Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovaj macić ide gdje ide i siroki trebaju ga staviti kao člana kluba
Taman se covjek ponada da ce biti bolja liga,kad ovo objave.... nevjerovatno sude likovi u krugu cca. 15-30min od sirokog udaljeniiFCS je napisao/la:Ovaj macić ide gdje ide i siroki trebaju ga staviti kao člana kluba
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zato ce siroki vazda lupati maltezani kitom po celu!
- Evolve
- Kontakt:
Iiiiii, 2 dana prije samog pocetka utakmice, plač je vec počeo.
Poslje utakmice u slucaju loseg rezultata naseg mozete ocekivati dopise, naravno...
DOBRODOŠLI U PREMIJER LIGU SEZONA 2016/2017

Poslje utakmice u slucaju loseg rezultata naseg mozete ocekivati dopise, naravno...
DOBRODOŠLI U PREMIJER LIGU SEZONA 2016/2017
NK Široki Brijeg
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa ako cemo tako ni Slobodi nije nista bolje... Gradiska,Brcko,Bijeljina,Orasje...
Sabrine mi moje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba prestati sa tim pricama, kao da sudije zakidaju po mjestu stanovanja..
Doce pjeske na utakmicu krene po sata prije tamanFanVitez je napisao/la:Taman se covjek ponada da ce biti bolja liga,kad ovo objave.... nevjerovatno sude likovi u krugu cca. 15-30min od sirokog udaljeniiFCS je napisao/la:Ovaj macić ide gdje ide i siroki trebaju ga staviti kao člana kluba![]()
Pise se poslije* a ne poslje ,ali ne zamjerim ti ajdeee vrucina u glavu udarila...Evolve je napisao/la:Iiiiii, 2 dana prije samog pocetka utakmice, plač je vec počeo.
DOBRODOŠLI U PREMIJER LIGU SEZONA 2016/2017![]()
![]()
Nitko ne place nego je smijesno ovo delegiranje sudaca... Od ranije nemamo dobra iskustva s ovim pomocnim Macicem,a o Cuicu da ne govorim
TH 1950
- Evolve
- Kontakt:
Ma sta se imam pitat vise, nista me nemoze iznenadit vise.FanVitez je napisao/la:Pise se poslije* a ne poslje ,ali ne zamjerim ti ajdeee vrucina u glavu udarila...Evolve je napisao/la:Iiiiii, 2 dana prije samog pocetka utakmice, plač je vec počeo.
![]()
Nitko ne place nego je smijesno ovo delegiranje sudaca... Od ranije nemamo dobra iskustva s ovim pomocnim Macicem,a o Cuicu da ne govorimali eto neka bude kako mora.
![]()
I vi bi se malo zapitali da mi kuci igramo,a sudci iz nase okoline da sude,jel sve uredno tako da ne serii
Dodjite sa m udima i uzmite bodove, ako Vam sudci dozvole,naravno.
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Malo drugaciji scenariji. Koalicija ce trcati sa dozvolom prema Grbavici kao spasiteljJohnCleese je napisao/la:Drugim rijecima morate se zakleti na vjernost koaliciji.AntoniooConte je napisao/la:Trebalo bi krenuti u Augustu dok se izda gradjevinska dozvolawobly92 je napisao/la:Jel se gradi Grbavica, tj. istočna tribina trenutno? Kako napreduju radovi, ima li nekih slika ili članaka?
Tuzna realnost.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ubijeđen sam da ce se to oko augusta septembra izgladit' tako da svi budu na dobitku. Politika je ****
Nema nam osjetnog napratka do pravilne privatizacije klubova. Jedini nacin da nam klubovi ne budu taoci raznoraznih politika.
Nema nam osjetnog napratka do pravilne privatizacije klubova. Jedini nacin da nam klubovi ne budu taoci raznoraznih politika.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kakve veze ima. Zna se pravilo. Sudit moze bilo koji sudac osim iz te zupanije tj saveza. A poserem se ja na Obradovica. Lik nas zajebe gdje stigne. Od prve momcadi do omladinacaFanVitez je napisao/la:Pise se poslije* a ne poslje ,ali ne zamjerim ti ajdeee vrucina u glavu udarila...Evolve je napisao/la:Iiiiii, 2 dana prije samog pocetka utakmice, plač je vec počeo.
![]()
Nitko ne place nego je smijesno ovo delegiranje sudaca... Od ranije nemamo dobra iskustva s ovim pomocnim Macicem,a o Cuicu da ne govorimali eto neka bude kako mora.
![]()
I vi bi se malo zapitali da mi kuci igramo,a sudci iz nase okoline da sude,jel sve uredno tako da ne serii
Pa nama 100x sude suci tipa Bjelica protiv ekipa iz Sa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bjelica nije iz Sarajeva.brig je napisao/la:Kakve veze ima. Zna se pravilo. Sudit moze bilo koji sudac osim iz te zupanije tj saveza. A poserem se ja na Obradovica. Lik nas zajebe gdje stigne. Od prve momcadi do omladinacaFanVitez je napisao/la:Pise se poslije* a ne poslje ,ali ne zamjerim ti ajdeee vrucina u glavu udarila...Evolve je napisao/la:Iiiiii, 2 dana prije samog pocetka utakmice, plač je vec počeo.
![]()
![]()
Pa nama 100x sude suci tipa Bjelica protiv ekipa iz Sa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
prvenstvo jos nije ni pocelo, a vec se zalimo na sudije 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Navijačima Viteza zabranjen odlazak na gostovanje u Široki Brijeg
Iz NK VItez je potvrđeno da su primili obavijest iz PU Široki Brijeg prema kojoj se zabranjuje dolazak najavljenih 50 gostujućih navijača, a tom odlukom su svi u Vitezu ostali zatečeni.
"Nije nam jasan ovakav stav policije kad su naši Vitezovi poznati kao jedna od najmiroljubivijih navijačkih skupina! Iskreno se zahvaljujemo upravi NK Široki Brijeg na pomoći u ovom slučaju. Hvala i svim navijačima koji su bili spremni organizirano bodriti naše dečke, no nažalost, primorani smo otkazati organizirani odlazak u Široki Brijeg", navodi se u kratkom saopštenju Vitežana.
I zaista, još jednom se trebamo zapitati zbog koga i zbog čega se igra fudbal u BiH?

