Ukoliko ne dozvolimo veliki broj ofanzivnih skokova i smanjimo broj izgubljenih lopti na minimun, sa cvrstom odbranom i strpljivim napadima ja mislim da ih mozemo uzeti, samo brine me sto nasi najbolji igraaci nisu konstantni u dovoljnoj mjeri, jednu utakmica eksplodira jedan, drugu drugi, pa treci, dok klupe gotovo da i nema i upravo taj manjak kvalitetnih igraca koji bi uskocili u pomoc bi nam mogao biti glavni problemTele33 je napisao/la:Kolko možemo protiv Grka?
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
pratim jaWandelanoite je napisao/la:Jel moguće da se u16 reprezentacija okupila a da Niko ne zna nit gdje postoji spisak koji su igrači pozvani?
igra se od 12 do 20 augusta u poljskoj, grad radom.
u grupi smo sa litvanijom, francuskom i crnom gorom.
u cazinu su se okupili
da smo 2x kvalitetniji tim od grka, poraz je neminovan zbog onog ko vodi nas tim. s druge strane, grci su domacini i moraju ici do kraja. eventualno ako bude egal - sudije ce grke pogurati neovisno o nasem kvalitetu, a to svakako nece morati ciniti jer ce ih nas selektor pogurati svojom filozofijom vec kroz 1/4.Tele33 je napisao/la:Kolko možemo protiv Grka?
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 21 jul 2016, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
I meni se čini. Izbacili su na facebook jednu fotografiju iz dvorane i to je sve. Zna li neko nešto više?Wandelanoite je napisao/la:Jel moguće da se u16 reprezentacija okupila a da Niko ne zna nit gdje postoji spisak koji su igrači pozvani?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Luka Vukovic (Basket 2000 Banja Luka)
Milan Manojlovic (Buducnost Bijeljina)
Djordje Visnjic (Buducnost Bjeljina)
Nedim Dzuvo (Gen Sarajevo)
Danilo Cvijetic (Igokea Aleksandrovac)
Danilo Slijepcevic (Kos Sarajevo)
Kenan Kamenjas (Kos Sarajevo)
Amar Mehic (Mega Leks Belgrade)
Josip Ramljak (Posusje)
Stefan Milosevic (Rookie Banja Luka)
Djordje Topolovic (Rookie Banja Luka)
Milenko Frganja (Varda Visegrad)
Mihajlo Neskovic (Varda Visegrad)
Nedim Omerovic (Sloboda Tuzla)
Armin Subasic (Sloboda Tuzla)
Vojin Ilic (Spars Sarajevo)
Ervin Gutic (Spars Sarajevo)
Tarik Biberovic (Spars Sarajevo)
Semir Karic (Spars Sarajevo)
Amar Tiganj (Spars Sarajevo)
Ovo je spisak pozvanih igraca koji sam ja uspio pronaci. Mislim da se Frganja nije odazvao (sto je i ocekivano). Opet da priupitam, ako neko mozda zna, zasto nema Djakovica? @lotus, jesi ti mozda upoznat sa razlogom njegovog nepojavljivanja? On je trebao biti vodja ove generacije uz jos Biberovica i Mehica, ali tako je kako je...
Josip Ramljak (Posusje)
Ovo je spisak pozvanih igraca koji sam ja uspio pronaci. Mislim da se Frganja nije odazvao (sto je i ocekivano). Opet da priupitam, ako neko mozda zna, zasto nema Djakovica? @lotus, jesi ti mozda upoznat sa razlogom njegovog nepojavljivanja? On je trebao biti vodja ove generacije uz jos Biberovica i Mehica, ali tako je kako je...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
edinjo-bih je napisao/la:Musa i Atic su kao Salihamidzic i Baljic, mnogi znaju sta mislim
nikakve slicnosti
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Nema Đakovića koji je prešao negdje iz Bijeljine, nema Hrštića koji je onomad kod Halimića pozvan za onaj turnir u Turskoj sa generacijom 99' Musa,Sikiraš i Čampara ta generacija, nema Slovenaca Kerića i Hodžića, nema Mavrića iz Riminija, nema ni Mehdića iz Cedevite, nema malog Kusturice playa strašan igrač po meni igra kod Darija u Bijeljini, nema ni Milinovića koji je kod Pandže bio na okupljanju jedan od najboljih u 00' godištu.
Lijepu lovu je uzeo Dragan Mičić svaka mu čast. Subašić, Topolović, Milošević, Ramljak, Kamenjaš, Džuvo i Vuković su igrači koji su 99% platili pozive i ne bi trebali biti ovdje fali dosta boljih igrača.
