Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Policeman
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Policeman » 23 jul 2016, 14:42

tuzlak1987 je napisao/la:
evo zato sam i rekao da nisi shvatio jer Pogba mi nije ni na kraj pameti i moj post uopste nije bio u takvom smislu

nego mi malo smijesno kad citam vase komentare u vezi Higuaina prvo ga pohvali nekoliko forumasa i pise kako je to dobar transfer a onda neko uleti od vasih i kaze "ne vjerujem da cemo dati 94m za njega" i tako u krug na nekoliko stranica eto to mi bilo zanimljivo

nije uopste bila namjera nekog podbadanja samo obican post
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 23 jul 2016, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2016, 14:43

Ok izvini onda na nepristojnosti :)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 23 jul 2016, 14:53

Nitro je napisao/la:@Monolog. Nikad u životu Higuain nije bio, niti će ikad biti, bolji napadač od Benzeme. Subjektivan si, očito simpatišeš ovog prvog.
Kada 30 sbujektivnih ovdje na formu kaze da je blji Higuain, onda to postaje objektivnost ! Upste ne mislim da Pogba nece postati najbolji igrac na svijetu u Juventusu, hoce naranvo. Ostani, predvodi Juventus do nove titule i do klempe nakon 20 godina. Garantujem da ce biti najbolji na svijetu !
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 23 jul 2016, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2016, 14:54

Benzemin problem je qrcobolja ..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2016, 14:58

Monolog je napisao/la:
Nitro je napisao/la:@Monolog. Nikad u životu Higuain nije bio, niti će ikad biti, bolji napadač od Benzeme. Subjektivan si, očito simpatišeš ovog prvog.
Možda jesam subjektivan, al' evo uspio si me ubijediti da je Benzema bolji.

@IlCapitano,

Svi klubovi imaju budžet, naravno. Ali, računaš li onda Benatiu (iako je posudba s pravom kupovine), Pjanića i Pjacu? U kombinaciji sa FFP-om, zatim sa činjenicom da se za jednog igrača dalo skoro 100 miliona (GH), onda je logično da je Pogba već otišao samo se čeka zvanična potvrda. Ja bih zbog zanimljivosti LP-a volio da Pogba ostane (liga je sigurna, uz dužno poštovanje prema svim drugim timovima), ali sve manje i manje vjerujem u to.
Da, računao sam:

Došli: Lemina (5.5), Pjanić (32), Benatia (3), Alves (0), Pjaca (11.5), Higuain (47)=67.5

Otišli: Morata (16) i ako tu dodamo izvjesne odlaske Zaze i Pereyre neka bude bar 40 miliona i to razdvojiš na rate=37 miliona ukupno.

Znači 30 miliona bi potrošili u čitavom prelaznom roku, ekipa koja puca na sami vrh Evrope - to je ništa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 jul 2016, 15:02

Ma ne može se to nikako računati onako od oka što se kaže. Imamo mi i zaostalih rata za neke ranije transfere, imamo neke rate koje trebaju nama da uplate i sl. Ko zna kako je uprava planirala finansirati transfer Higuaina. Ako uopšte i ostvari.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 23 jul 2016, 15:05

Nije Juventus kupio Higuaina zbog pravljenja dream-teama spremnog da pokori Europu i budu ispred Bayerna i 3 spanska kluba, vec da oslabe najveceg konkurenta za Scudetto Napolia te da odbrane Scudetto, jer Pogba ide, a njegovim odlaskom Juventus nije siguran za primat u Italiji kao prije.
Vec su isto uradili sa Romom drugim najvecim konkurentom.

Morate biti svjesni da je Juventus igrackim zamjenama Pogba=Pjanic i Morata= Higuain slabiji, medjutim ucinili su da im konkurencija jos slabija ;) :thumbup:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2016, 15:08

L'Avvocato je napisao/la:Ma ne može se to nikako računati onako od oka što se kaže. Imamo mi i zaostalih rata za neke ranije transfere, imamo neke rate koje trebaju nama da uplate i sl. Ko zna kako je uprava planirala finansirati transfer Higuaina. Ako uopšte i ostvari.
Ma znam za prošle rokove ali računam da se to poništava. A podatke za ovaj rok sam uzeo sa zvanične stranice.

