Kazne su puno jeftinije od raskida ugovora, od neizlaska u Europu, od onog koliko se pokralo...Rahma je napisao/la:Vise klubu iznose stete, nego upravi. Da su pametni, kao sto nisu, ne bi bacali. Maloumnici.Evander je napisao/la:Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma sta picka vam materina, sto niste radili ovo na kosevo ili niste isli direktno prema upravi.Evander je napisao/la:Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
olosi jedni
Sent from my E6653 using Tapatalk
Re: FK Sarajevo
**** vam drezden mrtve, za kog vi naviajte za fks ili drezden 
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Re: RE: Re: FK Sarajevo
XTesto je napisao/la:**** vam drezden mrtve, za kog vi naviajte za fks ili drezden
Ne kontam ni ja ovu glupost sa Drezdenom. Apsulutno nikakve zajesnicke tacke nemamo sa njima.
Oni su desnicari, krcsanski nacionalisti i nacisti.
E J*** ja to mišljenje a ne volimEvander je napisao/la:Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
takve navijače **** ih uprava SARAJEVO je bitno ne zna se ko je gori uprava ili navijači
Sarajevo ljubavi moja!
Ovo nije moje razmisljanje nego cinjenica. To se moglo ocekivati.sekac je napisao/la:E **** ja to mišljenje a ne volimEvander je napisao/la:Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
takve navijače **** ih uprava SARAJEVO je bitno ne zna se ko je gori uprava ili navijači
Navijaci su u ratu sa upravom i pokusat ce imm nasteti na sve nacine.
P.S. Ovi skretnicari su fakat nevidjeni mesari. Steta stoo sudija nema damu da kaznjava ovo zutim i crvenim kartonima.
samo ako bude malo pameti mogli bi ovo da uzmemo lako
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
@ evandere jednom sam napisao da je mržnja naših navijača veča od ljubavi prema klubu ispljuvali ste me e sad to sve izlazi na svjetlo .Šta se postiže sa ovim ko gubi je li onaj koga volimo pa ja nikad ne bih mogao bolan protiv svoga Sarajeva ne znam koliko da mrzim upravu.

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 23 jul 2016, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Duljevicu ne moze niko nista od prve minute.
Glupost je prekinuti momentum i dati skretnicarima sansu da se dohavizaju.sekac je napisao/la:@ evandere jednom sam napisao da je mržnja naših navijača veča od ljubavi prema klubu ispljuvali ste me e sad to sve izlazi na svjetlo .Šta se postiže sa ovim ko gubi je li onaj koga volimo pa ja nikad ne bih mogao bolan protiv svoga Sarajeva ne znam koliko da mrzim upravu.![]()
Ovo za kazne, to podrzavam.
Ne mozes nekome prijetiti mafijom a da ne ocekujes da ce ti taj neko uzvrariti na neki nacin.
Ponavljam, kazne su puno manja steta od onoga koliko smo platili raskide ugovora, koliko smo izgubili neizlaskom u Europu...
Hodzic odlican. Ubijedljivo najbolji na terenu.
Duljevic je iznimno, ali iznimno neinteligentan igrac.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
I zato mu se treba zahvaliti za sve, poželiti sreću i prodati ga dok Grci misle da vrijedi...Evander je napisao/la:Duljevic je iznimno, ali iznimno neinteligentan igrac.
Najgluplji igrač lige bez konkurencije, ali i najbolji.
Zamislite da ima mozak.
Zamislite da ima mozak.
Duljevic daleko najbolji, jedino faulom ga mogli zaustaviti..Bekic isto beton. Benko i Ahmetovic dobri a isto tako i Hodzic
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Znaci navijaci su nas kostali pobjede.
Jbt ovi zeljovci slave kao da su osvojili nesto
Jbt ovi zeljovci slave kao da su osvojili nesto
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 23 jul 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
+1ronaldo99 je napisao/la:Znaci navijaci su nas kostali pobjede.
Kreteni jedni.
Amer Dupovac!
J.ebem te ligo i fudbale kud si pocela ikako.
Losi smo
Losi smo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.