da nije žalosno, bilo bi smiješno ! Imas jendog igraca koji odbija najbogatiji ugovor u historiji fudbala od 50miliona na godinu i uzima nekih 7, i imas evo drugog koji ? vidjet cemo ..Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
da nije žalosno, bilo bi smiješno ! Imas jendog igraca koji odbija najbogatiji ugovor u historiji fudbala od 50miliona na godinu i uzima nekih 7, i imas evo drugog koji ? vidjet cemo ..Max Allegri
Pa nije bio kad je dolazio....sigurno su i tad kukali brojni sto prodasmo Zidana i dadosmo tolike pare za 29 gosinjeg Nedveda...zat je ovo sve suplja...kad dodje odigra onda sudite o transferuIlCapitano je napisao/la:Al' što je krivo ovom komentatoru na Areni.![]()
Otkad je objavio u prenosu da smo uzeli Higuaina vodi utakmicu k'o sahranu i ponovio je jedno 5 puta dosad kako je ovo loše za ligu.![]()
Samo što je Nedved bio osvajač zlatne lopte kod nas, Messi lično za Higuaina.jelle je napisao/la:I Nedved je imao 29 kad je dolazio za 40 mil koje su u to doba izgledale ko danasnji 100 mildinoo je napisao/la:Mi ako platimo toliko pare za higuaina, smatracu da smo prosuli svo mlijeko svih pametnih prethodnih transfera...DAJ BOOOZE da se varam, ali dati najtrazenijeg igraca danasnjice za ovog 30godisnjaka...
I dalje vjerujem da su to gluposti..
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 23 jul 2016, 13:04, ukupno mijenjano 2 puta.
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Ako i dovedu Higuaina, mislim da nikome ne bi bilo teze da bezveze baci pare nego Maroti, jer bi za te pare cjeli tim mogao da izgradi
Medjutim samo oni znaju koliko ce tacno da plate, i koliko ce zauzvrat da zarade na Higuainu, jer poslije ovoga nas marketinski potencijal moze samo da raste, tako da sigurno ne bi platili tolike pare za njega da nemaju dobru podlogu za to
a novinari su dosad pokazali da oni znaju samo trunku pravih stvari, tako da pravu cijenu i koristi koje cemo dobiti od ovog transfera zna samo nasa uprava, a mislim da ako navijaci ijednog kluba na svijetu trebaju da sumnjaju u svoju upravun, ne trebamo mi u nasu, zasluzili su nase povjerenje
a ultimate Mindfuck bi bio da i Pogba ostane
Medjutim samo oni znaju koliko ce tacno da plate, i koliko ce zauzvrat da zarade na Higuainu, jer poslije ovoga nas marketinski potencijal moze samo da raste, tako da sigurno ne bi platili tolike pare za njega da nemaju dobru podlogu za to
a novinari su dosad pokazali da oni znaju samo trunku pravih stvari, tako da pravu cijenu i koristi koje cemo dobiti od ovog transfera zna samo nasa uprava, a mislim da ako navijaci ijednog kluba na svijetu trebaju da sumnjaju u svoju upravun, ne trebamo mi u nasu, zasluzili su nase povjerenje
a ultimate Mindfuck bi bio da i Pogba ostane
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma transfer Higuaina treba pozdraviti, kao sto je trebalo i Dibalin..i on je za svoje godine i ucinak bio preplacen-placili smo potencijal koji je mogao, a i nije morao da se otkljuca
u ovom momentu boljeg napadaca od Higuaina, sa svim njegovim manama, nismo mogli dovesti jednostavno..Sancez je zvijer ali nama treba finiser i to je to...napredak se mora platiti, doslo se na nivou da se ulagati mora i zbog toga je ovo trosenje opravdano..ishod se nikad ne zna, svaki igrac moze propasti ali bitan je pravac koji mora biti maksimalno ulaganje u ekipu..ja prvi sam kritican prema Maroti, ali zbog toga treba biti posten pa i pohvaliti kad je potez pravi.
eh sad ostankom Pogbe i Bonucija, a prodajom Zaze, Hernanesa,Pereira, Lemine ili Asamoe ili Sturara ovo bi bio velicanstveni prelazni rok i sigurno jedna od najjacih ekipa Juventusa ikad
nadati se da cemo nekako naci nacina da zadrzimo glavne igrace jos ovu sezonu, i skupimo pare za Pipitinu ratu prodajom viskova i onda bi to stvarno bilo strava..s druge strane odlazak Pogbe znaci potrebu za najmanje 2 VRHUNSKA vezna igraca, jer on sam je 2 u 1.
u ovom momentu boljeg napadaca od Higuaina, sa svim njegovim manama, nismo mogli dovesti jednostavno..Sancez je zvijer ali nama treba finiser i to je to...napredak se mora platiti, doslo se na nivou da se ulagati mora i zbog toga je ovo trosenje opravdano..ishod se nikad ne zna, svaki igrac moze propasti ali bitan je pravac koji mora biti maksimalno ulaganje u ekipu..ja prvi sam kritican prema Maroti, ali zbog toga treba biti posten pa i pohvaliti kad je potez pravi.
