Za tvoju info.mi nemam ugovor nikako,kupljeni dresovi zbog pocetka sezoneHeller je napisao/la:Pa i vi sa zastupnikom imate ugovor nemate sa NIKE Inc.RedEvil je napisao/la:Ma koja diadora,to je neki zastupnik samo,pa vidis da nemaju dupli dres,jedan te isti koriste,da se kojim slucajem hoce poderat,morali bi izmjenu izvrsiti,jer nemaju zamjenski![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Očajan pokušaj, otvori Nike stranicu i nađi vas.RedEvil je napisao/la:Za tvoju info.mi nemam ugovor nikako,kupljeni dresovi zbog pocetka sezoneHeller je napisao/la:Pa i vi sa zastupnikom imate ugovor nemate sa NIKE Inc.RedEvil je napisao/la:Ma koja diadora,to je neki zastupnik samo,pa vidis da nemaju dupli dres,jedan te isti koriste,da se kojim slucajem hoce poderat,morali bi izmjenu izvrsiti,jer nemaju zamjenski![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E moj tuzlak,koliko god vam covjek daje sansu neku,slamku za spas,vi sebe sami pokopate,evo morto ti je dokazao,al ovo moje je istina,zeza se morto

Wikipedia. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Hoš da ja na wiki ubacim Slobodi Mercedes, Boeing, Adidas, Samsung i GazpromRedEvil je napisao/la:E moj tuzlak,koliko god vam covjek daje sansu neku,slamku za spas,vi sebe sami pokopate,evo morto ti je dokazao,al ovo moje je istina,zeza se morto![]()
![]()
Nullius in verba
Ma mozes ti ubacivati slobodi sta hoces,ona ostaje mala pa mala,djaba milioni,kamioni,avioni

Ovo su jedini klubovi koji imaju direktan ugovor sa "Nike, Inc." kompanijom, ostali imaju sa njihovim zastupnicima.
slobodanki svi mogu ubacivati, to je nasa maca diskrecijaRedEvil je napisao/la:Ma mozes ti ubacivati slobodi sta hoces,ona ostaje mala pa mala,djaba milioni,kamioni,avioni![]()
Nego ko je taj Najki, jel to neka jaka firma i brend?? Ja sam se zabrinuo zbog njih jer kone kazu da je to neka lijeva firma, i da nam nova oprema ni na sto ne lici.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Eto ti iznad spisak pa se ti sramoti s ovim majicama za fizičkoRedEvil je napisao/la:Ma mozes ti ubacivati slobodi sta hoces,ona ostaje mala pa mala,djaba milioni,kamioni,avioni![]()
Podjebavate navijače Željezničara za Diadoru i govorite da ste prvi koji imaju Nike i ekskluziva, a nit ste jedno nit drugo
Nullius in verba
jel se to i na majevici proculo za nike? kolektivno pucanje po savovima
POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE

POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Standard o kojem pričaš se postavi u 4 osnovne. Bijela majica za fizičko.admirr je napisao/la:jel se to i na majevici proculo za nike? kolektivno pucanje po savovima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Realno, pitarski dresovi su ekstra. Evo ja bi istog trenutka potpisao isti kvalitet i dizajn i za nase dresove za slijedecu sezonu. Jednostavno, bez suvisnih detalja, font odlican, kvaliteta vjerovatno vrhunska. Plus, oprema za trening ce biti isto na najvisem nivou.
Mislim, naravno da mi njihov znak na bilo cemu izaziva ovu reakciju
, ali imam oci i malo ukusa, yebote.
Mislim, naravno da mi njihov znak na bilo cemu izaziva ovu reakciju
ja sam izbacen iz skole u trecemHeller je napisao/la:Standard o kojem pričaš se postavi u 4 osnovne. Bijela majica za fizičko.admirr je napisao/la:jel se to i na majevici proculo za nike? kolektivno pucanje po savovima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE![]()
![]()
![]()

Napreduješ.SlevinKelevra je napisao/la:Realno, pitarski dresovi su ekstra. Evo ja bi istog trenutka potpisao isti kvalitet i dizajn i za nase dresove za slijedecu sezonu. Jednostavno, bez suvisnih detalja, font odlican, kvaliteta vjerovatno vrhunska. Plus, oprema za trening ce biti isto na najvisem nivou.
Mislim, naravno da mi njihov znak na bilo cemu izaziva ovu reakciju, ali imam oci i malo ukusa, yebote.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da se primjetit.admirr je napisao/la: ja sam izbacen iz skole u trecem
Nullius in verba
sta ovo pise, odakle su ovi?

Ovi su za Živinice, Kalesiju, Podrinje, Gluhu Bukovicu lokalizovana verzijaadmirr je napisao/la:sta ovo pise, odakle su ovi?![]()
![]()
Nullius in verba
ja sam iz sarOOjeva, navijam za zeljkana i pokisla mi glOOvaHeller je napisao/la:Ovi su za Živinice, Kalesiju, Podrinje, Gluhu Bukovicu lokalizovana verzijaadmirr je napisao/la:sta ovo pise, odakle su ovi?![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Kakav bih ja bio trener da ne očekujem pobjedu, ne znam zašto bih plaću dobijao u Čeliku... Uvijek su naša očekivanja da pobijedimo, ma s kim igrali, pa na kraju krajeva - mi smo Čelik. Mi smo najbolji klub u državi. Čast ovima iz glavnog grada, mi smo klub, mi smo gigant i mi ćemo se uvijek tako ponašati", poručio je Alispahić.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.