Mouse je napisao/la:Kako se zoveeeeeee?Nitro je napisao/la:Igra je odlična, urađena tačno onako kako su djeca 90-tih godina gledala. Zato sad to većinom ''starija'' raja igra, nisam još vidio da su i djeca počela, ali ima vremenaUglavnom, poenta je ista, hodate gradom, naseljem svojim, na mapi su vaše ulice i imate kao neki, nazovimo ga ''radar'', koji vam ukazuje na kojoj udaljenosti se nalazi pokemon od vas. Ako krenete u pravom smjeru, on će se na radaru penjati na listi pokemona koji su u okruženju (maksimalno 9 pokemona na radaru). Imaju 3 teama: plavi, crveni, žuti. Nađete gym, to su obično popularne građevine, tipa crkve, džamije, fontane, česme, mostovi... itd itd. Sve u svemu, prezanimljiva igrica, taman da se ljudi malo pokrenu i da izađu iz kuća. Naravno, još je bolja ako imate prijatelje sa kojima hvatate pokemone.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nastavak je jos bolji hahahhahaHeller je napisao/la:Mouse je napisao/la:Kako se zoveeeeeee?Nitro je napisao/la:Igra je odlična, urađena tačno onako kako su djeca 90-tih godina gledala. Zato sad to većinom ''starija'' raja igra, nisam još vidio da su i djeca počela, ali ima vremenaUglavnom, poenta je ista, hodate gradom, naseljem svojim, na mapi su vaše ulice i imate kao neki, nazovimo ga ''radar'', koji vam ukazuje na kojoj udaljenosti se nalazi pokemon od vas. Ako krenete u pravom smjeru, on će se na radaru penjati na listi pokemona koji su u okruženju (maksimalno 9 pokemona na radaru). Imaju 3 teama: plavi, crveni, žuti. Nađete gym, to su obično popularne građevine, tipa crkve, džamije, fontane, česme, mostovi... itd itd. Sve u svemu, prezanimljiva igrica, taman da se ljudi malo pokrenu i da izađu iz kuća. Naravno, još je bolja ako imate prijatelje sa kojima hvatate pokemone.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Glumis frajera a ne smijes doc na stup pichkoHeller je napisao/la:Mouse je napisao/la:Kako se zoveeeeeee?Nitro je napisao/la:Igra je odlična, urađena tačno onako kako su djeca 90-tih godina gledala. Zato sad to većinom ''starija'' raja igra, nisam još vidio da su i djeca počela, ali ima vremenaUglavnom, poenta je ista, hodate gradom, naseljem svojim, na mapi su vaše ulice i imate kao neki, nazovimo ga ''radar'', koji vam ukazuje na kojoj udaljenosti se nalazi pokemon od vas. Ako krenete u pravom smjeru, on će se na radaru penjati na listi pokemona koji su u okruženju (maksimalno 9 pokemona na radaru). Imaju 3 teama: plavi, crveni, žuti. Nađete gym, to su obično popularne građevine, tipa crkve, džamije, fontane, česme, mostovi... itd itd. Sve u svemu, prezanimljiva igrica, taman da se ljudi malo pokrenu i da izađu iz kuća. Naravno, još je bolja ako imate prijatelje sa kojima hvatate pokemone.
⭐
Ček ba, šta je ovdje smiješno, nisam upućen?theboss_RD07 je napisao/la:Glumis frajera a ne smijes doc na stup pichko![]()
![]()
![]()
![]()
Edit: upravo vidio
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
admirr je napisao/la:nisam taliban, ali jesam pripadnik ARBiH. znam da te to boli, misu mali.Heller je napisao/la:
Dobro ba Taliban naporan si s tom pričom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
i ponosan sam sto sam ratovao protiv tvojih najblizihHeller je napisao/la:admirr je napisao/la:nisam taliban, ali jesam pripadnik ARBiH. znam da te to boli, misu mali.Heller je napisao/la:
Dobro ba Taliban naporan si s tom pričom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta je ovdje smijesno?
Dajte banujte ovog helera na par godina, zbunjen je decko
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Smiješno je što momak po stilu podjebavanja nema više od 20-ak godina, koliko i ja. A ako fakat ima godina i borio se u ratu onda ga žalim, jer je zaosto.FrancescoTotti je napisao/la:Sta je ovdje smijesno?
Nullius in verba
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znam covjeka i reci cu ti da je bar duplo stariji od te tvoje dvije decenije, kiseli noge na obali amerike i podjebava tebe cobana koji se palis na svaku.
Izbrisi post ne kvari i ovu temu
Izbrisi post ne kvari i ovu temu
Al inače su mi najjači ovi otkrivatelji djece na forumu, svako ko ne piše samo ono(onako) što(kako) se uklapa u njihovu percepciju zrelosti, mora da je dijete...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- IlFantasista
- Kontakt:
lijevokrilo je napisao/la:jedi ti buraz ne moraš se slikatiFrancescoTotti je napisao/la:lijevokrilo je napisao/la:išibala ga stara što joj je rovio po stvarima zato ga nema
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ha,haIlFantasista je napisao/la:
Uvijek je bio savage. Zato se s njim ne treba kačiti. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- alan_kardec
- Kontakt:
na temi PL prepucavanja

Sabinho je napisao/la:Halo dzelodzelllo je napisao/la:Oj jeseni tugo moja,kisna i oblacna
I danas je moja draga od zalosti placna
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sabinho je jedan brat.alan_kardec je napisao/la:na temi PL prepucavanja
Sabinho je napisao/la:Halo dzelodzelllo je napisao/la:Oj jeseni tugo moja,kisna i oblacna
I danas je moja draga od zalosti placna
![]()
![]()
joj unbxa brata, suze mi na oči krenule 

Nad tobom sunce najljepše sja
A možel se ovdje objavljivat vijesti sa portala. Pa bude dnevno bar 3x provale. Čuj sad Goffin osvetio Džumhura 
Tako blizu, a tako daleko.
Re: RE: Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ne mozeCiva je napisao/la:A možel se ovdje objavljivat vijesti sa portala. Pa bude dnevno bar 3x provale. Čuj sad Goffin osvetio Džumhura
Dobijes ban
Licno iskustvo
FORZA MARŠAL !!!
Re: RE: Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ko trebo bi i ovo izbrisathodža je napisao/la:Ne mozeCiva je napisao/la:A možel se ovdje objavljivat vijesti sa portala. Pa bude dnevno bar 3x provale. Čuj sad Goffin osvetio Džumhura
Dobijes ban
Licno iskustvo
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.