sajo10 je napisao/la:Obavještavamo navijače da je ostalo malo više od 1000 ulaznica sa južnu tribinu. Pozivamo navijače da ulaznice kupe što prije i da na stadion uđu najmanje sat vremena prije početka susreta. stadion uskoro rasprodat!
E jes' tesko ono rasprodati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne dižite bezveze tu priču kao stadion rasprodat, kao da se radi o San Siru, a ne Grbavici koja prima 7-8 hiljada ljudi.
Da Vam je stadion kako treba bilo bi hladno 20-25 hiljada danas. Mnogi navijači Sarajeva su uskraćeni da bodre svoj klub sa tribina zbog (ne)uslova na stadionu.
Alen Škoro je napisao/la:Ne dižite bezveze tu priču kao stadion rasprodat, kao da se radi o San Siru, a ne Grbavici koja prima 7-8 hiljada ljudi.
Da Vam je stadion kako treba bilo bi hladno 20 hiljada danas. Mnogi navijači Sarajeva su uskraćeni da bodre svoj klub sa tribina zbog (ne)uslova na stadionu.
s obzirom da malo sarajlija moze prisutiti bilo kakvo ljetovanje i da je većina ostala u sarajevu ja bih rekao da je 50 000 posjetitelja neka realna brojka.
pozdrav s jadranske obale, neka bolji pobjedi
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Alen Škoro je napisao/la:Ne dižite bezveze tu priču kao stadion rasprodat, kao da se radi o San Siru, a ne Grbavici koja prima 7-8 hiljada ljudi.
Da Vam je stadion kako treba bilo bi hladno 20 hiljada danas. Mnogi navijači Sarajeva su uskraćeni da bodre svoj klub sa tribina zbog (ne)uslova na stadionu.
s obzirom da malo sarajlija moze prisutiti bilo kakvo ljetovanje i da je većina ostala u sarajevu ja bih rekao da je 50 000 posjetitelja neka realna brojka.
pozdrav s jadranske obale, neka bolji pobjedi
Saće Franto uletit i reć da mogu zbog raspodjele prihoda.
Zip je napisao/la:Pa da vam nema nas, bio bi vam sjever prazan.
vas 2.000 popunit ce te sjever nema sta
ps. cuvajte se Manijaka sa sjevera, mogli bi se onda preseliti na gradjevinu
Šta znači čuvajte se? Zar tu nisu djeca i nane?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hrasno, nemoj se previse sokirati danas facama na bordo strani sjevera, to su gradske face, cisto da znas prije nego sto kazes ''OOJJJHAAAA VIDI HINN TAMOOO''
btw.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 jul 2016, 16:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hrasno, nemoj se previse sokirati danas facama na bordo strani sjevera, to su gradske face, cisto da znas prije nego sto kazes ''OOJJJHAAAA VIDI HINN TAMOOO''
btw.
[youtube][/youtube]
joj vidi usiju kod ovog na 0:18 ovaj cuje zalazak sunca
nego jel ovo i majkl poceo ulaziti na prepucavanja??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Cuj to su gradske face e yebem te zivote
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
MortemHz je napisao/la:
joj vidi usiju kod ovog na 0:18 ovaj cuje zalazak sunca
nego jel ovo i majkl poceo ulaziti na prepucavanja??
Nemoj da postavljam vašeg klempu, cuje Ezan iz Mekke.
Spremi se za avatar mališa
koliko ces ti ono morati nsiti nas avatar? ja zaboravio na koliko smo se kladili
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..