FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sto znaci da je taj "drugi" otpao jel, pa nam preostao ovaj rezervni odnosno Toni ?Zukanovic je napisao/la:Kad sam rekao da je Toni u igri i da cekamo drugog stopera kaze "Avdic" da ja pricam glupost.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel mi rano brate, mogu li sutra? Nisam ni ja jetru na putu nasaojoker90 je napisao/la:Danas pocni sa prvim apaurinom, po onom mom receptu sto ti dadoh!pasica je napisao/la:A mozda nikad ne skonta
Ako bas moram veceras ide prva tura
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- f0rest1946
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ALEEEEEE ALEEEEEEEEEEEE
KOMSINICE ZELJANA OPET CES BITI HEBANA!
ALEEEEEE ALEEEEEEEEEEEE
KOMSINICE ZELJANA OPET CES BITI HEBANA!
Jes',ali ima jos nekih ,nije samo on u igri.pitic je napisao/la:Sa kimeMajkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.Jel sa ovim Husarićevim
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Jel Husarić ima pravo prvog pika u klubu kada je dovođenje igrača u pitanjuMajkl je napisao/la:Jes',ali ima jos nekih ,nije samo on u igri.pitic je napisao/la:Sa kimeMajkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.Jel sa ovim Husarićevim
Koliko ih je još u igri otprilike
SRETAN BROJ - 1725
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Majkl je napisao/la:Jes',ali ima jos nekih ,nije samo on u igri.pitic je napisao/la:Sa kimeMajkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.Jel sa ovim Husarićevim
Moglo je to odmah nakon povrede Kovacevica,ali **** sad je malo kasno.Pa da je Spahic dok se uigra,privikne, ovo ono ode 5-6 kola.
@amypitar
Vidiš da se mućkaju koga će. Ima ih evo kako kažu dvojica u opticaju ima tu detalja plata, dužina ugovora, kvalitet itd.
Vidiš da se mućkaju koga će. Ima ih evo kako kažu dvojica u opticaju ima tu detalja plata, dužina ugovora, kvalitet itd.
SRETAN BROJ - 1725
Tipuric trazi platu 10k KM i 2 godine
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Jest taj, al' ima ih jos u igri.
Prevod: "Taj je, a mozda i nije"
Prevod: "Taj je, a mozda i nije"
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Dobro ga Husarić posavjetovao. Nevjerovatno kakva se lova vrti oko igrača FKS, a nema nas na mapizlo87 je napisao/la:Tipuric trazi platu 10k KM i 2 godine
SRETAN BROJ - 1725
sto kvalitet?? kakve to veze ima jel kvalitetan. vazno je da ''slusa'' i radi sta mu se kazepitic je napisao/la:@amypitar
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ako ce stoper biti kvalitetan kao Novakovic, bolje dijete bilo kakvo forsirati, na isto ti dođe.
@pasica, izdrzat ce jetra, derbi je sad samo 4 puta godisnje.
@pasica, izdrzat ce jetra, derbi je sad samo 4 puta godisnje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa ako je baš tako kao što kažeš onda imamo totalno amaterski klub. Onda treba staviti ispred FK veliko A.admirr je napisao/la:sto kvalitet?? kakve to veze ima jel kvalitetan. vazno je da ''slusa'' i radi sta mu se kazepitic je napisao/la:@amypitar
SRETAN BROJ - 1725
Jes',ali ima jos nekih ,nije samo on u igri.[/quote]pitic je napisao/la:Sa kimeMajkl je napisao/la:Pregovara se i radi na dovođenju stopera.Jel sa ovim Husarićevim
Jel Husarić ima pravo prvog pika u klubu kada je dovođenje igrača u pitanju
Koliko ih je još u igri otprilike
Ne volim ni ja Husarica ,papak je,ali bas se njegovi najmanje igrace dovode i najvise je njgovih odbijeno,tako da ti ne stoji to da je on nesto.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U koliko sutra krece prodaja karata? Jel za nas prodajna mjesta trznica i skenderija? Karta nasa crvene boje?
10 ooo sunca ti ljubim lik igrao po njemačkim kantonalcima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa tolika plata i jeste u Njemackim "kantonalcima" sto je najtuznijePantelija je napisao/la:10 ooo sunca ti ljubim lik igrao po njemačkim kantonalcima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 33 gosta.