FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ipak trebamo sačekati stručnjaka koji Zelju prati isključivo s foruma i kad ima neko stream. Sad ce nam objasniti situaciju

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Za 12 dana od kada je krenula prodaja, već su prodate 32 desetogodišnje ulaznice za buduću Istočnu tribinu. Kada se krene sa temeljima, bit će više kupovine, jer je naš narod po prirodi skeptičan. Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona, jer se radi o širem društvenom interesu.
carsijaba je napisao/la:Za 12 dana od kada je krenula prodaja, već su prodate 32 desetogodišnje ulaznice za buduću Istočnu tribinu. Kada se krene sa temeljima, bit će više kupovine, jer je naš narod po prirodi skeptičan. Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona, jer se radi o širem društvenom interesu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nece, jer nema smisla skidati ih pa ih opet postavljati, sve sto uniste, morat ce i platiti, takva je praksa svugdjefibonacci je napisao/la:Koliko vidim stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari, neće biti skinute. U slučaju da počnu razvaljivati stolice moglo bi lako doći do konflikta. Ja ako budem vidio da neko razvaljuje stolice neće biti tog policajca koji će me zaustaviti dok ne uhvatim tog pitara koji bude lomio stolicu. A ako dođe do tog moglo bi lako doći i do prekida utakmice.
PS. karte u prodaji tek iza 11h
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Od ovih odanijih navijaca, tebe smatram takvim sam ocekivao godisnje.Hrasno1921 je napisao/la:Nece, jer nema smisla skidati ih pa ih opet postavljati, sve sto uniste, morat ce i platiti, takva je praksa svugdjefibonacci je napisao/la:Koliko vidim stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari, neće biti skinute. U slučaju da počnu razvaljivati stolice moglo bi lako doći do konflikta. Ja ako budem vidio da neko razvaljuje stolice neće biti tog policajca koji će me zaustaviti dok ne uhvatim tog pitara koji bude lomio stolicu. A ako dođe do tog moglo bi lako doći i do prekida utakmice.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
- zeljoooooooooo
Hahaha, cuj bijes mase. Mozda nisma u toku, sa TOSK-om igramo za opstanak?Straus1921 je napisao/la:kakav bijes mase bolan ne biplavousrcu je napisao/la:Kod nas ce bas biti sou ako ne uzmemo. Kostic ce biti na pola puta za Dezelu, Misimovic ce po prvi put osjetiti bijes mase, ovi koji mu sada pusekitu i kad nam ode igrac koji je dosao prije dva mjeseca i koji se uigravao za derbi **** ce mu sve na kamaru. Dobrodosli u Bosnu i Hercegovinu, dobrodosli na sjevernu tribinu Grbavice.Virtu4l je napisao/la:Biće šou i ako ih ne uzmemo![]()
![]()
jel to pobjeda neki imperativ ?
U ovu drzavu je sve moguce. Ali tesko sada da zakoci, građevinsku dozvolu ce Koldzo licno uruciti klubu par dana pred izbore. A svi mediji ce to objaviti. Mozda ce obecati jos jednu finansijsku pomocu. Gradnja bi mogla poceti nekad pred izbore ili poslijeTikTak je napisao/la:Juce sam pitao vezano za ovo ali si bio neozbiljan. "Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona". Sta ovo znaci? Ko je zapravo izjavio ovo i da li stvarno postoji mogucnost da neko zakoci gradnju, prvenstveno ovi iz SD?carsijaba je napisao/la:Za 12 dana od kada je krenula prodaja, već su prodate 32 desetogodišnje ulaznice za buduću Istočnu tribinu. Kada se krene sa temeljima, bit će više kupovine, jer je naš narod po prirodi skeptičan. Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona, jer se radi o širem društvenom interesu.
