Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Penal cist ko suza Metalleghe bolji cijelo poluvrijeme 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
bilo je tu elemenata za penal,ali mene nervira što čelik kada krene u napad,probiju bok ili sredinu i tip trči sam 30 metar i dođe do kaznenog a čitav tim Čelika ostao na svojoj polovini,niko i ne pomišlja da krene napred,gledaju u čovjeka ko telad,pa hebo te fudbal..pa ne kontam kako kontaš dati gol...formacija Čelika 8-2-1
poginut ce on u zenici sace njega seki pod svojeKenoRob je napisao/la:Dugo mi je trebalo da sve pogasim danogda ovaj iz mostara pogino u povratku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- rob do bagro
- Kontakt:
Prelaz je ovo. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
aqarius je napisao/la:bilo je tu elemenata za penal,ali mene nervira što čelik kada krene u napad,probiju bok ili sredinu i tip trči sam 30 metar i dođe do kaznenog a čitav tim Čelika ostao na svojoj polovini,niko i ne pomišlja da krene napred,gledaju u čovjeka ko telad,pa hebo te fudbal..pa ne kontam kako kontaš dati gol...formacija Čelika 8-2-1
Raonffa je napisao/la:Da ga nije povukao ovaj bi primio loptu i u najgorem slučaju uputio šut prema golu da ne kažem da bi je namjestio onom saigraču koji je bio okrenut prema golu da je pospremi u mrežu, po meni penal više jeste nego što nije.
Nije loša tekma sve u svemu.
Naravno da će navijačima Čelika smetati penal, kao i navijačima bilo kojeg kluba, nikad niko nije priznao da je bio penal
Tužna je situacija, ali sigurno vas niko iz Saveza ne "ukopava", riješit ćete i vi dugove kao što su učinili i Sarajevo i Sloboda.
Utakmica korektna, igra se oprezno, vidi se da Čelik jednostavno nije uigran, teško je po spremnosti porediti domaćina koji se okupio prije 15 dana i goste koji su to učinili prije 45. Kao što Spaho kaže: "Kako sezona prolazi, možemo očekivati sve bolji i bolji Čelik"
Offside je isto čist? 
Ovaj sudija mi je genijalan

Ovaj sudija mi je genijalan
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
ma treba istupiti kojim j,ebe mater svima uzorat bilino,i sacuvat ovo malo zeludca sto je ostalosamocelik je napisao/la:Offside je isto čist?
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Hocel neko javiti ovom strucnjaku da ne igra Mladost.
celik 2 liga losi su do bola
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Evolve
- Kontakt:
Marin Popovic jedini odskace u Celiku, steta sto ga nismo mi mogli dovest na prelaznom roku, dobar igrac.
NK Široki Brijeg
cudo nije sviro faul ili zaledze
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- Evolve
- Kontakt:
NK Široki Brijeg
[OBAVIJEST] Svim navijačima Viteza besplatan ulaz na Pecaru
Iako je na sutrašnju utakmicu 1. kola Bht Premijer Liga između NK Široki Brijeg i NK Vitez na
Pecaru organizirano trebala stići i skupina navijača Viteza, PU Široki Brijeg je odgovorila
negativno na zahtjev Vitežana poslan tek u četvrtak. Razlog zabrane organiziranog dolaska
Vitezova je prekasno poslani zahtjev. U NK Široki Brijeg su ostali iznenađeni takvom odlukom te
su poručili kako će svaki navijač iz Viteza koji dođe osobnim vozilom na utakmicu imati besplatan
ulaz na Pecaru.
Formalnopravno gledano MUP je u pravu. Međutim, mi moramo gledati šire, voditi računa o
odnosima s klubovima, a i o činjenici da se nogomet igra za navijače. Moramo poštovati odluku,
no svi navijači Viteza koji dođu neorganizirano na utakmicu, svojim vozilima bit će korektno
primljeni i imat će besplatan ulaz na tribinu, poručili su iz NK Široki Brijeg za Sportske novosti.
Bravo
[OBAVIJEST] Svim navijačima Viteza besplatan ulaz na Pecaru
Iako je na sutrašnju utakmicu 1. kola Bht Premijer Liga između NK Široki Brijeg i NK Vitez na
Pecaru organizirano trebala stići i skupina navijača Viteza, PU Široki Brijeg je odgovorila
negativno na zahtjev Vitežana poslan tek u četvrtak. Razlog zabrane organiziranog dolaska
Vitezova je prekasno poslani zahtjev. U NK Široki Brijeg su ostali iznenađeni takvom odlukom te
su poručili kako će svaki navijač iz Viteza koji dođe osobnim vozilom na utakmicu imati besplatan
ulaz na Pecaru.
Formalnopravno gledano MUP je u pravu. Međutim, mi moramo gledati šire, voditi računa o
odnosima s klubovima, a i o činjenici da se nogomet igra za navijače. Moramo poštovati odluku,
no svi navijači Viteza koji dođu neorganizirano na utakmicu, svojim vozilima bit će korektno
primljeni i imat će besplatan ulaz na tribinu, poručili su iz NK Široki Brijeg za Sportske novosti.
NK Široki Brijeg
kakav peh za celik 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Igraju solidno ovi jajčani.
- Beduin
- Kontakt:
Evolve, lijep je to gest domacina, ali ako mup ne garantuje sigurnost gostujucim navijacima onda to moze imati samo kontraefekat, nikad ne znas hoce li izbiti neki incident.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Spaho je četiri puta rekao da igra Mladost umjesto Metalleghe.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
-
Coromandel
- Kontakt:
alispahić je poslije ješića, najveća trenerske ubleha koja je hodala ovom zemljom...Rule_hz je napisao/la:celik 2 liga losi su do bola
Metalac je iz Jajca oooo!!
Jel govorio : Goooool jeeeeeeeeeee !Vijadukt je napisao/la:Spaho je četiri puta rekao da igra Mladost umjesto Metalleghe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.