FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 00:16

Mogu i ja najaviti musanovo mudo da cu zakaciti na jug, pa da slazem. Jos mogu napraviti kakvu donaciju da skupimo a zvat ce se skupi za zene igraca. Mozda igraci ostanu. Ne znam samo kako misle da im neko ozbiljan ubuduce da pare? Bas me to zanima. Inace su najavili da ce istok davno poceti, kad ono ogradili ga nema para, cekaju donacije navijaca, a oni svoje pare nece trositi, pa nisu budale.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 21 jul 2016, 00:18

Što ti drugi nisu trošili pare navijača na stadion?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 00:20

Vec smo to davno utvrdili da smo prve stolice napravili od para navijaca. Samo sto si ti tad bio u pelenama jer navijas za Zelju od 2015 god, blage ti veze nemas.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 21 jul 2016, 00:22

Nisam dobio odgovor. Slažem se, navijam od kada je Miske tu

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 00:23

Nismo imali vremena graditi osvajali trofeje i igrali evropu. Sad gradimo parking ali cemo evropu igrati u pipicama. Nadam se da si zadovoljan dusa draga.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 21 jul 2016, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 21 jul 2016, 00:23

Blueboy1 je napisao/la:U svakom slučaju će Željo zaraditi na Hervasu samo što je razlog raskida ugovora veća šteta za njega nego za nas. Nije niko u svijetu travu pasao pa da naleti na ovakve glupe priče i uskoro će klubovi u svijetu da se drugačije odnose prema razmaženim fudbalerima koji razmišljaju malom glavom. Nikome nije u cilju da ima u timu lika koji će zatezati odnose unutar kluba kada se nečijoj ženi pomjeri uložak. Očigledno je to neka nova moda u svijetu da se fudbaleri ravnaju prema sujetama svojih žena ali će ih većinu to skupo koštati.
U prilog činjenici da je Hervasova žena sve ovo zakuhala ide i informacija da su njegovi zastupnici prekinuli saradnju sa njim nakon ovakvog poteza.
Iako ovo nije dobra stvar za imidž kluba, utjeha može biti to što će klub na kraju priče izaći bogatiji za jednu godišnju platu jednog od naših najplaćenijih igrača.
Malo nam je to, dobit cemo jedno 400.000 eura. Nemojte se provaljivati, obrukali smo se, sto prije zaboraviti Hervasa jer sto ga prije mi zaboravimo manje ce nam ostali piti krv na slamcicu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2016, 00:24

amazon je napisao/la:Mogu i ja najaviti musanovo mudo da cu zakaciti na jug, pa da slazem.
Nema veze ba, oni lažu za istok, ti najaviš da će Lendrić i Stevanović napustiti klub, da će trenirati sa juniorima i dobiti papire, pa nikom ništa. Dešava se, preživio je Željo i gore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 00:26

Virtu4l je napisao/la:
amazon je napisao/la:Mogu i ja najaviti musanovo mudo da cu zakaciti na jug, pa da slazem.
Nema veze ba, oni lažu za istok, ti najaviš da će Lendrić i Stevanović napustiti klub, da će trenirati sa juniorima i dobiti papire, pa nikom ništa. Dešava se, preživio je Željo i gore.
Naravno, zato je Lendric morao produziti ugovor da se to ne bi desilo. Vidim dok upalis treba ti malo duze. Inace ja ne znam nista, ali ti sve znas a nisi bio na stadionu 20 godina, jako zanimljivo :kafa:

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 21 jul 2016, 00:27

Natjeraše ga da produži ugovor da ne bi sa juniorima trenirao. Smiješan si amazonko, kad te neko popiša odmah pišeš ti navijaš od 2015, nisi bio 20 godina na stadionu, ti si lažni navijač, ti nemaš godišnju bla bla

koji si ti levat

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2016, 00:30

Šta se odmah ljutiš, oni lažu za istok, ti za sve ostalo, svi danas lažu, težak vakat moj amazone.

