FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
“Fatićem još uvijek nisam zadovoljan, to sam rekao još prije par dana. Možda on shvata da je ovo liga da se šetajući može nešto napraviti, tako da čisto sumnjam da će nešto napraviti ukoliko tako bude nastavio”, rekao je Musemić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
katarakta je napisao/la:Je li stigao hebeni Subic
Je pitanje na koje trenutno niko nema odgovor. Mene brine što je dogovor bio za četvrtak a lik nije ispoštovo. Nakon onih likova 'ja potpisujem za slobodu, a sutra odoh dalje' sam sav nekako istrzan. Ne bih da budem negativan, ali ako Lazevski i Fatić ufate formu može i bez Subića. Dobijamo puno s njim, a ne gubimo ništa bez njega.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ja bi njega na desnom krilu koristio, posebno ako Lazevski uhvati formu beka imamo, a na krilu da ga je.es ne moze biti gori od Mehidica- dakle u startu smo se pojacali
Veseli ostaje lijevo dje najjaci, Zec dzoker s klupe i Subic desno -nema veze sto nikad nije igrao , ne moze gori bit
jos i Damir sa klupe da ulazi, gdje je i on najjaci
Veseli ostaje lijevo dje najjaci, Zec dzoker s klupe i Subic desno -nema veze sto nikad nije igrao , ne moze gori bit
jos i Damir sa klupe da ulazi, gdje je i on najjaci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nesto razmisljam, brodolom, TV prenos, skuplja karta, slab marketing i reklama utakmce kako iz kluba tako iz grupe, kako ce samo zalosno sutra da nam kop na sjeveru izgleda... to je bar moje misljenje nadam se da ce me sutra ispravit al..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Srvarno ste zabrijali previse. Inace uzivam da svako iznosi svoje misljenje i to cemo od sutra pojacati, ali ajmo sutra na stadion i da navijamo. Zar niste pozelili navijati za Slobodu?
Niko, niko, samo Sloboda

Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
MA bolje im je da se skupe i odu ocisitit tribine Tusnja nego sto pametuju sa ovim dopisima.Mustafa10 je napisao/la:http://****/carsija/ug-prijatelji-fk-sloboda-nije-dovoljna-samo-zelja-da-bi-se-postao-evropski-klub/
Evo ko da je neko s foruma sastavio
Sloboda je cijeli život moj !
Ne seriAdmirLav je napisao/la:MA bolje im je da se skupe i odu ocisitit tribine Tusnja nego sto pametuju sa ovim dopisima.Mustafa10 je napisao/la:http://****/carsija/ug-prijatelji-fk-sloboda-nije-dovoljna-samo-zelja-da-bi-se-postao-evropski-klub/
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma super ovo sve, svi zelimo da klub napreduje u svakom segmentu ne samo u dovodjenju igraca za prvi tim ali ocito da u mnogim stvarima postoje blokade i uljezi.
Puna podrska upravi i ug-u ujedno. Doci ce to sve na mjesto i valjda nekada i budemo imali marketing sluzbu, omladinski pogon i druge stvari.
Ali evo valjda kod omladinskog pogona nije problem Azmir vec neka visa sila? Dok kod marketinga svakako je uprava morala obratiti vise paznje. Tu smo losiji od Metallegea npr ili na njihovom nivou. Kada se nesto desi ili treba biti vijest po par dana se ne zna sta se desava, nista se ne promovise, pola ljudi ne zna sta i kako za sezonske, stranica ne radi. Prakticno npr niko nema pojma oko Subica osim privilegovanih.
Meni nije tolika zelja trofej kolika funkcionisanje kluba samog od sebe, a ko pravi pritisak na rezultate bolje neka ga usmjeri na marketing, tribine i omladinskoli pogon.
I mi smo zaspali vec duzi period kao navijaci. Gledamo samo rezultate ostalo ne pratimo i ne vrsimo pritisak. A kako je krenulo opet Evropa u Zenici, marketinski na seoskom nivou, a bez omladinskog pogona. Pozivam glavesine da krenu sredjivati ta sranja da ne bi opet isli u Zenicu, naglabali seoski sta se desava svaki dan i gubili talente.
Puna podrska upravi i ug-u ujedno. Doci ce to sve na mjesto i valjda nekada i budemo imali marketing sluzbu, omladinski pogon i druge stvari.
Ali evo valjda kod omladinskog pogona nije problem Azmir vec neka visa sila? Dok kod marketinga svakako je uprava morala obratiti vise paznje. Tu smo losiji od Metallegea npr ili na njihovom nivou. Kada se nesto desi ili treba biti vijest po par dana se ne zna sta se desava, nista se ne promovise, pola ljudi ne zna sta i kako za sezonske, stranica ne radi. Prakticno npr niko nema pojma oko Subica osim privilegovanih.
Meni nije tolika zelja trofej kolika funkcionisanje kluba samog od sebe, a ko pravi pritisak na rezultate bolje neka ga usmjeri na marketing, tribine i omladinskoli pogon.
I mi smo zaspali vec duzi period kao navijaci. Gledamo samo rezultate ostalo ne pratimo i ne vrsimo pritisak. A kako je krenulo opet Evropa u Zenici, marketinski na seoskom nivou, a bez omladinskog pogona. Pozivam glavesine da krenu sredjivati ta sranja da ne bi opet isli u Zenicu, naglabali seoski sta se desava svaki dan i gubili talente.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 jul 2016, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dres se nabavio u bingu, sezonska, i to nije penzionerska a ni invalidska iako sam prvi pomislio na tu varijantu, se nabavila preko @staragarda, rakija zakopana, sutra uzeti kolut sudzuke i sira za jedno 3 marke i nova sezona na zapadu moze da pocne. Ako ne budemo vodili dva gola razlike do poluvremena otpoceti sa spominjanjem majke i djece i to prvo protivnickim igracima a onda nasim pa upravi i naravno neizbjeznom Aliji...
Neka nam je sretna nova sezona...
Neka nam je sretna nova sezona...
& $ ?
tuzlak1987 je napisao/la:Ma super ovo sve, svi zelimo da klub napreduje u svakom segmentu ne samo u dovodjenju igraca za prvi tim ali ocito da u mnogim stvarima postoje blokade i uljezi.

DRŽAVA TUZLA!!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Previse je UG ucinilo za Slobodu da ti tako laprdas. Ajde informisi se, bices pametniji u diskusijama.AdmirLav je napisao/la:MA bolje im je da se skupe i odu ocisitit tribine Tusnja nego sto pametuju sa ovim dopisima.Mustafa10 je napisao/la:http://****/carsija/ug-prijatelji-fk-sloboda-nije-dovoljna-samo-zelja-da-bi-se-postao-evropski-klub/
Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
sramotno da se tako nesto i pomisli a kamoli napise čuj da UG čisti tribinu!!AdmirLav je napisao/la:MA bolje im je da se skupe i odu ocisitit tribine Tusnja nego sto pametuju sa ovim dopisima.Mustafa10 je napisao/la:http://****/carsija/ug-prijatelji-fk-sloboda-nije-dovoljna-samo-zelja-da-bi-se-postao-evropski-klub/
DRŽAVA TUZLA!!
Eto Subica sledece sedmice, tri lijeva beka... idemoooo 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
baš sam krenula kopirati - “Sa Slobodom je sve završeno. Trebao bih se početkom naredne sedmice priključiti ekipi. Dolazim na posudbu, jer imam ugovor s Partizanom”, dodaje Subić.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Piric
Efendic Dzidic Kostic Lazevski
Stjepanovic Ordagic
Veselinovic Zeba Subic
Karic
Ufffff kakva ekipa,a bogami i klupa
Efendic Dzidic Kostic Lazevski
Stjepanovic Ordagic
Veselinovic Zeba Subic
Karic
Ufffff kakva ekipa,a bogami i klupa
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Dođe i taj dan

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dzaba objasnjavas kad njih 80% ovde nije upucenu u desavanja oko klubaBeduin je napisao/la:Opet Pivara? Hahakatarakta je napisao/la:Ovdje se raspravlja o Husrefu, a klub nam organizaciono izgleda ko seljacka zadruga. Danas obznanjeno da je Pivara ponovo generalni sponzor, nikog iz kluba nije bilo, samo direktor pivareSezonske se nisu mogle kupit, nema ko da prodaje. Sluzbena stranica ne funkcionise...
Nadam se da je barem unosniji ugovor, u protivnom me stid svega sto se izjavljivalo u medijima, kao i nada euforija.
Kad sam nedavno pisao o Azmiru i njegovim ishitrenim izjavama i idejama/zeljama, neki su me osudjivali, a cinjenica je da covjek bespotrebno u medijima sve i svasta govori, a na kraju nam se samo ljudi smiju. Racun kluba odblokiran, imali navodno 3 potencijalna sponzora, 1 od njih zahtijevao da se u ime kluba ubaci i ime sponzora i to smo odbili (i neka smo), sta je sa ostalima??
Pa fan shop i ideje, i jos masu toga, a da nismo ni mrdnuli od onoga na cemu smo bili i proslu godinu-dvije.
Zato opet kazem, ili privatizuj klub Azmire i ulozi jos vise para pa da budemo zemlja jaki ili **** sve. A ne ovako svakih par mjeseci strepis hoce li nova historijska sjednica i da nas Azmir napusta i uslovljava grad. Dokurci sve to vremenom ba.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Sad' kreće borba za fotelje. 

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.