Ma odma sam rekao da je premlada,jos da me optuzuju za pedofiliju,dosta mi je plavih koverti u stanu
Ma pokusaj jarane,prolazi 100%
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imam ja sestru,ako hoces ima na face-uEmir_ZENICA je napisao/la:Stvarno ako imas sestru a da je dobra daj na broj![]()
![]()
Hocel neko reci da barimo preko foruma
Ajde posalji na privatnu porukusikirica je napisao/la: Imam ja sestru,ako hoces ima na face-u![]()
![]()
Samo nezzz jel za tebe,jucer napunila 17 godina..![]()
Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzmes kocku leda od konobara, pridjes pred curu i razbijes kockicu od pod, i kazes: "Eto probili smo led, ajde sada da se upoznamo.."![]()
A sad ozbiljno. Zna li neko kako da instaliram igricu (konkretno Godfather II ili COD 6), jer nisam ne pamtim od kada instalirao neku igru. Prije se samo pokrene autoplay i klikne se na install, a sada mi samo otvori dvd, sa brukom nekakvih zipovanih file-ova. Sta cu ja sad sa njima. Nigdje nema settings, ili nesto.
Ubijam se od dosade, sad kad je raspust, a ruzno vrijeme da idem vani.
Eto, hvala unaprijed na odgovoru.
Ma bjazi ba salim se,hoces da me ubije...Emir_ZENICA je napisao/la:Ajde posalji na privatnu porukusikirica je napisao/la: Imam ja sestru,ako hoces ima na face-u![]()
![]()
Samo nezzz jel za tebe,jucer napunila 17 godina..![]()
...Ime i prezime
![]()
Emir_ZENICA je napisao/la:Necemo mi reci da si nam Ti dao,ha ja ...preko prijatelja je dodaliIli nam lazes
pa dobro sad ...Emir_ZENICA je napisao/la:Ma ne prepadam ga![]()
Jesi ali si sam rekao da si pitao za sestu ili mamu od te djevojke![]()
tako da stani u red
P.S Ponasamo se kao djeca od 12 godina![]()
hahahahahahahahahahahahahah ne ppamtim kad sam se ovako nasmijaosikirica je napisao/la:Oj Boze,jesam glup...bavarian_bk je napisao/la:De , pa ces mi javiti kako je proslo![]()
Moj ''mozak'' je skontao da se sastanemo rano ujutro na jednom romanticnom mjestu (ona inace rano ustaje) i ja joj sinoc poslao poruku da se sastanemo u 9 sati.
Mi se sastali i mi pricamo i pricamo i ja je na kraju pitao mozes li mi dati jos jednu sansu,puce mi samar i ode bez rijeci.![]()
![]()
Eto kako sam prosao,ali vec sam je zaboravio dok sam se vraco kuci vidio sam jednu dobru i s njom sam se sprijateljio,pa cemo viditi ima li nafake...
Trenutno korisnika/ca: gringoBasJa i 10 gostiju.