Pa da.. obicni default, mozda ali mozda neka sara npr oko rukava ili oko vrata..Memara je napisao/la:Ovo i jesu nasi novi dresovi, samo bez ovog detalja Hlopte i sivi dres umjesto crnog.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nikakvih sara ili detalja od strane Nike, jedino ako sta nasi u stampariji ne dodaju (nadam se), znaci ovaj isti samo bez ove lopte.JavierBosnia je napisao/la: Pa da.. obicni default, mozda ali mozda neka sara npr oko rukava ili oko vrata..
- f0rest1946
- Kontakt:
Kad bi predstavljanje trebalo bit tebra?Memara je napisao/la:Nikakvih sara ili detalja od strane Nike, jedino ako sta nasi u stampariji ne dodaju (nadam se), znaci ovaj isti samo bez ove lopte.JavierBosnia je napisao/la: Pa da.. obicni default, mozda ali mozda neka sara npr oko rukava ili oko vrata..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma prenosi sa infa, to je taj dres (taj model dresa) ove godine. Predstavljanje na presici (najvjerovatnije, ne sigurno, sa ovim nasim nikad nista nije sigurno), a presica kad je pa ni to se ne zna. Sto kaze zorica, moze bit sutra al i ne mora da bude.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Neka mu je lahka zemlja Bosanska. Znali smo se iz viđenja skoro uvijek je sa ženom i kćerkom dolazio na Istok. Tuga velikaf0rest1946 je napisao/la:https://postimg.org/image/h5tvcced3/ RIP JASAAdiFKS je napisao/la:Moze li slika Jase. Mislim sigurno ga znam iz vidjenja?
Kada dodje taj trenutak kada dodje sudnji dan i pred Bogom ja sam spreman ljubav da ti dam,kada umrem i odem i kad me ne bude,ja cu žaliti samo sto nisam uz tebe,i na onom svijetu tamo,čut će se moj glas,Bordo Bijeli cijeli život ja navij'o sam za vas.
SRETAN BROJ - 1725
Ma nike je nike svaka cast Haad u al ovi su ekstra
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bit ce puno igraca iz turske po ovim manjim klubovima sto bi se mogli pokupit, tipa Diarra, a i naseg porijekla...nece im se stanje normalizovat zadugo...a hoce ljudi da igraju...za nas bi bili pojacanja sigurno...
Gomez vec napustio Besiktas, a vjerovatno ce i ostali pratit , bar na posudbe...
Gomez vec napustio Besiktas, a vjerovatno ce i ostali pratit , bar na posudbe...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Realno, mi ne mozemo dovesti igraca ni iz druge Turske lige.
Ma mozemo sesar je iz Turske doso , Turska je ba 6 7 klubova stabilnih ovo ostalo visi o niti . LJudi moraju skontat jednu stvar bez dobre ibfrastrukture sa kojom ces privuc gledaoce . Recimo da napravi se neki dobar stadion raja bi isla radi cjelog dozivljaja ne samo radi tekme. Ja kad sam pprvi put zakoracio na Evropski stadion , shvatuo sam sto im je gust gledat live, i bez uzlazaka u Evropu , redovnih , pa makar to bilo par kola, klubu je danas isto ha bio u Turskoj ha u Bosni. Jedina sreca Turskim klubovima je sto su ludi za fudbalom al i u njih ako pogledas drugu ligu niso to naki stadioni , bezveze. Ma Talijani su zaostali u infrastrukturi kamoli Turci. Ko je u Italiji napravio stadion osim one ljepotice Juventusove , niko. A nasa liga je trebala se srezat odma na 10 , prva liga je trebala bit 16 al zajednicka a tek druga liga da bude RS Federacija . Ja mislim da smo dokazali dosad u Evropi da mozda je i 10 klubova previse jer stvarno 8 god nikog ne pobjedit u ligi prvaka , niko osim Zelje i Sarajeva ne moze tri kola proc a i oni kad dobiju super zdrjeb izbace Levski pa ispdnu od Zete , jebote. Kukesi Rabotbicki ,Gledaj Sirokog , ispo od kluna treba ti litar pljuvacke da kazes ime kluba sa Malte. Kako oni mogu dovest kvalitetnije igrace , **** ostrvo. Dok god ispadas od tih klubova nemas sanse. Ja sam se stvarno nado da ce Sarajevo povuc cjelu ligu naprjed , al oni prodase i otjerase sve sto valja i nake Mianmarske brazilce doveli , to mi od 1. dana jasno nije bulo. Ko poznaje drZavu Mianmar, ako su tamo zavrsoli kako u stravicnu pizdu maternu oni mogu bit pojacanja. Trenere se vidi iz aviona postavljaju podobne nije kvalitet bitan ( sca logika je nalagala da dovedemo Celu , ro je prvi potez trebao bit, covjek je sa Radnikom koji je odjednom postao renomiran klub a racunalo se da ce uspast napravio malo cudo) niko se vise ne pojavljuje iz kluba . ono Tan stoji iza nas ko vas J**+, znaci sva ona prica Sarajevo pa mi je suplja , cuvaju se fotelje.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Pregovara se i radi na dovođenju stopera.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
A mozdaaaa i ne radiiiiiMajkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A mozemo iz premiershipa ili cvajte? Ne, ne zele dovest igraca...jer niko nije dobar od njih licno...Evander je napisao/la:Realno, mi ne mozemo dovesti igraca ni iz druge Turske lige.
Ako je level Novaković, bolje da ne dolazi..Majkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Fakat sta ce nam nismo p***** da se branimoledesma je napisao/la:Ako je level Novaković, bolje da ne dolazi..Majkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.

Daje ga Sejfo na derbiju, zapamtite to
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koji ce nam k,kad preguramo zelju i zrinjski bez stopera ne treba nam ni poslije protiv krupe itd
Roze kopacke ce biti zapamceneHigh je napisao/la:
Daje ga Sejfo na derbiju, zapamtite to
- f0rest1946
- Kontakt:
Duga je sezona druze , sa zeljom i zrinjskim ce se igrati jos 3 puta a mozda i 5 ako se u kupu sretnemo..Sarajlijica1946 je napisao/la:Koji ce nam k,kad preguramo zelju i zrinjski bez stopera ne treba nam ni poslije protiv krupe itd
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Onda se ocigledno ne racuna na Mujakica,kad ce sazriti kao stoper nego sad.Ili si stoper ili nisi treceg nema.Opet bacaju ublehe o akademiji i igracima kad im je kurcu cejf!Da nema u21 pravila ne bi nijedan akademac bio u prvojf0rest1946 je napisao/la:Duga je sezona druze , sa zeljom i zrinjskim ce se igrati jos 3 puta a mozda i 5 ako se u kupu sretnemo..Sarajlijica1946 je napisao/la:Koji ce nam k,kad preguramo zelju i zrinjski bez stopera ne treba nam ni poslije protiv krupe itd
DenchiNL je napisao/la:A mozdaaaa i ne radiiiiiMajkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amco46, Bordo10, Burberry46, misstianopenaldo, mnon46, MSOZ101, plisek, Proximic, Rahma, rimljanin90, SarajevoForza, Suki46, trunks1946 i 75 gostiju.