Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Blueboy1
-
Kontakt:
samoplavi je napisao/la:Blueboy1 je napisao/la:U svakom slučaju će Željo zaraditi na Hervasu samo što je razlog raskida ugovora veća šteta za njega nego za nas. Nije niko u svijetu travu pasao pa da naleti na ovakve glupe priče i uskoro će klubovi u svijetu da se drugačije odnose prema razmaženim fudbalerima koji razmišljaju malom glavom. Nikome nije u cilju da ima u timu lika koji će zatezati odnose unutar kluba kada se nečijoj ženi pomjeri uložak. Očigledno je to neka nova moda u svijetu da se fudbaleri ravnaju prema sujetama svojih žena ali će ih većinu to skupo koštati.
U prilog činjenici da je Hervasova žena sve ovo zakuhala ide i informacija da su njegovi zastupnici prekinuli saradnju sa njim nakon ovakvog poteza.
Iako ovo nije dobra stvar za imidž kluba, utjeha može biti to što će klub na kraju priče izaći bogatiji za jednu godišnju platu jednog od naših najplaćenijih igrača.
Malo nam je to, dobit cemo jedno 400.000 eura. Nemojte se provaljivati, obrukali smo se, sto prije zaboraviti Hervasa jer sto ga prije mi zaboravimo manje ce nam ostali piti krv na slamcicu.
Ako nemaš šta pametno reći, a očigledno da nemaš, nemoj mi se lijepiti na postove, to sam tebi i kolegi davno
rekao, a vi k'o pijavice. Ja ne pišem 20 postova dnevno, samo da bih nešto pisao ili nekog pljuvao. Ja prije nego nešto napišem, to prvo provjerim.
-
samoplavi
-
Kontakt:
Blueboy1 je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Blueboy1 je napisao/la:U svakom slučaju će Željo zaraditi na Hervasu samo što je razlog raskida ugovora veća šteta za njega nego za nas. Nije niko u svijetu travu pasao pa da naleti na ovakve glupe priče i uskoro će klubovi u svijetu da se drugačije odnose prema razmaženim fudbalerima koji razmišljaju malom glavom. Nikome nije u cilju da ima u timu lika koji će zatezati odnose unutar kluba kada se nečijoj ženi pomjeri uložak. Očigledno je to neka nova moda u svijetu da se fudbaleri ravnaju prema sujetama svojih žena ali će ih većinu to skupo koštati.
U prilog činjenici da je Hervasova žena sve ovo zakuhala ide i informacija da su njegovi zastupnici prekinuli saradnju sa njim nakon ovakvog poteza.
Iako ovo nije dobra stvar za imidž kluba, utjeha može biti to što će klub na kraju priče izaći bogatiji za jednu godišnju platu jednog od naših najplaćenijih igrača.
Malo nam je to, dobit cemo jedno 400.000 eura. Nemojte se provaljivati, obrukali smo se, sto prije zaboraviti Hervasa jer sto ga prije mi zaboravimo manje ce nam ostali piti krv na slamcicu.
Ako nemaš šta pametno reći, a očigledno da nemaš, nemoj mi se lijepiti na postove, to sam tebi i kolegi davno
rekao, a vi k'o pijavice. Ja ne pišem 20 postova dnevno, samo da bih nešto pisao ili nekog pljuvao. Ja prije nego nešto napišem, to prvo provjerim.
Provjerio si kod ovih sto su nam dolazak Hervasa predstavili kao pocetak stvaranja evropskog Zelje

.
-
za_zivot_cijeli
-
Kontakt:
Postao/la za_zivot_cijeli » 21 jul 2016, 11:10
samo se debil moze nasladjivati vlastitom nesrecom. ili dusman.
trece nema!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
-
samoplavi
-
Kontakt:
za_zivot_cijeli je napisao/la:samo se debil moze nasladjivati vlastitom nesrecom. ili dusman.
trece nema!
Ovo ti je vrhunac? Nije ovo nesreca, ovo je bruka i sramota. Ovo se u istoriji kluba nikad nije desilo i s obzirom da niko ne preuzima odgovornost za ovu cirkusijadu sta nam drugo preostaje nego da se smijemo. Ponasaju se kao da se nista nije desilo. Krivce su pronasli u keru i zeni. Vade se, razumijem. Samo brate nismo ni mi ovce.
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 21 jul 2016, 13:17
Mogao bi nam Lendric poceti na nekom krilnom spicu. Mislim da je to greska, on mora biti sto blize golu. Mozda je Kostic spremio nekakvo iznenadjenje ali ako je to iznenadjenje onda nisam za njega. I treba naci mjesta za Radinovica, on je igrac koji ima dobar sut i koji sa distance moze dobro ugroziti komsije.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Ne mogu vjerovati da još niko nije ponudio svoj mandat ili ostavku nakon ove blamaže sa Hervasom. Stvarno su bahati ovi iz uprave.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
FK Željezničar
7 mins
FK Željezničar je u vremenskom periodu od 11.07.2016. godine do danas na ime sezonskih ulaznica prikupio novčana sredstva u iznosu od 86.620,00 KM.
Sav novac prikupljen prodajom sezonskih ulaznica bit će rezervisan i iskorišten za izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica!
Kako je krenulo ide ovaj istok na minimalno pet etaža

