FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
...neka je vama tata podijelio plate...
jednostavno ima rjesenje za sve i na terenu i van njega o tome i pricamja-hordas je napisao/la:...neka je vama tata podijelio plate...

Ima se, moze se bravo tata volimo teCuspajz je napisao/la:jednostavno ima rjesenje za sve i na terenu i van njega o tome i pricamja-hordas je napisao/la:...neka je vama tata podijelio plate...
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
- Kontakt:
Ma gledajte nasa posla oni nek gledaju svoja!vec se pocelo sa ovim karticama i na ulasku na stadion,sace i stranica,pa fun shop, to je samo jedna u nizu stvari,a ovaj rad ce tek da se osjeti u buducnosti
Da, i dobro došao Branislave. Nadam se da ćeš ispuniti očekivanja, koja i nisu mala. Jedan je Marinko Mačkić, zasad!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hajde ba, popustite prepucavanja.
Nego imali ko kakav info vrijedan pažnje?
Nego imali ko kakav info vrijedan pažnje?
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
Opet krenulo stvarno ljudi ne znam zašto nam uvijek uništite temu sa koje kakvim nacionalizmom ?
Čemu to vodi , mržnja je i onako prisutna barem na forumu da ostane kako treba , ajde skontajte i vi članovi ostalih navijačkih skupina .. komentarišite pametno i bez uvreda prema ikome opet vam kažem idete u offtopic ovo je tema
FK Sarajevo !
Čemu to vodi , mržnja je i onako prisutna barem na forumu da ostane kako treba , ajde skontajte i vi članovi ostalih navijačkih skupina .. komentarišite pametno i bez uvreda prema ikome opet vam kažem idete u offtopic ovo je tema
FK Sarajevo !
Meni je prihvatljiva diskusija na bilo kom djelu foruma ali ocigledno ima previse djece koja ne vide dalje od nosa, i prosipaju silu na forumu bas me zanima kako je u stvarnom zivotu ( za momka koji me nazvao **** mozemo se i upoznati ) Imam vise odgledanih utakmica sarajeva kao navijac Zelje i poznajem vise ljudi sa vaseg sjevera nego ovaj mangup sa foruma mozda je najbolje da covjek pusti pa nek pise ko sta hoce ko ga ****Respektiva je napisao/la:Opet krenulo stvarno ljudi ne znam zašto nam uvijek uništite temu sa koje kakvim nacionalizmom ?
FK Sarajevo !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
stigao i Vucina Scepanovic,sutra u 12 ce potpisati ugovor
imali ko jos iz Slavije,uzesmo im sve

imali ko jos iz Slavije,uzesmo im sve

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Samo se nadam da to nije sve, dovodimo igrace iz ekipe koja je jedva ostala u ligi i jos ih nazivamo pojacanjima.
Po meni samo Jovanovic iz Slavije bi se mogao nazvati pojacanjem,a ovo......
Kakve veze ima iz koje su ekipe?Denizmare je napisao/la:Samo se nadam da to nije sve, dovodimo igrace iz ekipe koja je jedva ostala u ligi i jos ih nazivamo pojacanjima.

Vucina i Bane su odlicni igraci, uvjerices se u to kada krene sezona...
Prijatelju nemoj se zezati,ako cemo govoriti euforicno onda su odlicni,ako cemo realno onda su samo solidni....Madafaka je napisao/la:Kakve veze ima iz koje su ekipe?Denizmare je napisao/la:Samo se nadam da to nije sve, dovodimo igrace iz ekipe koja je jedva ostala u ligi i jos ih nazivamo pojacanjima.
Po meni samo Jovanovic iz Slavije bi se mogao nazvati pojacanjem,a ovo......![]()
Vučina Šćepanović blizi potpisa ugovora sa FKS.I on je bivsi igrac slavije,al je dobar igrac i mislim da je napadac...
pojacanja lagano dolaze
HOCEMO JOS
pojacanja lagano dolaze