eh sad ostankom Pogbe i Bonucija, a prodajom Zaze, Hernanesa,Pereira, Lemine ili Asamoe ili Sturara ovo bi bio velicanstveni prelazni rok i sigurno jedna od najjacih ekipa Juventusa ikad
nadati se da cemo nekako naci nacina da zadrzimo glavne igrace jos ovu sezonu, i skupimo pare za Pipitinu ratu prodajom viskova i onda bi to stvarno bilo strava..s druge strane odlazak Pogbe znaci potrebu za najmanje 2 VRHUNSKA vezna igraca, jer on sam je 2 u 1.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Ocekujem vec danas da Di Marzio objavi kako Mandzukic ugovara uslove sa West Hamom 
Da. Iako mi možemo isfinansirati dolazak Pipite i bez prodaje, praktički se prodajom Zaze, Pereyre, Hernanesa i recimo jednog između Sturara i Lemine može namaknuti 55-60M.muamerc je napisao/la:Cini mi se, onda, da to znaci rastanak sa Pogbom...
Neki dan njegov agent kaže da bi on ostao i dolaskom Pipite. Svakako Zaza prvi kandidat da ode, moramo ipak imati zamjene, Pipita i Mandžo kao alternativa je dovoljno.FrankDrebin je napisao/la:Ocekujem vec danas da Di Marzio objavi kako Mandzukic ugovara uslove sa West Hamom
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 23 jul 2016, 13:12, ukupno mijenjano 3 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- bianconeros
- Kontakt:
Morali bi prodati 4-5 igraca da bi mogli zadrzati Pogbu ako se Higuain dovede.. sto znaci tesko..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlCapitano
- Kontakt:
Tih 4-5 igrača svakako ide, sa Higuainom ili bez njega.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ako 47 mil bude rata za Higuaina iduce godine Bayern nece vidjeti feninga od onih 17mil koliko bi trebali platiti za Benatiu. Zbog toga steta (ako ne bude dil Coman <-> Benatia).bianconeros je napisao/la:Morali bi prodati 4-5 igraca da bi mogli zadrzati Pogbu ako se Higuain dovede.. sto znaci tesko..
Odbijam vjerovati da su u Juventusu toliko ludi da za ovog 29 godišnjeg chokera daju 94 mil. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gonzalo Higuain has agreed to join Juventus from Napoli for £79m, according to a report. To je to, naci ce Marotta neku rupu u zakonu !
Inace,i bas Pogba zeli da ode iz ovakvog Juventusa ?
Max Allegri
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Funti..to je 94mill e.Mig_Mig je napisao/la:Gonzalo Higuain has agreed to join Juventus from Napoli for £79m, according to a report. To je to, naci ce Marotta neku rupu u zakonu !Inace,i bas Pogba zeli da ode iz ovakvog Juventusa ?
Nebitno, dobrodošao pipita.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Zašto ne bi vidjeli? Juventus evidentno jača finansijski svake godine i sljedeće sezone ćemo biti još jači jer ćemo gotovo sigurno opet biti jedini talijanski predstavnici u KO fazi LP nakon što smo 'rivalima' uzeli dva najbolja igrača. Benatia ako bude zdrav i odigrao preko 20 utakmica Juventus sigurno plaća 17 miliona.muamerc je napisao/la:Ako 47 mil bude rata za Higuaina iduce godine Bayern nece vidjeti feninga od onih 17mil koliko bi trebali platiti za Benatiu. Zbog toga steta (ako ne bude dil Coman <-> Benatia).bianconeros je napisao/la:Morali bi prodati 4-5 igraca da bi mogli zadrzati Pogbu ako se Higuain dovede.. sto znaci tesko..
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Ne da jacamo svake godine, nego sljedece godine vracamo Pogbu u Juve, kad united ne izbori lp opet
I to posudba godina dana uz opciju otkupa, ako odigra vise od 20 utakmica

I to posudba godina dana uz opciju otkupa, ako odigra vise od 20 utakmica
Što se tiče ovih postova za navodni popust, budite uvjereni da ga neće biti.
Svako ko je gledao neki dan De Laurentisa to će shvatiti, samo klauzula dolazi u obzir, 94,7M.
Šta kaže Marotta, nećemo platiti.

Svako ko je gledao neki dan De Laurentisa to će shvatiti, samo klauzula dolazi u obzir, 94,7M.
Šta kaže Marotta, nećemo platiti.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: RE: Re: Juventus FC
Upravu si ! Moja greska, valja kako cijelo jutro citam da imamo taj neki dodatni popustJuventinoVero je napisao/la:Funti..to je 94mill e.Mig_Mig je napisao/la:Gonzalo Higuain has agreed to join Juventus from Napoli for £79m, according to a report. To je to, naci ce Marotta neku rupu u zakonu !Inace,i bas Pogba zeli da ode iz ovakvog Juventusa ?
Nebitno, dobrodošao pipita.
Sent from my Nokia 3310
Max Allegri
- bianconeros
- Kontakt:
Selling Pereyra and Zaza could cover the 47m payment this summer. #Perspective
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Juve sila, tko u vezni red sad dolazi..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma transfer Higuaina treba pozdraviti, kao sto je trebalo i Dibalin..i on je za svoje godine i ucinak bio preplacen-placili smo potencijal koji je mogao, a i nije morao da se otkljuca
Eh, da je Pogbu zadržati.... čudesna ekipa bi to bila.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.