i stoperSiouxLukavac je napisao/la:Dresovi dobri, još da Benko ostane i tooooop
i da upare bordo dres i bijeli šorc
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
i stoperSiouxLukavac je napisao/la:Dresovi dobri, još da Benko ostane i tooooop
Bordo brate i nista drugoSilkoni je napisao/la:Bas me zanima vase misljenje o dresu koji je ljepsi bijeli ili crni koji bi uzeli? Lp
crni za termina se ubioSilkoni je napisao/la:Bas me zanima vase misljenje o dresu koji je ljepsi bijeli ili crni koji bi uzeli? Lp
Bordo, moram organizovati neku akciju kao sto je kolega @high uradio.Silkoni je napisao/la:Bas me zanima vase misljenje o dresu koji je ljepsi bijeli ili crni koji bi uzeli? Lp
scs.port ili prenijeli oni sa goal.ba nisam siguranSiouxLukavac je napisao/la:Sa kojeg je portala ovaj intervju sa Benkom?
Dresovi su stvarno sila ali imajte na umu da i sa najljepšim dresovima svijeta mi imamo odron odbranu.
Helem, više bi volio dva jaka stopera i HAAD nego Adidas i Najk sa ovom odbranom.
ko su arapi? Shiddi?(ako su oni arapi ja sam Betmen) sponzorstva se tipla godišnje, kad/ako obnove možda i bude...BosnianKingdom je napisao/la:A sta je pozadi ispod broja sa Arapima? Zašto njih i dalje nema na dresu?
Momak koji je napisao na infu je jako pouzdan i ozbiljan covjek(znam o kome se radi).On je potvrdio da je cuo da je dogovor postignut pa eto,ja licno poznavajuci o kome se radi vjerujem da zaista i jeste tako.joker90 je napisao/la:Ima li istine da Benkara ostaje? Je li ovo opet Zorica ili ti ga skautova mala fulila? On rece, sve gotovo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.