. . došao još juče . .pompom je napisao/la:jel krenuo subic ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Jesu nam porasli apetiti.
Sva sreca nemamo dugovanja, stadion se gradi, fan shop radi odlicno, imamo jake sponzore, pa mozemo imati visoke zahtjeve

Sva sreca nemamo dugovanja, stadion se gradi, fan shop radi odlicno, imamo jake sponzore, pa mozemo imati visoke zahtjeve

- JohnCleese
- Kontakt:
Agamemnon je napisao/la:To nema veze rasprave oko igraca su nesto drugo.pinoglavi je napisao/la:Azmir je rekao da zeli titulu i ne pita koliko kostaju pojacanja, e pa ovo nije ta ekipa. Imamo ekipu za vrh tabele a znate da nijanse odlucuju prvaka u ovoj ligi. Uostalom bezveze ste se uhvatili te izjave, to je samo igra za javnost i ostale timove, ako on kaze cilj je Europa ne znaci da nece napasti titulu od samog starta. Nije se ni Ranijeri pljuvao kad je s Lesterom tek nekoliko kola do kraja spomenuo borbu za titulu.
@solinas protiv Drine su igrali neki igraci zbog kojih se pljuvao Husref jer ne igraju poput Govedarice a rezultat znamo. Pa nije ni pocela liga pricamo kad ce otkaz Husrefu, ne znam sto vam treba ovo. Nije nedodirljiv naravno i glavni je krivac ako krenu losi rezultati ali isto tako je bezveze da mu trazite dlaku u jajetu iz meni nepoznatog razloga. Ima nekih stvari koje ni meni nisu jasne ali vec se pocelo pretjerivati. Uhvatili ste se te izjave kao i nekih izjava igraca i zbog tog se pise protiv njega. Ne znam sta ocekujete od igraca da kaze, pa eto nisam se zalagao i nisam ispunio sta je Husref trazio od mene i izbacio me iz prve postave potpuno zasluzeno i fantastican je trener. Naravno svako ce vodu malo na svoj mlin. Ne kazem da je neki igrac kriv nego da ne treba suditi na osnovu jedne strane samo.
Ako cemo uzeti trofej a igrati Merzic ili Mehidic umjesto Kostica ili sta znam koga,super ja sretan.
Mjesas zabe i babe.
20 godina suplje price i borbe za goli zivot sada jos treba 20 godina slusati price oko famozne evropske Slobode i prepiranja Jasmina i Azmira.
Muka mi je i od Azmirovog kukanja,ili uzmi pobrini se i kako je se hvalio milionima i kako ce halaliti i nikada tuziti,pa uzmi jarane ili napravi ili napusti **** supljak.
Na papiru imamo jaku ekipu,trenera kojeg svi ostali a i mi smatraju najboljim trenerom lige (ili jednog od boljih poslijeratnih)pa bujrum izvolite donijeti trofej.Ako nije sposoban ili ne uspije neka odstupi (Husref)fudbal se igra za trofeje a ne opstanak ili da budes pri vrhu.
To im je posao i placeni su dobro,i redovno za njega,neka ga rade.
Polako, cekaj dok se sav dug rijesi i onda ce Azmir kupit Slobodu po uzoru na Sarajevo i Tana. Tek tad mozes ocekivati enormna ulaganja u klub i odskok od ovog BH sivila. Do tada, jos ove dvije tri godine dok ne dodje sve na svoje, drzati konstantu izlazaka u Europu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nista od Subica...
-
- Moderator
- Kontakt:
Da l' bi neko bio ljubazan pa u subotu stream napravio 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
jagledamBenjo_AFC86 je napisao/la:Da l' bi neko bio ljubazan pa u subotu stream napravio

je li to zvanicno ...steta dobar je bocni/krilni igrac, nema veze opet imamo jaku ekipu i sa pravom se mozemo nadati vrhu tabele.defour je napisao/la:Nista od Subica...
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 21 jul 2016, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
Halooooo crnjaci sta vam je ljudi imamo jednu od najuspjesnijih sezona iza nas i sad smo na top dobrom putu da bude jos bolje a vi tu kukate k'o kakve babe. Idemo pozitivno malo da se napravi euforija za subotnju utakmicu.
U srcu mome samo zivis ti
Slobodo moja ljubavi
O tebi sanjam, o tebi pjevam
Samo tebe volim ja.
U srcu mome samo zivis ti
Slobodo moja ljubavi
O tebi sanjam, o tebi pjevam
Samo tebe volim ja.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
je li to nista od cetalja Subica
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Džaba sam gusle učio svirat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Tuzlak04 je napisao/la:. . došao još juče . .pompom je napisao/la:jel krenuo subic ?
dogovorite se..defour je napisao/la:Nista od Subica...
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nije toliko grijesio koliko nije nista napravio. Na okupljanje najspemniji su dosli Efendic i Zeba i nije dovoljno da mozes trcati ko konj potrebno je da znas igrati fudbal al cinjenica je da Damir NIJE SKOLOVAN igrac i tacka.RichmanBiH je napisao/la:Ne znam sta je pogrijesio toliko da vas iritira. Evropa, viceprvaci, ne ide nista preko noci.
Ova ekipa je svemirski brod za onu iz Federalne a Damir se nije pomjerio sa tacke jos dok je igrao u drugoj ligi.
samo Sloboda
-
- Kontakt:
merak je napisao/la:Nije toliko grijesio koliko nije nista napravio. Na okupljanje najspemniji su dosli Efendic i Zeba i nije dovoljno da mozes trcati ko konj potrebno je da znas igrati fudbal al cinjenica je da Damir NIJE SKOLOVAN igrac i tacka.RichmanBiH je napisao/la:Ne znam sta je pogrijesio toliko da vas iritira. Evropa, viceprvaci, ne ide nista preko noci.
Ova ekipa je svemirski brod za onu iz Federalne a Damir se nije pomjerio sa tacke jos dok je igrao u drugoj ligi.
Mozda za tebe, mozda ispunjava ono sto treba. Vjerovatno pomaze vise defanzivno od nekih drugih igraca plus moze pucat sa distance. Vrijeme ce pokazat.
UPRAVA NAPOLJE!
Subic dolazi?
Idemo u subotu uzet 3 boda
Idemo u subotu uzet 3 boda
DRŽAVA TUZLA!!
Kad ga Damir zabije u subotu
Inace da ne igra Mehidic, jedini u timu ko zna dati gol je Karic. Malo je to, tako nije katastrofa ako pocne, mozda je bolja opcija od Govedarice kad vec Zeba ne igra. Neka ga u rosteru ali samo da ga nekako na klupu preselimo

Inace da ne igra Mehidic, jedini u timu ko zna dati gol je Karic. Malo je to, tako nije katastrofa ako pocne, mozda je bolja opcija od Govedarice kad vec Zeba ne igra. Neka ga u rosteru ali samo da ga nekako na klupu preselimo

Nad tobom sunce najljepše sja
Sinoć na kantonu Ibrić kaze da uza subića će papirologija bit zavrsena pocetkom naredne sedmice i bit će registrovan za utakmicu sa sirokim
Vraca se Pero...
Hajmo sad oplest pet stranica.defour je napisao/la:Vraca se Pero...
Taman do subote

- tuzlak1987
- Kontakt:
Informacije vam se ne podudaraju nikako 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.