Kako god, poenta je da ovaj transfer uopšte nema toliki uticaj na budžet koliko se čini na prvi pogled. A Juventus samo raste finansijski.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 jul 2016, 15:09

JohnCleese je napisao/la:Nije Juventus kupio Higuaina zbog pravljenja dream-teama spremnog da pokori Europu i budu ispred Bayerna i 3 spanska kluba, vec da oslabe najveceg konkurenta za Scudetto Napolia te da odbrane Scudetto, jer Pogba ide, a njegovim odlaskom Juventus nije siguran za primat u Italiji kao prije.
Vec su isto uradili sa Romom drugim najvecim konkurentom.

Morate biti svjesni da je Juventus igrackim zamjenama Pogba=Pjanic i Morata= Higuain slabiji, medjutim ucinili su da im konkurencija jos slabija ;) :thumbup:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 23 jul 2016, 15:09

Tek sad citam ove vijesti, jesmo li to fakat dali 94 miliona za Gonzala? :o
Don't believe the hype.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 23 jul 2016, 15:12

Sa verzijama Pjanic - Higuain vs Pogba-Morata Juventus je jaci... koliko god Pogba bio bolji od Pjanica, a jest, neuporedivo kvalitetniji je Higuain od Morate koji je zabijao desetak golova u Serii A... dakle u tom odnosu je Juventus jaci... a jos plus bi onda dosao i jos jedan kvalitetan vezni igrac..
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 jul 2016, 15:12

akisarajevo92 je napisao/la:Tek sad citam ove vijesti, jesmo li to fakat dali 94 miliona za Gonzala? :o
Na dve rate. :kafa:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 23 jul 2016, 15:17

No me gusta, iako cemo biti jaki kao beton.

Jednostavno previse, sa platom skoro 110 miliona.

Nadam se da idu Zaza, Pereyra, Hernanes - to bi trebalo biti oko 50 miliona
Don't believe the hype.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 jul 2016, 15:22

cuj pogba bolji od pjanica dajte ba budite realni jbg u cemu je bolji Allaha vam dragog? samo sto je mladji 3 godine relacija pjana gonza je svemirski brod za pogbu i moratu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 jul 2016, 15:24

Ma Pjanić najbolji na svijetu.
★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2016, 15:25

Rule_hz je napisao/la:cuj pogba bolji od pjanica dajte ba budite realni jbg u cemu je bolji Allaha vam dragog? samo sto je mladji 3 godine relacija pjana gonza je svemirski brod za pogbu i moratu
Da ti odgovorim u stilu u kojem si nas ovo pitao: Po svemu.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 jul 2016, 15:27

slika

slika

Po ovome samo trebamo prodati Zazu i Pereyru da dođemo u egal, kao što je Capitano pisao.
★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 23 jul 2016, 15:28

Rule_hz je napisao/la:cuj pogba bolji od pjanica dajte ba budite realni jbg u cemu je bolji Allaha vam dragog? samo sto je mladji 3 godine relacija pjana gonza je svemirski brod za pogbu i moratu
Fizicki dominantniji igrac daleko i to je u startu hendikep za Pjanica koji ne moze pruziti nazad ono sto moze Pogba a Pogba moze imat isti ili u najgorem slucaju priblizan ucinak u napadu kao Pjanic a godine si i sam spomenuo. Dok je jedan dostigao svoj vrhunac ili je definitivno blizu njega drugi ga jos nije naceo.

Higuain ne znaci da Pogba ide, ako dosada nije izrazio zelju nema smisla da ide kada je ocigledna namjera Juventusa da osvoji evropski tron.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 23 jul 2016, 15:29

koga boli krasni q koliko ste platili pipitu, klub je imao te pare i dao.Pa ne ide iz vasih dzepova, uz ostanak pogbe medju glavnim favoritima ste za osvajanje lp

Sent from my iPhone using Tapatalk

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 23 jul 2016, 15:37

Buffon
Alves Benatia Chiellini Alex
Pjanic Marchisio
Pogba Dybala Pjaca
Higuain

Lp stižemo!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.