Neka Emire, svi su oni znalci nemoj ihemirzlaTu je napisao/la: Dzaba objasnjavas kad njih 80% ovde nije upucenu u desavanja oko kluba

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Neka Emire, svi su oni znalci nemoj ihemirzlaTu je napisao/la: Dzaba objasnjavas kad njih 80% ovde nije upucenu u desavanja oko kluba
Jbg...nego da mi krenemo sutra sa tri boda u novu sezonu.Hastra me nesto da nece raje bit.DoeTz je napisao/la:Neka Emire, svi su oni znalci nemoj ihemirzlaTu je napisao/la: Dzaba objasnjavas kad njih 80% ovde nije upucenu u desavanja oko kluba
Koja tri?DoeTz je napisao/la:Eto Subica sledece sedmice, tri lijeva beka... idemoooo
Fatic, Lazevski, Subic...ne znam sta je s onog iz Korejekatarakta je napisao/la:Koja tri?DoeTz je napisao/la:Eto Subica sledece sedmice, tri lijeva beka... idemoooo
Svejedno, prirodna pozicija mu je lijevi bek, to sto mi bekove dovedemo i koristimo na sasvim drugim pozicijama je nas problem.RichmanBiH je napisao/la:Fatic vjerujem da nece bit koristen tu.
Vidim i ja, zato vise od mene ni jedan info vezan za klub nece izaci niti kritika Upravi/treneru/igracu, ja svoju gradjansku duznost u vise nego ispunio.emirzlaTu je napisao/la:Dzaba objasnjavas kad njih 80% ovde nije upucenu u desavanja oko klubaBeduin je napisao/la:Opet Pivara? Hahakatarakta je napisao/la:Ovdje se raspravlja o Husrefu, a klub nam organizaciono izgleda ko seljacka zadruga. Danas obznanjeno da je Pivara ponovo generalni sponzor, nikog iz kluba nije bilo, samo direktor pivareSezonske se nisu mogle kupit, nema ko da prodaje. Sluzbena stranica ne funkcionise...
Nadam se da je barem unosniji ugovor, u protivnom me stid svega sto se izjavljivalo u medijima, kao i nada euforija.
Kad sam nedavno pisao o Azmiru i njegovim ishitrenim izjavama i idejama/zeljama, neki su me osudjivali, a cinjenica je da covjek bespotrebno u medijima sve i svasta govori, a na kraju nam se samo ljudi smiju. Racun kluba odblokiran, imali navodno 3 potencijalna sponzora, 1 od njih zahtijevao da se u ime kluba ubaci i ime sponzora i to smo odbili (i neka smo), sta je sa ostalima??
Pa fan shop i ideje, i jos masu toga, a da nismo ni mrdnuli od onoga na cemu smo bili i proslu godinu-dvije.
Zato opet kazem, ili privatizuj klub Azmire i ulozi jos vise para pa da budemo zemlja jaki ili **** sve. A ne ovako svakih par mjeseci strepis hoce li nova historijska sjednica i da nas Azmir napusta i uslovljava grad. Dokurci sve to vremenom ba.
DoeTz je napisao/la:Svejedno, prirodna pozicija mu je lijevi bek, to sto mi bekove dovedemo i koristimo na sasvim drugim pozicijama je nas problem.RichmanBiH je napisao/la:Fatic vjerujem da nece bit koristen tu.
Kod nas bi vjerujem Ronaldo igrao desnog beka.
DoeTz je napisao/la:@Beduin moze al sviram tebi za dusu
Pa niko ne izmislja, sve je ovo on igrao I ranije. Ako si zapazio dovode se poliventni igraci koji mogu pokrit 2 3 pozicije.DoeTz je napisao/la:Svejedno, prirodna pozicija mu je lijevi bek, to sto mi bekove dovedemo i koristimo na sasvim drugim pozicijama je nas problem.RichmanBiH je napisao/la:Fatic vjerujem da nece bit koristen tu.
Kod nas bi vjerujem Ronaldo igrao desnog beka.
ne kradi mi fore :kafa:pinoglavi je napisao/la:Kmeeee
Furas? Karic je top igrac! Danas 2 komada laganoChinaglia je napisao/la:Karicu je bolje da zabije gol, inace bi se mogla zacuti poneka psovka s tribina Tusnja![]()
malo je reci da ga ne podnosim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.