NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Re: Svaštara
unguardable
- Donnie Darko
- Kontakt:
16% je solidno za PG.
Ta rasprava je u pocetku zapoceta oko toga sto je on osao u GSW, a ne na terenu, a onda se kasnije pretvorila u toAntoniooConte je napisao/la:Da da i mudonja i clutch dok je KD pi.ckica kako smo zaključili neki dan
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel neko narucuje robu iz USA da nam naruci dresova Duranta u OKC orginal po pola dolara 
Mogu ti ja svoj prodat za istu cijenutuzlak1987 je napisao/la:Jel neko narucuje robu iz USA da nam naruci dresova Duranta u OKC orginal po pola dolara
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
dakle, ni oko ovoga ne treba dalje diskutovati:Epidaurus je napisao/la:Steph u sezoni imao 201 izolaciju, a Wess 254. Dakle obojica odigrali veliki broj izolacija i Steph je neuporedivo efikasniji tu. Ako ne shvatas to, onda nema potrebe ista dalje diskutovati.
iso scoreri:
steph > russ (1.07 PPP - 0.74 PPP).
middleton > irving (0.96 PPP - 0.95 PPP)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@ep
Kako zelis prikazat da je Wess sa sutom kao LeBron (ne konstatan), ili Rondo (kao da ga nea). Haj malo razmisli, da lik nabije 3% trojku, on je legitimna prijetnja sa savkog djela parketa
jebte.. Nije scorer
i to ga s Bronom uporedjuje na taj fazon, e bravo
Steph nije jer je soft, Wes je druga prica
Kako zelis prikazat da je Wess sa sutom kao LeBron (ne konstatan), ili Rondo (kao da ga nea). Haj malo razmisli, da lik nabije 3% trojku, on je legitimna prijetnja sa savkog djela parketa
Steph nije jer je soft, Wes je druga prica
Ovaj forum ima veliki problem sa Wessom, ne znam zasto, ali eto vidjet ce se sve kada pocne sezona.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije top3 scorer = nije scorer
Welcome to ss.ba in 2016.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Al' bukvalno. Za koga god kažeš da nije najbolji, na ovom forumu to biva protumačeno kao "najgori je". Nevjerovatno, ali istinito. Bolje ne ulaziti na forum. Tačno ne znam što sam se vratio. kuknjavaDonnie Darko je napisao/la:Nije top3 scorer = nije scorer
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Odnosilo se direktno na ovo:Donnie Darko je napisao/la:Nije top3 scorer = nije scorer
Sta tu pise? ReciderEpidaurus je napisao/la: Covjece Boziji Westbrook nije strijelac. Nije jednostavno.
Godinama zbog KD, sad zbog CurrijaSarmelino je napisao/la:Ovaj forum ima veliki problem sa Wessom, ne znam zasto, ali eto vidjet ce se sve kada pocne sezona.
Da, vraljivoClutch je napisao/la:
nezaustavljiv scorer
Prosle sezone puco za cijelu sezonu 44% u zadnje 4 minute tekmi, 37% trojku, na samo 19% asistiranih koseva
U playoffu 48% na 7% asistiranih koseva.
Da kahvenisi ti samo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislis da u ostatku svijeta, za razliku na ovaj forum, vlada koncenzus da je Westbrook bolji od Duranta, da je bolja verzija Allena Iversona, da je lockdown defender, da je najbolji ili top3 scorer lige...? Barem jedna od ovih stavki? Vlada mozda na OKC forumima.Sarmelino je napisao/la:Ovaj forum ima veliki problem sa Wessom, ne znam zasto, ali eto vidjet ce se sve kada pocne sezona.
Pa jer je odlican igrac, superstar, svaka mu cast na tim brojkama.alemsa je napisao/la:Da, vraljivoClutch je napisao/la:
nezaustavljiv scorer
Prosle sezone puco za cijelu sezonu 44% u zadnje 4 minute tekmi, 37% trojku, na samo 19% asistiranih koseva![]()
U playoffu 48% na 7% asistiranih koseva.
Da kahvenisi ti samo
Nezaustavljiv, ne bih rekao.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
To ne vlada ni ovdje, ko je rekao da je bolji od Duranta? Niko, reklo se da mu je bio ravnopravan prosle sezone, sa legitimnom sansom da bude bolji kroz naredne dvije godine, lockdown defender niko nije rekao da jeste, nego da je odlican on ball defender sa karekteristikama da bude lockdown, niko nije rekao da je najbolji scorer, da je top 3, jesteDonnie Darko je napisao/la:
Mislis da u ostatku svijeta, za razliku na ovaj forum, vlada koncenzus da je Westbrook bolji od Duranta, da je bolja verzija Allena Iversona, da je lockdown defender, da je najbolji ili top3 scorer lige...? Barem jedna od ovih stavki? Vlada mozda na OKC forumima.
@Clutch
Namjerno zanemrujes asistirane koseve i ti i @ep. A to je dokaz da lik "sam" poentira, all him.
