Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: Navijaci..
Kakvi ba ameri... Gledaj lijevo dole zastave 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa i bayernovi šatro ultrasi imaju isteFrancescoTotti je napisao/la:Kakvi ba ameri... Gledaj lijevo dole zastave
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ocito ne razlikujes zastavu koja simbolira marihuanu i **** zastavu. St. Pauli su pogan najveca, a ova gay zastava je bila jos na utakmicama Wolfsburga i SchalkeaIlProfessore je napisao/la:Pa i bayernovi šatro ultrasi imaju isteFrancescoTotti je napisao/la:Kakvi ba ameri... Gledaj lijevo dole zastavekao i oni navijači poganog st.paulija i mnogi drugi...Širi se ova bolest po ljevičarskim grupama...
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kakvi su samo ovo ludjaci ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- gerdmuller
- Kontakt:
Ako se ne varam pravilo u njemackoj navijackoj sceni je ako padne udarni transparent grupa se mora ugasiti.Bas me zanima hoce li se Giasinga Buam ugasiti.virtuoz je napisao/la:Koje priopcenjegerdmuller je napisao/la:Pao udarni transparent Giasingi Buam nakon prijateljske s Dortmundom.Bayernovi ga uzeli.Citam priopcenje plavih:"Crveni ce biti dobro obavijesteni gdje da nam vrate ukradeni transparent inace ce istrunuti u buducnosti"![]()
![]()
![]()
Svabe imaju dobru brojnost i koreografije ali su nula sto se huliganstva tice, toliko su jadni (cast iznimkama) da mislim da bi ih 50 Fukara natjeralo u bijeg
Ocito je da si nedovoljno upucen.Svabe imaju masu huliganskih skupina,pogotovo istocnjaci.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
To sto imaju ne znaci i da valjaju...gerdmuller je napisao/la: Ako se ne varam pravilo u njemackoj navijackoj sceni je ako padne udarni transparent grupa se mora ugasiti.Bas me zanima hoce li se Giasinga Buam ugasiti.
Ocito je da si nedovoljno upucen.Svabe imaju masu huliganskih skupina,pogotovo istocnjaci.
- gerdmuller
- Kontakt:
Tamo se u dva tjedna dogodi 10-tak tuca.Tuce koje bi se na balkanu prepricavale godinama.Znas sta sudjelionici gore kazu? Hvala i vidimo se drugi put.Nitko ne prica o pobjedi ili porazu,njih vise nas manje,bitno da je bilo dobro.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pajdo bez uvrede, al blage veze ti o njima nemas... To sto su njemci gospoda i sto ne prikazuju svoje huligane na svakoj naslovnici ne znaci da se kod njih ne rokaju vise nego englezi devedesetih.virtuoz je napisao/la:To sto imaju ne znaci i da valjaju...gerdmuller je napisao/la: Ako se ne varam pravilo u njemackoj navijackoj sceni je ako padne udarni transparent grupa se mora ugasiti.Bas me zanima hoce li se Giasinga Buam ugasiti.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- gerdmuller
- Kontakt:
Steta pa Dynamo Berlin,Dresden,Magdeburg,Leipzig,Rostock...tavore po nizim ligama i ko zna hocemo li ikad imati prilike gledati ih u Europi 
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Ako mislis na huliganziam,ne kontam ko to voli. Volim gledat tuce huligana, samo na livadi, 40 v 40 i slicno, fer i posteno, a oni rusilacki pohodi po gradu, prepadanje stanovnika, razbijanje, lomljenje i unistavanje, neredi na stadionu, to ne.gerdmuller je napisao/la:Steta pa Dynamo Berlin,Dresden,Magdeburg,Leipzig,Rostock...tavore po nizim ligama i ko zna hocemo li ikad imati prilike gledati ih u Europi
Old-school ekipa Headhuntersa se zabavlja u Beču. Enjoy.

- gerdmuller
- Kontakt:
Osobno bi ih volio vidjeti radi tradicije i dobrih navijaca a virtouz bi se itekako iznenadio kakvi su na uliciSarajlija88 je napisao/la:Ako mislis na huliganziam,ne kontam ko to voli. Volim gledat tuce huligana, samo na livadi, 40 v 40 i slicno, fer i posteno, a oni rusilacki pohodi po gradu, prepadanje stanovnika, razbijanje, lomljenje i unistavanje, neredi na stadionu, to ne.gerdmuller je napisao/la:Steta pa Dynamo Berlin,Dresden,Magdeburg,Leipzig,Rostock...tavore po nizim ligama i ko zna hocemo li ikad imati prilike gledati ih u Europi
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Grobari objasnjavaju neke stvari i u Poljskoj. 
- IlProfessore
- Kontakt:
Ups, preko mobitela sam postao pa je moja greška, ovo jeste zastava u rastafarijanskim bojama koju koriste ljevičarske/komunističke grupe širom svijeta.balkanika je napisao/la:Ocito ne razlikujes zastavu koja simbolira marihuanu i **** zastavu. St. Pauli su pogan najveca, a ova gay zastava je bila jos na utakmicama Wolfsburga i SchalkeaIlProfessore je napisao/la:Pa i bayernovi šatro ultrasi imaju isteFrancescoTotti je napisao/la:Kakvi ba ameri... Gledaj lijevo dole zastavekao i oni navijači poganog st.paulija i mnogi drugi...Širi se ova bolest po ljevičarskim grupama...

Ovo je dakle **** zastava na bayernovoj tribini i parola podrške istima. Pozdrav!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Sto se tice dosadasnjeg toka, tanka posjecenost po stadionima u Evropi, neatraktivni protivnici valjda do sada u kvalifikacijama za EL i LP.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da je zabranjeno pricati o Grobarima na ovoj temi, ali posto su imali punu podrsku tri Poljske grupe onda mislim da mozemo propricati koju o njima. Vodje bivsi cigani, pola kopa Poljaci, da su kojim slucajem Bugari u boljoj finansijskoj mogucnosti, a Rusi da nisu igrali svoje utakmice bilo bi ih jos vise.
Celik!3,2,2.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ugasila segerdmuller je napisao/la: Ako se ne varam pravilo u njemackoj navijackoj sceni je ako padne udarni transparent grupa se mora ugasiti.Bas me zanima hoce li se Giasinga Buam ugasiti.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ako je zabranjeno nek obrisu.AllGunsBlazing je napisao/la:Mislim da je zabranjeno pricati o Grobarima na ovoj temi, ali posto su imali punu podrsku tri Poljske grupe onda mislim da mozemo propricati koju o njima. Vodje bivsi cigani, pola kopa Poljaci, da su kojim slucajem Bugari u boljoj finansijskoj mogucnosti, a Rusi da nisu igrali svoje utakmice bilo bi ih jos vise.
Sto se Poljaka tice njihov broj je bio mizeran u kopu. Daleko vise je bilo Slovaka.
Sto se dijela oko cigana tice, izlizana prica.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Brondby je imao nevjerovatnu podrsku u Berlinu protiv Herthe, inace tekma se igrala na starom sstadionu Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark.

Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 4 gosta.