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
HausMan
-
Kontakt:
gledaj sto su moje godisnje iskoristili samo promjenili u fotosopu brojeve

haj nema veze

Zadnja izmjena:
HausMan, dana/u 21 jul 2016, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
za_zivot_cijeli
-
Kontakt:
Postao/la za_zivot_cijeli » 21 jul 2016, 14:31
samoplavi je napisao/la:za_zivot_cijeli je napisao/la:samo se debil moze nasladjivati vlastitom nesrecom. ili dusman.
trece nema!
Ovo ti je vrhunac? Nije ovo nesreca, ovo je bruka i sramota. Ovo se u istoriji kluba nikad nije desilo i s obzirom da niko ne preuzima odgovornost za ovu cirkusijadu sta nam drugo preostaje nego da se smijemo. Ponasaju se kao da se nista nije desilo. Krivce su pronasli u keru i zeni. Vade se, razumijem. Samo brate nismo ni mi ovce.
vidim prepoznao si se.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
-
Muerte
-
Kontakt:
Ovo sa Hervasom je ruzno. Ode ugled, ali bolje sto mu se popustilo. Da smo ga zadrzali nikakve koristi od njega i na kraju bi morali dati masnu otpremninu. Ovo je najbezbolnije i sreca u nesreći je sto smo dobro popunjeni na njegovoj poziciji.
Uglavnom ovo sa cukom zvuci toliko nevjerojatno da je tesko izmisliti kao razlog za odlazak. Mozda je to samo kap koja je prelila casu, a on vec odavno ima neku ponudu u Spaniji. Sve je moguce
-
HausMan
-
Kontakt:
znaci shvatili smo da su ljudi u klubu cirkusanti, posebno ovi sto su doveli spanca. razlog odlazka moze povjerovati samo dijete od 2 god. ni prvo ni zadnje sranje uprave koja radi jako los posao u sportskom smislu a to ce ih vrlo brzo sve ukopati da lagano napuste klub ako ne bude rezultata.
treba se okrenuti derbiju jer je to jedini razlog da ako pobjedimo sva ova sranja mogu pasti u zaborav. a cenan moze da se pokupi s bevabom decko nije za ozbiljnog fudbala a mi nismo crveni krst da dizemo formu igracima.
-
Muerte
-
Kontakt:
Prodjena brojka od 1000 prodanih godišnjih
-
HausMan
-
Kontakt:
presmijesna prodaja. sto znaci da ce na stadionu biti hiljadu ljudi ako bude sranje od igre.
-
PandasFriend
-
Kontakt:
Postao/la PandasFriend » 21 jul 2016, 18:12
Kome je ovo malo on je pravi levat, a prodaja je počela prije 10ak dana
-
Qwerty90
-
Kontakt:
HausMan je napisao/la:presmijesna prodaja. sto znaci da ce na stadionu biti hiljadu ljudi ako bude sranje od igre.
Teško djetinjstvo ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
HausMan
-
Kontakt:
prodaja se zavrsava s pocetkom sezone to jeste u subotu nakon prvog kola. nema logike da kupujes godisnju poslije toga. 10-20 ljudi koji su zakasnili zbog godisnjih odmora ce jos kupiti i to je to. valjda ne mislis da ce se godisnje prodavati do polusezone. sto je prodato, prodato, a prodato je prejadno godisnjih za klub kao Zeljeznicar.
-
cikazubo
HausMan je napisao/la:prodaja se zavrsava s pocetkom sezone to jeste u subotu nakon prvog kola. nema logike da kupujes godisnju poslije toga. 10-20 ljudi koji su zakasnili zbog godisnjih odmora ce jos kupiti i to je to. valjda ne mislis da ce se godisnje prodavati do polusezone. sto je prodato, prodato, a prodato je prejadno godisnjih za klub kao Zeljeznicar.
Svaka ti cast care

-
samoplavi
-
Kontakt:
Ne bih se slozio da je do sada prodan mali broj godisnjih. Solidna je ovo cifra za nase uslove kada se uzme u obzir platezna moc ljudi. Da je jos ovoliko prodati bilo bi idealno.
-
HausMan
-
Kontakt:
samoplavi je napisao/la:Ne bih se slozio da je do sada prodan mali broj godisnjih. Solidna je ovo cifra za nase uslove kada se uzme u obzir platezna moc ljudi. Da je jos ovoliko prodati bilo bi idealno.
klub poput naseg ako dobro radi kao sto pise treba da proda glat 2-2,5 hiljade godisnjih jer tim gledas koliko ce biti ljudi na utakmicama ako ce ici na svaku. sto znaci da dosta ljudi ne planira ici na utakmice. po meni mali broj mozda sam ja megaloman/
Zadnja izmjena:
HausMan, dana/u 21 jul 2016, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.