HOCEMO JOS

Kad napisem odlicni, naravno da ne mislim da su Maicon i Drogba, nego igraci koji su odlicni za nasu ligu,Denizmare je napisao/la:Prijatelju nemoj se zezati,ako cemo govoriti euforicno onda su odlicni,ako cemo realno onda su samo solidni....Madafaka je napisao/la:Kakve veze ima iz koje su ekipe?Denizmare je napisao/la:Samo se nadam da to nije sve, dovodimo igrace iz ekipe koja je jedva ostala u ligi i jos ih nazivamo pojacanjima.
Po meni samo Jovanovic iz Slavije bi se mogao nazvati pojacanjem,a ovo......![]()
Da i ja sam takodjer primijetio nekakvu euforiju ne samo kod nas vec i kod drugih navijaca drugih klubova vezano za pojacanja kao da su dosli mesi il ronaldo
sta hocu da kazem, vezano za moj klub i pojacanja to ce tek biti pojacanja kad se dokazu i pokazu kao stvarna pojacanja a sad su za mene trenutno samo pridoslice pa tako treba i gledat ,da se razumijemo i ja se radujem novi igracima jer ocekujem puno od njih kao svi al polahko s tom euforijom pustimo ljude da rade i da vidimo njihove rezultate pa cemo onda pricat 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Naravno,zato i kazem da su samo solidni igarci i licno ne mislim da su bolji od Rizvanovica i Muminovica tako da ih u tom kontekstu ne bih nazvao pojacanjima,ali ako budu igrali bar kao njih dvojica bicu zadovoljan....
Po meni bi 2 ili 3 juniora bilo pametno ubaciti i siguran sam da bi se to na kraju pokazalo kao pun pogodak i da bi oni bili prava pojacanja ali siguran sam da ce to i Mirza skontati(vec jeste) ali vidjet cemo...
Po meni bi 2 ili 3 juniora bilo pametno ubaciti i siguran sam da bi se to na kraju pokazalo kao pun pogodak i da bi oni bili prava pojacanja ali siguran sam da ce to i Mirza skontati(vec jeste) ali vidjet cemo...
HADZIC,JACKSON,PANDZA...NA LISTI ZELJA
Saznajemo da je brojna lista zelja FK Sarajevo oko pojacanja za narednu sezonu.Na njoj se nalaze Emir Hadzic,Miomir Vukovic,Dalibor Pandza,Jusuf Dajic,Dzemal Berberovic,Veldin Muharemovic,Phil Jackson,Bojan Regoje...
Saznajemo da je brojna lista zelja FK Sarajevo oko pojacanja za narednu sezonu.Na njoj se nalaze Emir Hadzic,Miomir Vukovic,Dalibor Pandza,Jusuf Dajic,Dzemal Berberovic,Veldin Muharemovic,Phil Jackson,Bojan Regoje...
FK "Sarajevo" sa novim rukovodstvom na čelu ima velike ambicije u narednoj sezoni, a koliko su ozbiljno shvatili svoj zadatak pokazuje činjenica da ekspedicija “bordo tima” sutra odlazi u Crnu Goru kako bi dogovorili angažman nekoliko nogometaša.
SA - iks
SA - iks
Zadnja izmjena: BegA_SA, dana/u 30 jun 2010, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Ko saznaje? Ti?Semirr je napisao/la:HADZIC,JACKSON,PANDZA...NA LISTI ZELJA

http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpgMadafaka je napisao/la:Ko saznaje? Ti?Semirr je napisao/la:HADZIC,JACKSON,PANDZA...NA LISTI ZELJA
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Arhitekt, Beli98, belosevic23, benko21, Confiance, Dave, Devedesetka, Direktorcic, DzemoSmjecanin, EastMadness, enzo1, Gomis99, Google Adsense [Bot], HariTz, hazarder, hurem, HyperOS, klasik, laznokrilo, macahz, mire971, misstianopenaldo, mma_hz, mosarajvosa83, N3R3D, Napapijri, napoleon72, nedimmmm1337, propoklopac, riki46, Rodman, Seipronto, skoJaa, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8, Venom, Zagor i 231 gost.