FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve pohvale za dresove,kao i za najavljene cijene istih!
Sto se tice derbija i broja karti koje dobijamo,ja ne bi zalio na Kosevu platiti duplu cijenu karte pod uslovom da gurbetima ogranice broj na 2,000-2,500 ulaznica. I to da im fino naprave kavez na jugu i strpaju u isti.
Sto se tice derbija i broja karti koje dobijamo,ja ne bi zalio na Kosevu platiti duplu cijenu karte pod uslovom da gurbetima ogranice broj na 2,000-2,500 ulaznica. I to da im fino naprave kavez na jugu i strpaju u isti.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nema previše kila. Ima jedno 10 kila manje nego što je imao zadnji put kad je harao premijer ligom.pasica je napisao/la:Mislim da Said nece poceti tekmu! Ima previse kila, nije spreman za vise od 20 minita.
O spremi se da diskutovati.
I dobro je s tim povrijeđivanjem nije borba pijetlova nek igraju muški i u granicama normalnog.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 jul 2016, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja molim Boga da su samo kile u pitanju. "Trao" ih je sa 15 viška..pasica je napisao/la:Mislim da Said nece poceti tekmu! Ima previse kila, nije spreman za vise od 20 minita.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Na osnovu onoga sto sam vidio na pripremama, ja bih igrao sa sljedećim: Pavlović, Kadusic, Mihojevic, Balić, Bekic, Sarić, Rustemovic, Duljevic, Hodzic, Benko, Ahmetovic.
Ovih jedanaest mi djeluje najpouzdanije.
Crnkic, Said, Cetkovic me nisu uvjerili da su trenutno za prvu postavu. Jedan je poput Harbe, jedan jos nije spreman za ozbiljnog nogometa, jedan mi baca na Alispahica, iako su mi haveri drugih nacionalnosti rekli da je paklen igrač, nista on meni nije pokazao na pripremnim.
Takodje Novaković nije za prvi tim, jer je malo bolja verzija Kramara, bolje da su ubacili juniora umjesto njega sto su doveli.
Najveće pojačanje je definitivno Sarić, takav igrač nam je najviše falio prošle godine jer je Rustem kao motor ekipe limitiran napadački. Sada njih dvojica dole djeluju pravo čvrsto, ulijevaju povjerenje.
Ovih jedanaest mi djeluje najpouzdanije.
Crnkic, Said, Cetkovic me nisu uvjerili da su trenutno za prvu postavu. Jedan je poput Harbe, jedan jos nije spreman za ozbiljnog nogometa, jedan mi baca na Alispahica, iako su mi haveri drugih nacionalnosti rekli da je paklen igrač, nista on meni nije pokazao na pripremnim.
Takodje Novaković nije za prvi tim, jer je malo bolja verzija Kramara, bolje da su ubacili juniora umjesto njega sto su doveli.
Najveće pojačanje je definitivno Sarić, takav igrač nam je najviše falio prošle godine jer je Rustem kao motor ekipe limitiran napadački. Sada njih dvojica dole djeluju pravo čvrsto, ulijevaju povjerenje.
Definitivno je Elvis najveci dobitak u ovom prelaznom roku,bar po ovim pripremnim,ako ovako nastavi,na dobrom je putu,za male pare dobrog igraca smo doveli,e sad je sve na njemu 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
vidi mu fbjoker90 je napisao/la:Sta bi?Zastone je napisao/la:Turkovic Nedi **** usput po fam
A cijene dresova su extra ako je za clanove bilo sta ispod 100 KM!
propali fudbaler a sada politicar
+Ahmetovic, definitivno.RedEvil je napisao/la:Definitivno je Elvis najveci dobitak u ovom prelaznom roku,bar po ovim pripremnim,ako ovako nastavi,na dobrom je putu,za male pare dobrog igraca smo doveli,e sad je sve na njemu
Amer Dupovac!
Sejfudin da,ako Benkec ode,pa ovaj dobije pravu minutazu,a ako Benko ostane,tesko brateRahma je napisao/la:+Ahmetovic, definitivno.RedEvil je napisao/la:Definitivno je Elvis najveci dobitak u ovom prelaznom roku,bar po ovim pripremnim,ako ovako nastavi,na dobrom je putu,za male pare dobrog igraca smo doveli,e sad je sve na njemu
nedo cita forum pa brise sa profila, nema veze opet mu se sjetim po fam
ma said mu se javio u PP napisao mu par recenica i pica odmah briseZastone je napisao/la:nedo cita forum pa brise sa profila, nema veze opet mu se sjetim po fam
guza dominator
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nedo, ****...pitarska cuna, i tvoja usta su puna.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
prava debilcina glava mu ko cuna naopako
A i vi se zamarate glupostima. Ha narkoman bez zuba, ha Nedo Turković - šupljina u glavi u oba slučaja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sta je ono na lobotomija forumu 
Citav dan pisu o nama, vise se oni brinu dal ce Benko igrat nego mi
Uvjereniji sam u pobjedu kako kod nas nema ni e od euforije haha!
Citav dan pisu o nama, vise se oni brinu dal ce Benko igrat nego mi
Uvjereniji sam u pobjedu kako kod nas nema ni e od euforije haha!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trebalo bi probati sa dva napadaca, mozda sta uspije.RedEvil je napisao/la:Sejfudin da,ako Benkec ode,pa ovaj dobije pravu minutazu,a ako Benko ostane,tesko brateRahma je napisao/la:+Ahmetovic, definitivno.RedEvil je napisao/la:Definitivno je Elvis najveci dobitak u ovom prelaznom roku,bar po ovim pripremnim,ako ovako nastavi,na dobrom je putu,za male pare dobrog igraca smo doveli,e sad je sve na njemu
Nego ne bih volio da Crnkic pocne od prve na desnoj, radije Kadusica ili Hodzica gurnuti, a drugi neka ostane na desnom beku.
Amer Dupovac!
Za taktiku imamo pravog strucnjaka na klupi,za to se ne brinem,dobro ce on to posloziti 
RedEvil je napisao/la:Za taktiku imamo pravog strucnjaka na klupi,za to se ne brinem,dobro ce on to posloziti
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ironija se u zraku osjetiHigh je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Za taktiku imamo pravog strucnjaka na klupi,za to se ne brinem,dobro ce on to posloziti
Said je j,e.b.a.cZip je napisao/la:Sad posto su pljuvaci pohvalili dres, trebo bi ja opet u kontruE pa necu vala..
Dresovi mi se svidjaju zbog jednostavnosti, samo brate Said nije za manekena
Imamo Jaku ekipu ljudi, i idemo po pobjedu... Samo muda da ponesu na teren
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Majkle sta je sa Leonom i Duljom? Je li ovo pravi Nike?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, OzmoodPinglewood i 33 gosta.