Ma i ja se bojim ovih iz SD, jer su se žalili (prvi put) na dobijanje Urbanističke. Predstavljaju se kao navijači Želje, a rade protiv izgradnje StadionaTikTak je napisao/la:Juce sam pitao vezano za ovo ali si bio neozbiljan. "Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona". Sta ovo znaci? Ko je zapravo izjavio ovo i da li stvarno postoji mogucnost da neko zakoci gradnju, prvenstveno ovi iz SD?carsijaba je napisao/la:Za 12 dana od kada je krenula prodaja, već su prodate 32 desetogodišnje ulaznice za buduću Istočnu tribinu. Kada se krene sa temeljima, bit će više kupovine, jer je naš narod po prirodi skeptičan. Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona, jer se radi o širem društvenom interesu.
Oportunista, zarad vlastitog interesa će uvijek biti. "Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona" - je neko moje razmišljanje.
Pored navijača Želje, zdrav razum govori, da bi se navijači Sarajeva trebali najviše radovati izgradnji Grbavice, jer su oni najveća navijačka skupina koja posjećuje naš stadion.
Jučer sam bio sarkastičan. Danas ozbiljan.
Kad su ti izbori?Muerte je napisao/la:U ovu drzavu je sve moguce. Ali tesko sada da zakoci, građevinsku dozvolu ce Koldzo licno uruciti klubu par dana pred izbore. A svi mediji ce to objaviti. Mozda ce obecati jos jednu finansijsku pomocu. Gradnja bi mogla poceti nekad pred izbore ili poslijeTikTak je napisao/la:Juce sam pitao vezano za ovo ali si bio neozbiljan. "Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona". Sta ovo znaci? Ko je zapravo izjavio ovo i da li stvarno postoji mogucnost da neko zakoci gradnju, prvenstveno ovi iz SD?carsijaba je napisao/la:Za 12 dana od kada je krenula prodaja, već su prodate 32 desetogodišnje ulaznice za buduću Istočnu tribinu. Kada se krene sa temeljima, bit će više kupovine, jer je naš narod po prirodi skeptičan. Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona, jer se radi o širem društvenom interesu.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pogresno tumacis neke stvari, ocito si jos mladbriga je napisao/la:Od ovih odanijih navijaca, tebe smatram takvim sam ocekivao godisnje.Hrasno1921 je napisao/la:Nece, jer nema smisla skidati ih pa ih opet postavljati, sve sto uniste, morat ce i platiti, takva je praksa svugdjefibonacci je napisao/la:Koliko vidim stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari, neće biti skinute. U slučaju da počnu razvaljivati stolice moglo bi lako doći do konflikta. Ja ako budem vidio da neko razvaljuje stolice neće biti tog policajca koji će me zaustaviti dok ne uhvatim tog pitara koji bude lomio stolicu. A ako dođe do tog moglo bi lako doći i do prekida utakmice.
Price kako neko nesto koci su price za malu djecu, da je zaista tako ove godine se nebi ni cigla pomjerila na stadionu, ali mahala uvijek laje, jbg tako je
1921'
Razjasni mi te stvari ako nije problem. Ko treba da kupi godisnje ako ne oni kojima su puna usta Zelje i uzimaju sebi za pravo da sve komentarisu? Sto se tice godina osjecam se jos uvijek mlad.Hrasno1921 je napisao/la:Pogresno tumacis neke stvari, ocito si jos mladbriga je napisao/la:Od ovih odanijih navijaca, tebe smatram takvim sam ocekivao godisnje.Hrasno1921 je napisao/la: Nece, jer nema smisla skidati ih pa ih opet postavljati, sve sto uniste, morat ce i platiti, takva je praksa svugdje
PS. karte u prodaji tek iza 11h![]()
Price kako neko nesto koci su price za malu djecu, da je zaista tako ove godine se nebi ni cigla pomjerila na stadionu, ali mahala uvijek laje, jbg tako je
http://fkzeljeznicar.ba/informacije-o-k ... opu/21396/
Nema dresova pred derbi. Kriv dobavljac, tako kazu nasi u saopstenju
. U sustini smo poglupa nacija, ali ovo vec prelazi sve mjere.
Nema dresova pred derbi. Kriv dobavljac, tako kazu nasi u saopstenju
U svoje ime govori, a ne u ime nacije osim ako nisi Bake. Ocekujem demant Diadore i dobavljaca ako je ovo saopstenje netacno jer su oni prozvani.
