FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HElo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HElo » 23 jul 2016, 20:13

Beduin je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Na kome je bio penal i otkud Kole da puca penal pored zivih Ordage, Karica i ostalih?
Al neka ga je Kole zabio, meni za dusu. Sad se lakse dise, jos samo da pocnemo koristiti sve 3 izmjene kao svaki normalan klub.
Bile brate 3 izmjene, nek me neko ispravi ako grijesim.

Rutinski, bez dosta igraca, 3 boda, 3 gola, idemo dalje ;)
Ordagic :salut:
Ja primjetio da su Kole i Grahovac usli pa zato i napisah ovo, reko nije valjda i dalje da je dosljedan toj praksi sad kad imamo igraca dovoljno.

Znaci Ordagic bio odlican? Pretpostavljam da je ograo dosta ofanzivnije, sto mu u biti i godi. Na polusezoni nuzno produziti mu ugovor i bolju platu dati i nema krize, a ne da i dalje ovisimo samo o Zebi.
Ordagic kad je presao na desno krilo umjesto uhljupa Mehidica bio je zemlja dok je igrao u sredini dosta je bio slab i po meni ga bolje drzati na krilu nego na sredini terena
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 23 jul 2016, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 jul 2016, 20:14

Beduin je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Na kome je bio penal i otkud Kole da puca penal pored zivih Ordage, Karica i ostalih?
Al neka ga je Kole zabio, meni za dusu. Sad se lakse dise, jos samo da pocnemo koristiti sve 3 izmjene kao svaki normalan klub.
Bile brate 3 izmjene, nek me neko ispravi ako grijesim.

Rutinski, bez dosta igraca, 3 boda, 3 gola, idemo dalje ;)
Ordagic :salut:
Ja primjetio da su Kole i Grahovac usli pa zato i napisah ovo, reko nije valjda i dalje da je dosljedan toj praksi sad kad imamo igraca dovoljno.

Znaci Ordagic bio odlican? Pretpostavljam da je ograo dosta ofanzivnije, sto mu u biti i godi. Na polusezoni nuzno produziti mu ugovor i bolju platu dati i nema krize, a ne da i dalje ovisimo samo o Zebi.
Govedarica-Veselinovic zadnja izmjena :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 23 jul 2016, 20:14

Bobic :bow:
Bit ce ovo odlicna sezona.
Husref je nas Staljin :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 jul 2016, 20:24

Karić :salut: Bobić :salut: :salut:
Ordaga u drugom proradio tek kad je na krilo prešao. Gubi se na sredini dole skroz, mora igrat ofanzivnije. Husref ga više puta kritikovao. Poslije se tek dozvao i eto izborio i penal.
Todorović odlično odradio na lijevom beku.

Onog malog Kobiljara iz Olimpica bi trebalo upratit malo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2016, 20:32

Odradjivanje posla je ovo bilo :D

Morati ce biti malo vise koncentracije u jacim utakmicama.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 23 jul 2016, 20:33

Skupim pare za sezonsku dodjem cekam pola sata da dodjem na red i dodjem kaze frajer nema vise sezonski stvarno neozbiljno od kluba guzva za sezonske je bila ogromna a samo jedan covjek radio frajer izgubljen ko sveti gral.

Sto se tice utakmice rutinski sa pola gasa, mogli smo im 5 ubaciti hladno, odbrana malo opustenije odigrala Bobic imao 2-3 odlicne odbrane.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 jul 2016, 20:52

Iako nisam jos kuci stigao (hebiga, malo se zapilo) mogu napisati ono sto sam vidio. Bobic cista desetka, pogotovo zbog pravovremenih izleta i one jedne mackaste reakcije kad sam ja vec vidio loptu u golu. Dzidic je malo labav bio, ko da mu se nije igralo, a i Kosta je u par situacija ispo ko na malom fudbalu, ali nije da nije majstor. Guzvanje u sredini protiv protivnika koji igra autobus pozadi ne ide bas tako lako, pa mi je bilo drago vidit i Karica i Krpica od prve, a bilo mi je drago i vidjet da je Husref odradio sve tri izmjene i to majstorski. Ode Mehidic, a Ordaga na njegovo mjesto i odmah ekipa minimalno 10% jaca. Sve u svemu, tek je krenulo, vidi se da su jos uvijek malo tromi, bez obzira na dvije evropske utakmice. Ja sam zadovoljan rezultatom jer je relativno rutinski odigrano protiv slabije ekipe, iako su oni imali sanse. Za Karica nemam rijeci, stvarno mi je zao sto nije go dao. Gradi se bolje od Ahmetovica i zna dodat loptu, a bogami je i podvalit. Ovo kad se sve uigra i udje u takmicarsku formu trebalo bi biti supet. Za sest dana novi ispit, malo jaci, pa cemo vidjeti i tu kako i sta. Uglavnom, najbitnija su tri boda. Niko, niko, samo Sloboda!

Sent from my D6603 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Rimes87, dana/u 23 jul 2016, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jul 2016, 21:24

Manananananaa nik niko samo sloboda.rekli bi rutinski.godi nam husref u bermudama :mrgreen:
Suljo ubico male.djece u premier ligi :tokralju:
Sramotno mala posjeta na pocetku sezone.
Takodje dalo se.primjetit na sjeveru izostanak nekih od vidjenijij fkr... :hmmmmm:
Jebmu misha jel dotle doslo?

