Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

jelle
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la jelle » 23 jul 2016, 16:40

Furymaker je napisao/la:ma napoli nek dovede lukakua il lacazettea, to im je najblize higuainu, al to 40-50mil sigurno, **** ih, nece biti ispred juventusa da 3 takva dovedu

Ni jedan ni drugi nece ni blizu dobacit do cifre Gonzala.....pipita je masinka sto se tice Serie a.....ne mogu ni zamislit sta ce tek radit s Dybalom , Pjanicem i Pogbom ako ostane

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jul 2016, 16:42

Yucca je napisao/la:
Italia je napisao/la:Ma sta ga imas zadrzavati. Ako hoce da igra FA Cup neka mu je sretno dalje u zivotu. Ekipa je sila samo takva, sa njim i bez njega, ne treba ga uopste pokusavat zadrzavat. Ako njemu to nije danas jasno, nece biti nikad.

Mozda ovom kupovinom Higuaina Pogba odluci ostati jer ce vidjeti da pravimo strasnu ekipu za slijedecu sezonu ko zna sta se moze desiti,ako Pogba ostane to ce biti :kafa: :salut:
Ma neka ide igrat sa Smolingom, Rašfordom, Matom, Felainijem, Blindom i takvim. Ma neka ode odma. Da ide u Man City, pa ok, covjek ode za parama i da igra LP. Da ide u Real/Barca, i to je ok. Al ne zeli da demantuje transfer u osrednji klub EPL-a (osrednji u par zadnjih godina). Oni dok dodju do borbe za LP trebat ce im sezona il dvije, a to je najlaksi dio posla.

A odlazi iz ekipe koja je ovim trasnferima rame uz rame Realu, Barci i Bayernu :lol: Odlazi iz ekipe gdje je lider. Nosi **** inostrana, pare im zamirisu i odma odose. Eno i Tevez ode iz Boce, a plakao ovdje za Argentinom i kleo se u ljubav za domovinom.

Morata je ove godine postigao 6 golova i kostao nas vrlo dobrog rezultata u ligi prvaka, da ne zaboravimo. Higuain je mala maca za sve njegove promasaje.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 jul 2016, 16:43

Pogba je napisao/la:Koliko košta Atletico da i njih kupimo? :kralj:

We buy what we want.

slika
Kupiti mozete ono sto je dostupno na trzistu. Najbolji igraci su u Barceloni, Bayernu i Real Madridu, to je jasno ko dan :kafa:
27.10.2020

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 23 jul 2016, 16:43

Higuain je vjerojatno trenutno najbolji centarfor u Evropi, ali generalno nije bolji fudbaler od Benzeme koji je kompletniji igrač.

Pipita je klasični gol igrač, Benzema je majstor, koji i asistira i otvara prostor, sve ima. Majstor.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 23 jul 2016, 16:45

Ako je Higuain doveden, a Pogba jos uvijek vaga gdje ce, onda mi ga je jos manje zao i onda je bas budala.

Daj sad Radju, pa da se otkloni bilo kakva rasprava oko najboljih 11 Serie A u narednoj sezoni. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 23 jul 2016, 16:47

Pogba je napisao/la:Koliko košta Atletico da i njih kupimo? :kralj:

We buy what we want.

slika
imas li ti dozvolu za koristenje ovog smajlija slika
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 jul 2016, 16:51

jelle je napisao/la:Ima se moze se....Sta trebaju s parama stavit ih ispod jastuka...
To vi imate toliko para? Nisam znao da imamo Real ili City u Seriji A, ok pretpostavljam u tom slučaju da nećete prodavati Pogbu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2016, 16:53

Biscione je napisao/la:
jelle je napisao/la:Ima se moze se....Sta trebaju s parama stavit ih ispod jastuka...
To vi imate toliko para? Nisam znao da imamo Real ili City u Seriji A, ok pretpostavljam u tom slučaju da nećete prodavati Pogbu.
50 miliona je potrošeno dosad, o čemu pričaš?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jul 2016, 16:54

Pa ako si pratio , onda si vidio da je Exor dao pare.....a da se proda Pogba sta treba opet ostavit pare ispod jastuka?

Onda ide opet Pipita i Jedan veznjak....ne vidim u cemu je problem...nema ne trebaju 3-4 vrhunska igraca kako si ti reko....mi imamo to...treba nam vrhunski spic i eventualno veznjak ako ode Pogba

Ti si pobrko nas s Interom da nam treba 5-6 vrhunski igraca

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 jul 2016, 17:03

jelle je napisao/la:Ti si pobrko nas s Interom da nam treba 5-6 vrhunski igraca
Koliko sam ja shvatio Pogba nije tražio da ga prodate, pa prema tome da sam ja Juventino radije bih Pogbu nego Pipitu, ali ima nas svakakvih :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jul 2016, 17:05

Biscione je napisao/la:
jelle je napisao/la:Ti si pobrko nas s Interom da nam treba 5-6 vrhunski igraca
Koliko sam ja shvatio Pogba nije tražio da ga prodate, pa prema tome da sam ja Juventino radije bih Pogbu nego Pipitu, ali ima nas svakakvih :mrgreen:
A sto nebi obadvoje?....ko je reko da ce se Pogba prodat.....otice samo ako bude trazio....Pipitin transfer nema veze s Pogbom...jel ide u dvije rate po 47 mil....Juventus ima dovoljno para da obojicu imamo...poz

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 jul 2016, 17:09

U tom slučaju sve 5

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jul 2016, 17:13

Vidis kako se na kraju dogovorimo :D

Zezam se....uglavom podrzavam transfer Pipite i da je od Pogbinih para...jel bolje dovest Pipitu klasu nego 3-4 Pereyre ili Zaze ...Pipita je jedini dostupan od top napadaca i direktno slabimo konkurenta ...posto smo popunjeni na svim pozicijama s top igracima i odlicnim zamjenama razumljivo je da sav budjet iskesiramo na napadca....tak da ja uzivam u ovom prelaznom roku...napokon prava imena

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2016, 17:16

Inače na SKY-u su rekli da imamo 5 miliona popusta ako mi sve platimo i ne bude nadoknade od strane Gonzala kako je Mire odbio svoj dio tako da bi trebalo biti 89 miliona, ako to imalo pomaže. :mrgreen:

Ali ja samo zamišljam meltdown ako ova cijela stvar propadne. Samo zamislite prijeteće poruke za Di Marzia ako se ovo izjalovi. :urnebes:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jul 2016, 17:19

Higuain-Juventus, prime conferme: dal club ammettono contatti e disponibilità del giocatore

FrankDrebin
Kontakt:

Post Postao/la FrankDrebin » 23 jul 2016, 17:27

Ako ode Zaza, to cemo mescin nakon dugo vremena biti bez ijednog italijana u napadu :D

Jesmo li uopste ikada i bili bez italijanskih napadaca :hmmmmm:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2016, 17:34

Nothing is done for Higuain, @DiMarzio has just done a Gomes again.
Ahahaha :urnebes:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jul 2016, 17:35

Ko je to objavio?

I normalno da nije jos nista gotovo....danas subota ni ne ocekijem da ce biti vikendom i jedan transfer gotov

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jul 2016, 17:36

Momak koji uživo gleda Sportitalia kanal. Čekam da javi još šta, ali daj Bože da je istina. :urnebes:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jul 2016, 17:38

Hahhaha oj jbt neki momak....pa nece se danas niko oglasit...vikend je ...ljudi odmaraju

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []