FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mirzza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirzza » 30 jun 2010, 14:05

Virtu4l je napisao/la:
ŠtaIma je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: A da se malo okrenete Hapoelu?

Posudili su De Riddera iz Wigana. Čovjek je igrao za Ajax, Celtu iz Viga, Birmingham i Wigan.
De Ridder moved to Israel and signed for Hapoel Tel Aviv on loan until the end of the season on 20 January 2010 after failing to make an appearance for Wigan Athletic in the 2009–10 season.

jel ovo znaci da mu posudba istice 20.januara 2010. 8-)
Na sajtu Wigana piše da je još uvijek na posudbi Hapoelu.
negdje sam procito da je on napustio izrael i hapoel, samo ne znam koliko je to tacno
Cuva Bog Zelju svog!

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 30 jun 2010, 14:05

Virtu4l je napisao/la:
ŠtaIma je napisao/la:

Posudili su De Riddera iz Wigana. Čovjek je igrao za Ajax, Celtu iz Viga, Birmingham i Wigan.
De Ridder moved to Israel and signed for Hapoel Tel Aviv on loan until the end of the season on 20 January 2010 after failing to make an appearance for Wigan Athletic in the 2009–10 season.

Na sajtu Wigana piše da je još uvijek na posudbi Hapoelu.
Mozda je produzio :? ovo je sa Wikipedije..... Ma hajd bgt imamo mi Zebu hehehe :D
Šalu nastranu....stvarno igraju strasno, gledo' sam par tekmi njihovih prosle sezone kad su se probili u evropi, imaju mnogo dobrih šutera u veznom redu, sto ce nam mozda i doci glave :( :( :( :cry:
nadam se samo da su losiji sad i da ce im otici Eneyama prije utakmice s nama
Lijepo je biti Manijak!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 jun 2010, 14:08

Samo treba dobro odigrat u Izraelu, onda imamo sanse, ne do Bog da izgubimo 3:0 tamo, onda sve ladje tonu!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 30 jun 2010, 14:15

ONO STO SE NAPISE U SC KAO DA JE NEKO NAPISAO IZ FK SARAJEVA TAKO DA IM VJERUJEM ALI U LIMBURGU,
jedva cekam utakmicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jun 2010, 14:43

Feyenoord track the 22 year old of Birmingham Daniel de Ridder. According to "Daily Star", Rotterdam would like to bring in Eredivisie the former of Ajax after the experience in Celta Vigo and in that one in Premier of this season... trazi ga fennjord...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jun 2010, 15:21

http://www.hapoelta-fc.co.il/team_eng.asp

Ovo im je trenutacni sastav.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 jun 2010, 16:06

gledajuci sastav imaju veoma mlad tim ukljucujuci 2-3 starija igraca i ako u necemo treba traziti nasu sansu ja je vidim tu ,ako bi u izraelu izvukli rezultat povoljan moglo bi svasta biti na kosevu jer bi stadion bio pun i bez obzira sto izraelci su igrali protiv hsv seltika siguran sam da im balkanski stil podrske klubu nebi isao na ruku ,jos ovaj nigerijac da ode i dobro ce biti :mrgreen:

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 30 jun 2010, 16:27

ŠtaIma je napisao/la:

To znaci da je potpisao za Hapoel 20. januara 2010. a da ce posudba trajati do kraja sezone :) Znaci nije vise njihov igrac.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 30 jun 2010, 17:20

E svega se nacitah na prethodnim stranicama, pa je pa ne mogu da vjerujem da na jednom forumu ima ovoliko strucnjaka. Kako to lahko izgleda kad isti ti pisu.

Za sve nezadovoljne jedno pitanje: "Je li vam to malo titula prvaka drzave koja je dosla preko noci, da se tako izrazim?"

VJERUJEM AMARU i ovoj sadasnjoj upravi, jer da taj isti Amar ne vjeruje njima ne bi se prihvatio posla u Zelji. Mnogo toga bi komentariso ovdje ali nemam potrebe jer je mnogo nebuloza. Pile je najbolje napisao i vidi se da covjek mnogo toga zna sta se desava u voljenom klubu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 30 jun 2010, 17:33

ovdje gledajuci iz ovog sastava imaju dosta mladih igrača e to nam u jednu ruku moze biti dobro ali i nemora. Ako su mladi to znaci da su 90% neiskusni pa bi to mogla biti nasa sansa ali mladi igraci su željni borbe i dokazivanja s toga BOŽE POMOZI. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 30 jun 2010, 17:52

Devil je napisao/la:http://www.hapoelta-fc.co.il/team_eng.asp

Ovo im je trenutacni sastav.
Ali bez Vrucine, njemu su dali slobodne papire zato sto je bio dugo povrijedjen i sto smatraju da nece moci zadovljiti dalje potrebe kluba ;) (koliko sam ja upoznat)
Lijepo je biti Manijak!!!