Uprava napravi stadion za Evropu, i onda ta ista nesposobna uprava ne ode u Evropu, nikako dva dobra sastaviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 00:30

Bas tako, decko ne zna kako izgleda stadion. Bilo je zatezanja oko Lendrica iz razloga sto je trazio veca primanja a nasi na pocetku nisu pristali na to zbog toga je bilo svega. Kad su skontali da im je pametnije da covjeku podignu primanja sve se rijesilo. Sto je u normalnim klubovima takav princip normalan. Sreca da nam nije ni on otisao na put oko Madagaskara.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 21 jul 2016, 00:34, ukupno mijenjano 4 puta.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 jul 2016, 00:38

samoplavi je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:U svakom slučaju će Željo zaraditi na Hervasu samo što je razlog raskida ugovora veća šteta za njega nego za nas. Nije niko u svijetu travu pasao pa da naleti na ovakve glupe priče i uskoro će klubovi u svijetu da se drugačije odnose prema razmaženim fudbalerima koji razmišljaju malom glavom. Nikome nije u cilju da ima u timu lika koji će zatezati odnose unutar kluba kada se nečijoj ženi pomjeri uložak. Očigledno je to neka nova moda u svijetu da se fudbaleri ravnaju prema sujetama svojih žena ali će ih većinu to skupo koštati.
U prilog činjenici da je Hervasova žena sve ovo zakuhala ide i informacija da su njegovi zastupnici prekinuli saradnju sa njim nakon ovakvog poteza.
Iako ovo nije dobra stvar za imidž kluba, utjeha može biti to što će klub na kraju priče izaći bogatiji za jednu godišnju platu jednog od naših najplaćenijih igrača.
Malo nam je to, dobit cemo jedno 400.000 eura. Nemojte se provaljivati, obrukali smo se, sto prije zaboraviti Hervasa jer sto ga prije mi zaboravimo manje ce nam ostali piti krv na slamcicu.
Čuj malo 400.000, tobe jarabi šta neces ovdje procitati.
Jedino ako smo toliko jak klub poslati pa nam je malo milion skoro. A mislim da jos nismo, a na putu smo...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 00:40

Ja mislim da cemo dobiti manje od 400.000 eura plus procenat od sljedeceg transfera.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 jul 2016, 00:47

Pa to je za svaku pohvalu, nikad lakše pare nismo zaradili, jedino kad se Džekson gdje proda! Aferim!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 00:49

Ovo je jedino sto se slazem s tobom. Nikad lakse.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 jul 2016, 00:50

Nemojte loziti Zeljuuuuuuuu, koji vam je?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 jul 2016, 00:54

Prije ce biti da on nas lozi.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 jul 2016, 01:47

http://sportsport.ba/bh_fudbal/hervas-o ... car/200965

Trebamo tuziti Kanton i traziti neku odstetu zbog odlaska Hervasa, ipak su oni duzni da obezbjedi sigurnost u Kantonu preko nadleznih institucija :D

P.S. - naravno da i meni smijesno zvuci ovo kao jedan od glavnih razloga, mnogo je to dublje.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 21 jul 2016, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 21 jul 2016, 08:05

Dobro jutro braco. Igra li nam Hervas u derbiju :).

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 21 jul 2016, 08:43

Evo vidiš smanjena je jedna dilema. Znamo da ne igra 100%. Ispao je cirkus i to sam i ja rekao. Nisam povjerovao u priče o kerovima kao i o nekim odstetama. Sinoć sam sjedio sa jednim mrtvim pitarom i zezancija oko ovog krenula kaže čovjek na kraju znaš da volim da izgubite i sve da vam je naopako ali oko ovog je istina da mu je žena setala kera i napale je lutalice kao i da je ujeo ker. Nisam insajder i nemam pojma ni gdje je živio ni ima li ženu ali previše posvećujemo pažnju stvarima na koje ne možemo utjecati.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.