Lijepu lovu je uzeo Dragan Mičić svaka mu čast. Subašić, Topolović, Milošević, Ramljak, Kamenjaš, Džuvo i Vuković su igrači koji su 99% platili pozive i ne bi trebali biti ovdje fali dosta boljih igrača.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Zasto je ocekivano to da nema Frganje?kobe24 je napisao/la:Luka Vukovic (Basket 2000 Banja Luka)
Wandelanoite je napisao/la:Nema Đakovića koji je prešao negdje iz Bijeljine, nema Hrštića koji je onomad kod Halimića pozvan za onaj turnir u Turskoj sa generacijom 99' Musa,Sikiraš i Čampara ta generacija, nema Slovenaca Kerića i Hodžića, nema Mavrića iz Riminija, nema ni Mehdića iz Cedevite, nema malog Kusturice playa strašan igrač po meni igra kod Darija u Bijeljini, nema ni Milinovića koji je kod Pandže bio na okupljanju jedan od najboljih u 00' godištu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne znam sta je sa Djakovica i Kusturice i mene je ovo iznenadilo.Isto nema Sase Vasiljevica iz Bijeljine plus i Milosa Ceranica iz Leotara Trebinje.Nema isto Dragana Dzajica iz Ljubuskog iako nije upao u Hrvatsku kadetsku.Vidim da je cak jednog Hrvata uspio zovnutikobe24 je napisao/la:Luka Vukovic (Basket 2000 Banja Luka)
Josip Ramljak (Posusje)
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Nema nema dosta igrača koji bi trebali biti tu nabrojao sam u prijašnjem postu par njih. Treba navesti da smo u ovom godištu izgubili i dva dobra igrača Dalibora Ilica koji igra za Srbiju i Odma je iza dvojca Petrusev-Pecarski po kvaliteti, kod nas bi vjerovatno bio najbolji igrac i Planinica koji igra za Hrvatsku i koji je na pripremama imao bolje brojke i od Samanica i od Jankovića, a recimo Šamanić je 2. Prospekt po Eurohopesu u 00' godištu. Daj boze da ostanemo u A diviziji.
MES QUE UN CLUB!
Frganja se nada da će upasti u reprezentaciju Srbije. Saša Vasiljević nije u reprezentaciji, zato što još nema dobru koordinaciju i nije ni igrao finalni turnir (možda 2 ili 3 minute kad je sve bilo rješeno). Miloš Ceranić je povrijeđen već 2 mjeseca.
Samo što neko igra u timovima koji su vani, ne znači da su bolji od domaćih igrača.
Izgubili smo još jednog centra Marjanac koji će igrati za Srbiju.
Samo što neko igra u timovima koji su vani, ne znači da su bolji od domaćih igrača.
Izgubili smo još jednog centra Marjanac koji će igrati za Srbiju.
- King_James
- Kontakt:
Moze li neko postaviti youtube link za danasnju tekmu?
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
King_James je napisao/la:Moze li neko postaviti youtube link za danasnju tekmu?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- JohnCleese
- Kontakt:
Popit nesto za smirenje prije gledanja
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sva sreca pa grci promasuje otvorene suteve za tri,inace ne bi bilo dobro.
Neka nastave tako i dalje..
Neka nastave tako i dalje..
FK Sarajevo !
- King_James
- Kontakt:
Igramo najbolju kosarku zansada na ovome turniru... Samo kad bi ovako nastavili
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Ovaj Atić me malo nervira ,ali nema veze samo da nastavimo ovakoo.
Karahodzic odlican!
Ko je ovaj sa brojem 1 ,nisam pratio prije utakmice '?
Karahodzic odlican!
Ko je ovaj sa brojem 1 ,nisam pratio prije utakmice '?
FK Sarajevo !
Odlicno za sada, iako grci nista ne mogu sa vana da pogode, Keno rutinski odigrao ovu cetvrtinu jos kad bi ga trica krenula 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
uff, kakav potez karahodzica....treba mu vise izolacija davat...i oslobadjat ga na sutu za tri
ne vjerujem da cemo dobit...sudije ce prelomit ako trebalo, vec su poceli izmilsjat faulove
ne vjerujem da cemo dobit...sudije ce prelomit ako trebalo, vec su poceli izmilsjat faulove
izvedi tog luzaica konjino glupa....ne izlazi iz igre...kao ni keno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.