Da al na koje procente.alemsa je napisao/la: @Clutch
Namjerno zanemrujes asistirane koseve i ti i @ep. A to je dokaz da lik "sam" poentira, all him.
On je jak u tranziciji i dosta svojih unassisted zabija tu. Izolacija ti je dobar prikaz "all him" poentiranja i vidjeli smo da tu procentualno a i PPP nije toliko dobar da je "nezaustavljiv". Samo je to poenta, nije nezaustavljiv. Ti kad pricas o njemu, ko da je MJ.
Curry sto zabija i assisted ne mozes prikazati kao losu stvar jer to je zbog njegovog suta. Westbrook je tu slabiji i zbog toga uvijek ima loptu u rukama (sam kreira), Curryu to nije potrebno sto je bolje za njegovu ekipu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
I Harden i Curry imaju vise FGA iz tranzicije od WestbrookaClutch je napisao/la: Da al na koje procente.
On je jak u tranziciji i dosta svojih unassisted zabija tu. Izolacija ti je dobar prikaz "all him" poentiranja i vidjeli smo da tu procentualno a i PPP nije toliko dobar da je "nezaustavljiv". Samo je to poenta, nije nezaustavljiv. Ti kad pricas o njemu, ko da je MJ.
Curry sto zabija i assisted ne mozes prikazati kao losu stvar jer to je zbog njegovog suta. Westbrook je tu slabiji i zbog toga uvijek ima loptu u rukama (sam kreira), Curryu to nije potrebno sto je bolje za njegovu ekipu.
Westbrook 317, Harden 334, Curry 325
Samo je Westbrook efikasniji, od 1444 suteva Westbrook uzeo 317 u tranziciji, od 656 pogodjienih suteva FGM, Westbrook dao 187 iz tranzicije, sto je 28%, i ti meni govoris da dosta svojih unassisted zabija tu? Stephen Curry od 805 FGM dao je 181 iz tranzicije sto je 22%, 6 % razlike da pravi 25% razliku?
Pa nisu kod Currya svi poeni u tranziciji unassisted (zbog suta), kod Westbrooka vecinom jesu (pretpostavljam nekih 90% ). Ti si stavio ukupne brojke (nema posebnih znam). Veca je razlika od 6% za unassisted sigurno.alemsa je napisao/la:I Harden i Curry imaju vise FGA iz tranzicije od WestbrookaClutch je napisao/la: Da al na koje procente.
Westbrook 317, Harden 334, Curry 325
Samo je Westbrook efikasniji, od 1444 suteva Westbrook uzeo 317 u tranziciji, od 656 pogodjienih suteva FGM, Westbrook dao 187 iz tranzicije, sto je 28%, i ti meni govoris da dosta svojih unassisted zabija tu? Stephen Curry od 805 FGM dao je 181 iz tranzicije sto je 22%, 6 % razlike da pravi 25% razliku?
FT% frequency kod Westbrooka 22% kod Currya samo 8%, a obojica odlicni u tranziciji. To je zato sto GS kao tim bolje igra tranziciju i zbog Curryevog suta, kod Westbrooka je one man fastbreak najcesce i ide na obruc.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa kralju pogodjenih suteva, 28% od pogodjenih suteva su iz tranzicije, znaci 72% poentira na drugi nacin, mimo slboodnih, samo se n1 racuna kao FGM. Tako da manje-vise.Clutch je napisao/la:
Pa nisu kod Currya svi poeni u tranziciji unassisted (zbog suta), kod Westbrooka vecinom jesu (pretpostavljam nekih 90% ). Ti si stavio ukupne brojke (nema posebnih znam). Veca je razlika od 6% za unassisted sigurno.
FT% frequency kod Westbrooka 22% kod Currya samo 8%, a obojica odlicni u tranziciji. To je zato sto GS kao tim bolje igra tranziciju, kod Westbrooka je one-man fast-break najcesce i ide na obruc.
Pa za unassisted se taj postotak poveca, to ti i govorim.alemsa je napisao/la:Pa kralju pogodjenih suteva, 28% od pogodjenih suteva su iz tranzicije, znaci 72% poentira na drugi nacin, mimo slboodnih, samo se n1 racuna kao FGM. Tako da manje-vise.Clutch je napisao/la:
Pa nisu kod Currya svi poeni u tranziciji unassisted (zbog suta), kod Westbrooka vecinom jesu (pretpostavljam nekih 90% ). Ti si stavio ukupne brojke (nema posebnih znam). Veca je razlika od 6% za unassisted sigurno.
FT% frequency kod Westbrooka 22% kod Currya samo 8%, a obojica odlicni u tranziciji. To je zato sto GS kao tim bolje igra tranziciju, kod Westbrooka je one-man fast-break najcesce i ide na obruc.
Al nebitno, to sto Curry ne poentira samo unassited nije losa stvar.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 3 gosta.