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 jul 2016, 21:26

Semafor ne radi????Prskalice rade ali semafor ne radi. Ne moze zajedno ili sta? Nije ni pocela sezona a vec kazna...
Po onakvoj vrelini dobro su ikako igrali momci. Golman fantastican pogotovo u ono zadnjoj macka intervenicji u zraku kad su svi vec vidjeli loptu u golu.
Ordagic kada je presao na krilio puno agilniji ali konstantno ima potez viska, nije potrebno a loptom uci u gol moze se i opucati...
Dzida iako je na pocetku grijesio , pripisati vrucini vjerovatno, izgleda strasno kako kakav div na terenu.
Todorovic bio je prilicno ok ali cini mi se da je Veselinovic ispastao zbog njega.
cuo sam i od jednog momka da nije mogao kupiti sezonsku jer se sve prodane, to je zestok propust.
& $ ?

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 23 jul 2016, 21:31

Bobic :bow: Ordagic :bow: Veselinovic :bow: Karic :bow: Krpic :bow:

Gdje su sada oni sto pljuju Merzica? Momak odlicno odradio svojih 90 minuta :salut:

I sta je ba ono ne radi semafor :?: :damn:

Idemo dalje :opaopa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 jul 2016, 21:46

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Gdje su sada oni sto pljuju Merzica? Momak odlicno odradio svojih 90 minuta :salut:

Evo ih ovdje i nabijemo ga na qurac, tako mu reci kad ga vidis. ;)

Odmah zapalili baklju "navijaci"? Svaka im cast, tako se voli klub. A iz dosadasnje prakse Azmirove sigurno da nece posljedice snositi i security agencija koja obezbjedjuje ulaz na tribinu, iako je to najavljivano u medijima. Ncnc

Odlican start i to je najbitnije. Ali opet baca Odragica na krilo, Zec na klupi, nije da mi je dago zbog toga. Ne kontam Odragu da mu daleko bolje godi krilo, iako citav zivot igra sredinu i odlicno se tu snalazio, mada je pravo brz sa loptom i ima taj strasan prodor.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 23 jul 2016, 21:53

Beduin je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:

Evo ih ovdje i nabijemo ga na qurac, tako mu reci kad ga vidis. ;)

Odmah zapalili baklju "navijaci"? Svaka im cast, tako se voli klub. A iz dosadasnje prakse Azmirove sigurno da nece posljedice snositi i security agencija koja obezbjedjuje ulaz na tribinu, iako je to najavljivano u medijima. Ncnc

Odlican start i to je najbitnije. Ali opet baca Odragica na krilo, Zec na klupi, nije da mi je dago zbog toga. Ne kontam Odragu da mu daleko bolje godi krilo, iako citav zivot igra sredinu i odlicno se tu snalazio, mada je pravo brz sa loptom i ima taj strasan prodor.
Ma brate nema potrebe da se toliko pljuje Merzic :thumbup: danas je barem po meni odigrao dosta bolje od Kostica, koji je u paru sa Dzidicem nekoliko puta amaterski ispao, ali sigurno da je to do neuigranosti :thumbup: Merzic kada je presao na poziciju zadnjeg veznog odigrao je odlicno...

Slazem se da Ordagica treba forsirati malo ofanzivnije u vezi... To je njegova pozicijia, ima sjajan dribling, sjajnu tehniku, sjajan pregled igre, bukvalno sve sto jedan veznjak treba, a Husref ga konstatno koristi na krilu...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 23 jul 2016, 21:57

čim je usao Kostić odbrana sigurnija,Merzić nije za stopera,3x je ispao kao dijete.Ne zadnjem veznom solidan,Ordagić,Bobić,Karić,Krpić i Kostić danas izdominirali.
I drago mi sto ga ubode Kostić!!
DRŽAVA TUZLA!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 23 jul 2016, 22:04

Kostic je klasa nema tu dileme, mada meni je Dzidic bio najtanji, opet vjerujem da je imao los dan, a Merzic je korisniji kao zadnji vezni.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 23 jul 2016, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jul 2016, 22:05

Nisam u toku, ko je to zapalio baklju na tribini, bio sam na Sjeveru haman da sam nesto propustio :wtf: :hmmmmm:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 jul 2016, 22:21

fukara87 je napisao/la:Nisam u toku, ko je to zapalio baklju na tribini, bio sam na Sjeveru haman da sam nesto propustio :wtf: :hmmmmm:
ni ja je nisam vidio a bio sam na zapadau
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jul 2016, 22:39

Ma nije bilo ba nikakve baklje....sve je prošlo u najboljem redu....čak po meni i dobro navijanje plus dobra posjeta... oko 3 milje mislim al bit ce zvanično.... Igra losa i puno šupljina... Mora to puno bolje i bit ce....strpljenja samo...sljedeće kolo je nama mjera a ne Olimpik kući
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 23 jul 2016, 22:45

Pljuvaci neka se ladno sada sagnu u p.o.p.u.s.e Husrefu a bilo ih je ovdje....Mehidic definitivno mora na klupu, ordagic je vise uradio na njegovoj poziciji za 20 minuta nego on za cijelu utakmicu...Merzic je po meni dosta dobro odigrao danas i prema tome mislim da ovdje nema niko vise pravo da pljuje momka

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 23 jul 2016, 22:47

Prerano se počelo sa negativnim stvarima, kako u ekipi tako i oko ekipe. To sve još prolazi dok ne krene koji loš rezultat, e onda nek nam je Bog na pomoći.
Mes Que Un Club

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 jul 2016, 22:49

Ma igra se bez beka,jbg..evo malo sam pogledao tekmu Zelj-Sar i ovaj Hodzic mi se dojmio...ide ba tip,kida i probija..ima muda od lava,al nadam se tom Subicu sto prije...Sta ce Husref za sljedecu tekmu..Krpic ili Karic :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.