FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo ovu mejhanu pretvoriti u privatnu pljuvacnicu?? @joker @evander @pasica @pitic @bordoakapitar

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo ovu mejhanu pretvoriti u privatnu pljuvacnicu?? @joker @evander @pasica @pitic @bordoakapitar
+1Mouse je napisao/la:E poserem se na naziv teme
Dobro, i @bordoarmy88BordoArmy88 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo ovu mejhanu pretvoriti u privatnu pljuvacnicu?? @joker @evander @pasica @pitic @bordoakapitar
NećeteFrancescoTotti je napisao/la:Hocemo ovu mejhanu pretvoriti u privatnu pljuvacnicu?? @joker @evander @pasica @pitic @bordoakapitar
Jesi li zajebaniji ako napises nesto boldiranim slovima?hilmo je napisao/la:NećeteFrancescoTotti je napisao/la:Hocemo ovu mejhanu pretvoriti u privatnu pljuvacnicu?? @joker @evander @pasica @pitic @bordoakapitar
To je obaveza..admirr je napisao/la:smije li se ovdje dini, kusturici i ostalima ''tepati''
Ispravio sam ti spoilerhilmo je napisao/la:Narod me je izabrao, ja moram slušati narod...
Jer![]()
Ovako, oboji ga malo, pa da te ozbiljno shvatimojoker90 je napisao/la:Jesi li zajebaniji ako napises nesto boldiranim slovima?hilmo je napisao/la:NećeteFrancescoTotti je napisao/la:Hocemo ovu mejhanu pretvoriti u privatnu pljuvacnicu?? @joker @evander @pasica @pitic @bordoakapitar
hocel biti kakav streamHigh je napisao/la:Valja obavijestiti džemat da će u četvrtak, od 22.00 h pa do dugo u noć, @joker90 biti iskandžijan u najpoznatijoj sarajevskoj sokerhani.
Krećem od najslabijih.jurisicduska je napisao/la:A ne zovete doktora te igrice.
admirr je napisao/la: hocel biti kakav stream
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 104 gosta.