- amazon
- Kontakt:
Pogubljeni su totalno. Samo šalju neka saopstenja a nista se ne radi. Počni raditi istok kako si rekao boli me tuki za saopstenja a svako isto. Koga to zanima? Obicne navijače to ne zanima. Samo pobjeda na derbiju moze popraviti cijeli atmosferu čula koji su napravili.
Oni su otjerali igrače na početku kao da naprave sistem a na kraju nam igrači cirkuzaju po klubu. Pa kad se desi sve ovo I ova sranja, prica kako on i prave sistem neki postaje presmijesna. Tiago i Spanac otisli bez traga, Jahić povrijedjen dosao, dosta je vise.
Oni su otjerali igrače na početku kao da naprave sistem a na kraju nam igrači cirkuzaju po klubu. Pa kad se desi sve ovo I ova sranja, prica kako on i prave sistem neki postaje presmijesna. Tiago i Spanac otisli bez traga, Jahić povrijedjen dosao, dosta je vise.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kakav demant? Ovi iz Diadore nemaju veze ko je Zeljo isto ko i oni iz Nikea ko je Sarajevo. Nama se dogadjaju nevjerovatne gluposti i sve se pokusava opravdati, svaliti krivica na nekog drugog. Prije nego sklopis posao s nekim, Hervasom, dobavljacem sportske opreme, moras provjeriti s kim sklapas posao. Ovo kako mi radimo je neodgovorno i izgubit cemo solidnu kolicinu novca.briga je napisao/la:U svoje ime govori, a ne u ime nacije osim ako nisi Bake. Ocekujem demant Diadore i dobavljaca ako je ovo saopstenje netacno jer su oni prozvani.
Cuj kakav demant. Pa mene licno da neko prozove za nesto sto nisam uradio naravno da cu odmah odgovoriti i demantovati, a u poslovnom svijetu je jos bitnije da se demantuje ovakvo nesta ako je neistina jer unistava reputaciju firme ko god da je. Bila to Diadora ili zastupnik i dobavljac. S obzirom da se predstavljas kao neko stariji trebao bi da znas da su danas ime i dobar rejting najbitniji u poslu.
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
jos nisi shvatio...aleksandar_veliki je napisao/la:Ne ulazim previse u diskusije iz poznatih razloga, medjutim ovdje moram. Klub i GONG fakat nemaju veze sa dresovima. Ko hoce da vjeruje nek vjeruje, ko nece ne mogu mu pomoci.
vazno je kenjati, u tome lezi snaga!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Cuj namjerno odugovlace. Zar postoji neko ko bi bjezao od sigurne zarade?
Bas moras biti glup
Bas moras biti glup
Mislim nekad u oktobruSignore je napisao/la:[qte="Mue"]Kad su ti izbori?TikTak je napisao/la:Juce sam pitao vezano za ovo ali si bio neozbiljan. "Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona". Sta ovo znaci? Ko je zapravo izjavio ovo i da li stvarno postoji mogucnost da neko zakoci gradnju, prvenstveno ovi iz SD?[/quotcarsijaba je napisao/la:Za 12 dana od kada je krenula prodaja, već su prodate 32 desetogodišnje ulaznice za buduću Istočnu tribinu. Kada se krene sa temeljima, bit će više kupovine, jer je naš narod po prirodi skeptičan. Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona, jer se radi o širem društvenom interesu.
U ovu drzavu je sve moguce. Ali tesko sada da zakoci, građevinsku dozvolu ce Koldzo licno uruciti klubu par dana pred izbore. A svi mediji ce to objaviti. Mozda ce obecati jos jednu finansijsku pomocu. Gradnja bi mogla poceti nekad pred izbore ili poslije
-
Straus1921
- Kontakt:
Sta lupate vi gospodo ? Kakvu su atmosferu napravili oko sebe ? Losu ? Dajte ljudi, ohladite malo, ide derbi, izadjite, popijte pivu, ili sok nebitno, podyebavajte nekog druga, komsiju, prolaznika za kojeg znate da navija za manji sarajevski klub. Ostavite se polemike vise oko uprave. MANIJACI ZELJO BOG I CARSIJA
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 19 gostiju.