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 30 jun 2010, 17:56

tm87gigo je napisao/la:ONO STO SE NAPISE U SC KAO DA JE NEKO NAPISAO IZ FK SARAJEVA TAKO DA IM VJERUJEM ALI U LIMBURGU,
...ISTO KAO STO MI VJERUJEMO OVOM PORTALU... :D :D :D ...ali plate su legle,sto je najbitnije...

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 30 jun 2010, 18:01

naravno da je bitno da su pare legle a i da je istina da je amar dao pare... jbg ima se moze se

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 30 jun 2010, 18:03

ja-hordas je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:ONO STO SE NAPISE U SC KAO DA JE NEKO NAPISAO IZ FK SARAJEVA TAKO DA IM VJERUJEM ALI U LIMBURGU,
...ISTO KAO STO MI VJERUJEMO OVOM PORTALU... :D :D :D ...ali plate su legle,sto je najbitnije...

cestitamo @ja-hordas upravo si se kandidovao da postanes oficijalna maskota teme FK Zeljeznicar pored tebe tu je jos i @samo F.K.S. samo nastavite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 30 jun 2010, 18:21

...to mi radi,HOCU DA BUDEM MASKOTA,PAMETNI...sto ti je vuna,ako tata dijeli plate,a ne klub... :D :D :D :D :D :D

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 30 jun 2010, 18:28

Na Kosevu dijele plate u odijelima Granov i cigarama, a novi direktor ce uvesti u igru i certifikate.... Pa bujrum... Ah da ne zaboravim ... pitanje za pitice - boga vam s kim vi igrate u julu??? Dobro, znam da igrate onaj turnir u Zupci ali evropa me zanima...

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 30 jun 2010, 18:30

ja-hordas je napisao/la:...to mi radi,HOCU DA BUDEM MASKOTA,PAMETNI...sto ti je vuna,ako tata dijeli plate,a ne klub... :D :D :D :D :D :D
to mali, to mali ajd jos koji post nakucaj na temi FK Zeljeznicar pa da ti se svi smijemo :lol: :lol: :lol: :lol:
pogledaj prave navijace svog kluba ili bilo kojeg i pravi se pametan onda, koji si razred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a imas prednost sad da budes oficijalna maskota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 30 jun 2010, 18:33

cinclatorTM je napisao/la:
ja-hordas je napisao/la:...to mi radi,HOCU DA BUDEM MASKOTA,PAMETNI...sto ti je vuna,ako tata dijeli plate,a ne klub... :D :D :D :D :D :D
to mali, to mali ajd jos koji post nakucaj na temi FK Zeljeznicar pa da ti se svi smijemo :lol: :lol: :lol: :lol:
pogledaj prave navijace svog kluba ili bilo kojeg i pravi se pametan onda, koji si razred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a imas prednost sad da budes oficijalna maskota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...nije to klocu,nego pisem da se mozete hvaliti kako imate najvise postova na svojoj temi.... :Dhahhahahhhhhhhhhhhhhhh :D :D :D

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 30 jun 2010, 18:37

ja-hordas je napisao/la:
cinclatorTM je napisao/la:
...nije to klocu,nego pisem da se mozete hvaliti kako imate najvise postova na svojoj temi.... :Dhahhahahhhhhhhhhhhhhhh :D :D :D
a klocu mi cemo ti se smijati kad budes najaktivniji na temi FK Zeljeznicar a pitar hahhahaaaaahhhahahaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je samo dokaz koliko volis svoj klub, ustvari ne volis ga nego mrzis Zelju a to je jadno djecace :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 30 jun 2010, 18:37

KAD SAM TUZAN I NESRETAN SJETIM SE DA SARAJEVO NEMA SVOJ STADION I ODMAH SAM BOLJEG RASPOLOZENJA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, MrkiMedo, perodeformero i 49 gostiju.