NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Klip koji tjera suze na oči.
Evi je sve rekao, mislim da je htio ukazati ljudima koji zive u ovom gradu, a koji nisu involvirani i ne dolaze na utakmice i koji se pitaju sta je to sa Jedinstvom, ali i za ljude koji sa strane imaju milion pitanja kako i zasto, mislim da ce ovaj klip sve objasniti kao i ono sto je Sila Nebeska uradila u Domu Armije sa onom prezentacijom...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Ja znate i vi čovjeka demoralisati u **** materinu.harden je napisao/la:Pogotovo Igorom, rupa teska na svakoj pozicijitropic je napisao/la:Najbolji u ligi, boljih sigurno nema.Pappy je napisao/la:Igor Stepančev i Marko Milenković ? Kakvi su igrači ?![]()
Stepanceva koristili vecinom na beku, brz momak ali mu dosta stvari fali.
Bagzi je jedan od boljih bio ali za poziciju koju on igra je ogranicen jer sve radi istom nogom.
Uglavnom gdje god odu nece se niko usreciti sa njima.![]()
Marko je bolji dosta ali opet nista posebno.

Napokon, ovo je pobjeda navijaca, pobjeda SN-a i borba protiv uprave koja traje vec nekoliko godina.... Politicka **** su istjerana iz kluba i podnijela su svi ostavke na svoje duznosti.
Novi predsjednik je E.K momak koji ima samo 26 godina i sa kojim mozemo samo naprijed ali svi se moramo ukljuciti i pomoci covjeku i nasem Jedinstvu !!
Novi predsjednik je E.K momak koji ima samo 26 godina i sa kojim mozemo samo naprijed ali svi se moramo ukljuciti i pomoci covjeku i nasem Jedinstvu !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Vrijedilo se je sve ove godine borit protiv politickih govana.Prvi klub u BiH kojim upravljaju navijaci,kojem su vlasnici navijaci i koji navijaci financiraju.
-
- Kontakt:
Nevjerovatno je da o ovoj, trenutno najvecoj sportskoj prici u drzavi, niko od medija nista ne pise.NebeskaSila96 je napisao/la:Vrijedilo se je sve ove godine borit protiv politickih govana.Prvi klub u BiH kojim upravljaju navijaci,kojem su vlasnici navijaci i koji navijaci financiraju.
Edit: http://abc.ba/novost/45104/gradani-preu ... anja-video
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Toliko o interesu za krajinu i krajisnike, jos jedan dokaz da se Bihac sad treba ujediniti vise nego ikad da vrati Jedinstvo tamo gdje mu je i mjesto!
Nece biti lako zbog raznoraznih lobija u fudbalu kod nas, ali zajednickim snagama se moze sve...
Nece biti lako zbog raznoraznih lobija u fudbalu kod nas, ali zajednickim snagama se moze sve...
Super,sad sve ispocetka i polako,iskreno ja sam bio "ohladio" sto se tice Jedinstva a i dosta moji prijatelja i poznanika,sad cu sa uzitkom ici na tekme i nece mi biti zao dati 4-5 KM a i 10 ako treba za ulaznicu a i pomoci sto se tice svega...prvo treba malu tribinu srediti jer vidio sam pocele grane da izbijaju ispod ,ofarbati ogradu i okreciti zidove gdje je potrebno,urediti okolo stadiona i one pomocne terene sto su zarasli u siprazje ..ovo sve mogu odraditi navijaci sa svojim donacijama za boje/farbe i sta jos treba a usput se druziti i planirati kako i sta dalje,one vece radove traziti donacije od ovi privatnika Bingo,FIS,Gazprom ITD... sto lapaju lovu u gradu a nedaju ni marke za jEDINSTVO ... Nek svako pise prijedloge sta bi trebalo uraditi da nam svima bude ugodnije na stadionu
Puna podrska Jedinstvu i nebeskoj sili i da se sto prije vratite na pravi kolosjek a ovo je bitan korak na tom putu, jedan od drazih klubova posle mog Želje naravno ! 

podrska stize i iz lukavca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je ovaj celo u prvom redu, vidi se da puca od mukeabnorme123 je napisao/la:Nevjerovatno je da o ovoj, trenutno najvecoj sportskoj prici u drzavi, niko od medija nista ne pise.NebeskaSila96 je napisao/la:Vrijedilo se je sve ove godine borit protiv politickih govana.Prvi klub u BiH kojim upravljaju navijaci,kojem su vlasnici navijaci i koji navijaci financiraju.

Abid Topic prvi vođa navijaca SN,što mislis da puca od muke? Covjek je cijelo vrijeme uz Jedinstvo,jest da je temperamentan ali je ljudinatuzlak1987 je napisao/la:Ko je ovaj celo u prvom redu, vidi se da puca od mukeabnorme123 je napisao/la:Nevjerovatno je da o ovoj, trenutno najvecoj sportskoj prici u drzavi, niko od medija nista ne pise.NebeskaSila96 je napisao/la:Vrijedilo se je sve ove godine borit protiv politickih govana.Prvi klub u BiH kojim upravljaju navijaci,kojem su vlasnici navijaci i koji navijaci financiraju.

jedan clan jedan glas! svaka cast biscani
http://abc.ba/novost/45112/nenad-durako ... -iz-bihaca
Evo formirana je i radna grupa tj. krizna grupa, koja ce pokusati stabilizovati klub do pocetka sezone, vremena je malo, novci su najbitniji vidjecemo u skorijem periodu, ali cemo aBd izgurati sve ovo i izvesti nase Jedinstvo na staze stare slave...
Evo formirana je i radna grupa tj. krizna grupa, koja ce pokusati stabilizovati klub do pocetka sezone, vremena je malo, novci su najbitniji vidjecemo u skorijem periodu, ali cemo aBd izgurati sve ovo i izvesti nase Jedinstvo na staze stare slave...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Svaka čast navijačima,ovo je bilo i jedino moguće rješenje.Naravno sad je najbitnije klub srediti u financijskom smislu,što će biti teško...U Bihaću ima ljudi koji mogu pomoći Jedinstvu financijski,ali pitanje je da li su zainteresirani nakon svega...
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Idemo korak po korak, ne smeta i da ispadnemo iz lige, samo neka smo vratili klub svim' Biscanima. Cestitke predsjedniku skupstine, uradio je vise u ova dva dana nego svi zadnjih 10ak godina.
Najbitnije ce biti prvo kolo, trebamo sto vise ljudi animirati da dodje na utakmicu, da podrze mlade momke ovoga grada i novo vodstvo kluba.
Najbitnije ce biti prvo kolo, trebamo sto vise ljudi animirati da dodje na utakmicu, da podrze mlade momke ovoga grada i novo vodstvo kluba.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
20 KM nije puno da se pomogne Jedinstvu.To je minimalna tarifa koji siguran sam svi možemo skupit da se učlaniti u voljeni klub a da mu i pomognemo.Oni koji su u mogućnosti mogu i više uplatit,alj niz cijelu godinu ni ovih 20 KM nije puno.Došlo je vrijeme kad smo uspjeli istrajati u svojoj dugogodišnjoj borbi i sad je red da to svi podrzimo.
JEDINSTVO JE BIHACKO !
JEDINSTVO JE BIHACKO !
- bavariapivo
- Kontakt:
kad ono sezona pocinje
Jeli Alija jos uvijek alfa i omega administracije?
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Mislim da je najbolje da se klub skroz ocisti i da na sve pozicije dođu drugi ljudi ako to vec nije urađeno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.