Bravooo Premijer liga!
Iz NK VItez je potvrđeno da su primili obavijest iz PU Široki Brijeg prema kojoj se zabranjuje dolazak najavljenih 50 gostujućih navijača, a tom odlukom su svi u Vitezu ostali zatečeni.
"Nije nam jasan ovakav stav policije kad su naši Vitezovi poznati kao jedna od najmiroljubivijih navijačkih skupina! Iskreno se zahvaljujemo upravi NK Široki Brijeg na pomoći u ovom slučaju. Hvala i svim navijačima koji su bili spremni organizirano bodriti naše dečke, no nažalost, primorani smo otkazati organizirani odlazak u Široki Brijeg", navodi se u kratkom saopštenju Vitežana.
I zaista, još jednom se trebamo zapitati zbog koga i zbog čega se igra fudbal u BiH?

Bravooo Premijer liga!
TH 1950
Jbt Liga i sve kada tebi policija diktira ko smije gdje i kada.Kao da smo Sjeverna Koreja u pm.FanVitez je napisao/la:Navijačima Viteza zabranjen odlazak na gostovanje u Široki Brijeg
Bravooo Premijer liga!
Tacno za koga se igra ova Liga
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Agamemnon je napisao/la:Jbt Liga i sve kada tebi policija diktira ko smije gdje i kada.Kao da smo Sjeverna Koreja u pm.FanVitez je napisao/la:Navijačima Viteza zabranjen odlazak na gostovanje u Široki Brijeg
Bravooo Premijer liga!
Sto je najgore nije ni krenula,a vec zabrane... Prvo sudci postavljeni lokalni tu blizu Sirokog,pa zabrana da idemo dole...Sta li cemo jos dozivjeti prateci ovu ligu
TH 1950
Pa imal yebenog saveza da reaguje na ova sranja, uvijek ovi iz mupa hnka prave probleme gostujucim navijacima, pa daj onda ko ne moze da organizuje utakmicu za gostujuce ne smije imat ni svoje navijace na stadionu i zavrsena prica.
- Beduin
- Kontakt:
Kako oni tebi, tako i to njima, samo sto nase Uprave nemaju muda za to.
Tamo i nama prosle godine zabrane u Zapadni Mostar, takodjer one sezone na Grbavicu (cini mi se), a onda to negativno djeluje na odnos Fukara i Uprave Slobode pa pocnu svajde i prozivanja, nepovjerenje... boli me tuki sto se igraju 2 derbija u isti dan ili neka dodatna manifestacija se odrzava, neka Savez/klub domacin brine o tome na vrijeme ili novcano plati klubu kojeg je ostetio.
Nikad napretka u nasoj ligi, price o skracenju su za malu djecu, mada sam i sam naivno se nadao boljem. Imaces par derbija vise, malo bolju posjetu na stadionu i to je sve od skracenja lige.
Tamo i nama prosle godine zabrane u Zapadni Mostar, takodjer one sezone na Grbavicu (cini mi se), a onda to negativno djeluje na odnos Fukara i Uprave Slobode pa pocnu svajde i prozivanja, nepovjerenje... boli me tuki sto se igraju 2 derbija u isti dan ili neka dodatna manifestacija se odrzava, neka Savez/klub domacin brine o tome na vrijeme ili novcano plati klubu kojeg je ostetio.
Nikad napretka u nasoj ligi, price o skracenju su za malu djecu, mada sam i sam naivno se nadao boljem. Imaces par derbija vise, malo bolju posjetu na stadionu i to je sve od skracenja lige.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Uvjek ce se naci neko ko ce popljuvati nesto ali bez masovnih navijackih protesta pred savezom(ne nasilnih naravno )nemamo sta ocekivati.Nema ko da izvrsi pritisak a ove boli dupe.FanVitez je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Jbt Liga i sve kada tebi policija diktira ko smije gdje i kada.Kao da smo Sjeverna Koreja u pm.FanVitez je napisao/la:Navijačima Viteza zabranjen odlazak na gostovanje u Široki Brijeg
Bravooo Premijer liga!
Sto je najgore nije ni krenula,a vec zabrane... Prvo sudci postavljeni lokalni tu blizu Sirokog,pa zabrana da idemo dole...Sta li cemo jos dozivjeti prateci ovu ligu
Umjesto da savez bude servis klubovima,desava se suprotno treba da olaksaju ljudima i da ucine sve da stadioni budu puniji a ne da tjeraju i ovo malo.
Danas 50,sutra bi mozda 100 krenulo....sramota.
Obaveza policije je da obezbijedi i radi svoj posao a ne maltretira gradjane i onemogucava slobodu kretanja.
Da bogdom hoce vec sada od prvog kola manijaci horde fukare i svi isti transparent uraditi i dignuti.
Od necega treba poceti gori su on usranovica ybo ih on.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.