ta mrlja trebala u karijeri, velika šteta za Maglaj kao klub da nakon sjajno odigrane sezone ne igraju Evropu , pitanje kada će opet Maglaj izboriti Evropu ... tu je trebao i grad i uprava kluba učiniti sve da se te utakmice odigraju , ali ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.