nastranu momci nego kaj cemo mi sa ovom problemom ,jel nas ovo adidas poceo furati i fus nam uvaljivati iz kine
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Pored Vidala koji je u tom segmentu ponajbolji u svijetu i Renata koji ima sve preduslove da se razvije u modernog kompletnog veznjaka tipa Pogbe ili Kokea, Martinez ima veću konkurenciju nego u zadnjoj liniji.thulkazal je napisao/la:Njemu treba sloboda da ganja loptu/igrača, da trkom i borbom oduzima/presjeca protivničke pasove. To su njegove kvalitete a sve ostalo je ograničavanje igrača.
Ja sam pričao o Martinezu kao individualcu i njegovim kvalitetima a sve ostalo je krpljenje kao što je bilo pod Guardiolom. Zna se gdje je on pružio svoje najbolje partije u Bayernu i na kojoj poziciji je davao sigurnost i pouzdanost. Logično da ne može biti bolji od Vidala kada Martinez nije sastavio zadnje 2 godina ni 3 mjeseca ozbiljnog fudbala.Feldmarschall je napisao/la: Pored Vidala koji je u tom segmentu ponajbolji u svijetu i Renata koji ima sve preduslove da se razvije u modernog kompletnog veznjaka tipa Pogbe ili Kokea, Martinez ima veću konkurenciju nego u zadnjoj liniji.
A slobodu da stišće igrača i uzima loptu prije nego što je stavljena pod kontrolu ima svaki agresivan štoper dovoljno hrabar da igra na leđima napadača. Kad ovako igraš moraš ispadati, ispadao je i Puyol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.