FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje je to lagano brate 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Evolution87
- Kontakt:
A mogli su vala sacekati da ih mi sutra skinemojoker90 je napisao/la:Je li istina da su skinuli stolice na iskopini?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa to, ustedili bi im vremena koliko hoces, a i sta da radim sad ja, sve spremio za bijele stolice koje sam planirao za bastu??Evolution87 je napisao/la:A mogli su vala sacekati da ih mi sutra skinemojoker90 je napisao/la:Je li istina da su skinuli stolice na iskopini?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Nike trening oprema? Akademija?
Ofirno i amaterski u haadu i dalje trenirat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@Joker
A ja mislio da samo nije bio ovaj zadnji put. Znači peetjeetjluk uzeo danak odavno.
A ja mislio da samo nije bio ovaj zadnji put. Znači peetjeetjluk uzeo danak odavno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- jurisicduska
- Kontakt:
Biće.DenchiNL je napisao/la:Nike trening oprema? Akademija?
Ja te J*** zeljeznicare, ale ale ale.... , ja te **** zeljeznicare !! , svani suboto !!, svi na grbavicu !!

04.10.2009 !!
Previse jednostavan

Dres jenperverzija dobar, najbolji ove godine od svih nikeovih, a bordo nije los
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
- Evolution87
- Kontakt:
Ako ko ne zna, u 6 je okupljanje na platou.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Za romine mislim, nasi su klasika, nek nam ono ubace loptu a iza nje ljiljan i mjera
- JavierBosnia
- Kontakt:
Možda jesam padobranac al me zanima sljedece
Sto se to sklonio ljiljan sa grba? Naumade mi nesto pa eto.. kad oni mogu sahovnice i nazive sebi stavljat kakve hoce, sta ovi nasi glume?
Sto se to sklonio ljiljan sa grba? Naumade mi nesto pa eto.. kad oni mogu sahovnice i nazive sebi stavljat kakve hoce, sta ovi nasi glume?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sabrine mi moje!
Prijedlog im pošalješBosnianKingdom je napisao/la:http://store.nike.com/gb/en_gb/pd/as-ro ... d-11456511
Joj mama, da oce ovakav jedan <3
Btw. uzeh prije neki dan majice gore, izašle eto prije vremena
® GONGASHI POWERHOUSE ®
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Balić Saša zakljuĉili profesionalni ugovor do 30.06.2018
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Novaković Saša zaklj. profesionalni ugovor do 30.06.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Ćetković Marko zaklj. profesionalni ugovor do 30.06.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Kadušić Advan sporazumno raskinuli profesionalni ugovor broj 376/16 od 29.04.2016
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Kadušić Advan zakljuĉili prof. ugovor do31.12.2017.
Brisu se igraci iz registra Abdulahović Tarik "FK SARAJEVO" Sarajevo jer odlaze na podruĉje drugog savez
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Novaković Saša zaklj. profesionalni ugovor do 30.06.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Ćetković Marko zaklj. profesionalni ugovor do 30.06.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Kadušić Advan sporazumno raskinuli profesionalni ugovor broj 376/16 od 29.04.2016
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Kadušić Advan zakljuĉili prof. ugovor do31.12.2017.
Brisu se igraci iz registra Abdulahović Tarik "FK SARAJEVO" Sarajevo jer odlaze na podruĉje drugog savez
premalo, godina i pol a forsira ga se maksimalnoZukanovic je napisao/la:"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Balić Saša zakljuĉili profesionalni ugovor do 30.06.2018
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Hrasno1921
- Kontakt:
Izvini na upadu na temu, ali prvi put MUP-u KS asistira FUP-a sa SPJ. policije isto se tice utakmica PL. BIH i to bas u pratnji kortea gostujucih navijaca, slicno kao sa navijacima Lecha, ako bude belaja ima "vikicevci: da ostave uspomene ...BosnianKingdom je napisao/la:KORTEO
18:00, Skenderija
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, nmkdak1ng i 23 gosta.