Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
BREAKING NEWS
Sky ****: Liverpool have signed Georginio Wijnaldum from Newcastle United on a five-year deal
Sky ****: Liverpool have signed Georginio Wijnaldum from Newcastle United on a five-year deal
Po prvi put se radujem novoj sezoni i jedva čekam početak.
Ostao je još lijevi bek i lijevo krilo i da se riješi prodaja Balotelija i Bentekea i spremni smo za sezonu. Eh, tek sad mi je krivo što nismo izborili evorpu pa makar i Europa Ligu.
Ostao je još lijevi bek i lijevo krilo i da se riješi prodaja Balotelija i Bentekea i spremni smo za sezonu. Eh, tek sad mi je krivo što nismo izborili evorpu pa makar i Europa Ligu.
Kocka je bačena
Joe Allen will be sold in the coming days as Stoke hope to convince him to snub the advances of Swansea. #lfc (Chris Bascombe)

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jel ovo Lovren buduci kapiten Liverpoola
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Klopp ga gotivi zbog borbenosti a nije odma mjenjao Hendersona jer je htio da "ispoštuje" Rodgersa.LiverpoolREDS je napisao/la:Jel ovo Lovren buduci kapiten Liverpoola
Lovren kapiten, Grujic zamjenik
Ja lično, sjecam se kad se dogovorio Henderson, bio nešto slično Grujic danas. Mlad perspektivan, borben. Al kad već nije iskoristio talenat moro je više muda pokazati. Mene je iznervirao onda kad mu je Baloteli uzeo penal. Ma da ga je zabio na vrh kopa, ako si kapiten da dodje debeli Ronaldo ne smiješ pustiti. Pogotovo u klubu kao Liverpool i kao tebe nasljedniku SG-a. Čak se Milner pokazao kao bolji vodja od Hendersona.
Ps bez uvrede forumaš Henderson.

Ja lično, sjecam se kad se dogovorio Henderson, bio nešto slično Grujic danas. Mlad perspektivan, borben. Al kad već nije iskoristio talenat moro je više muda pokazati. Mene je iznervirao onda kad mu je Baloteli uzeo penal. Ma da ga je zabio na vrh kopa, ako si kapiten da dodje debeli Ronaldo ne smiješ pustiti. Pogotovo u klubu kao Liverpool i kao tebe nasljedniku SG-a. Čak se Milner pokazao kao bolji vodja od Hendersona.
Ps bez uvrede forumaš Henderson.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- kumkalesic
- Kontakt:
Vidi Deje al' se probi
Od letve i promašaja do kapitena u samo godinu dana, pa to ima samo u ovom klubu
No, to je manje bitno, bar za mene, jer ionako nemamo više lokalnih momaka u udarnoj momčadi...
Što se tiče ovih pojačanja koja stigoše u protekloj sedmici-no comment
Čeka nas još jedna vesela sezona

Od letve i promašaja do kapitena u samo godinu dana, pa to ima samo u ovom klubu

No, to je manje bitno, bar za mene, jer ionako nemamo više lokalnih momaka u udarnoj momčadi...
Što se tiče ovih pojačanja koja stigoše u protekloj sedmici-no comment

Čeka nas još jedna vesela sezona

Joint_fc
Ovo me podsjeća na ono kad je Inter odredio Ranocchiu za kapitena
. Valjda vi budete bolje sreće

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Milner u prvoj sezoni odma bio kapiten... realno henderson nije za kapitena niti je lider niti je neki autoritet... a ko zna kakv ce biti ove sezone i koliko ce igrsti uopste, nakon ovih povreda je dosta los
You are someone else I am still right here
Ja nigdje nisam naišao na informaciju da je Lovren novi kapiten osim na ss.ba, a realno ne bi bio loš izbor Lovren iako bi možda bolji izbor bili Sakho ili Emre.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- kumkalesic
- Kontakt:
A ono realno, u ovakom igračkom rosteru trenutno i nemaš igrača za kojeg možeš reći da je, ili bi mogao biti, lider kako na terenu tako i van njega...nevjerovatno je da nema više ne samo lokalnih momaka već i stranih igrača kao što su bili Agger, Alonso, pa i Suarez, za koje čovjek može reći da zaslužuju kapitensku traku oko ruke...Carlo je napisao/la:Ja nigdje nisam naišao na informaciju da je Lovren novi kapiten osim na ss.ba, a realno ne bi bio loš izbor Lovren iako bi možda bolji izbor bili Sakho ili Emre.
........................................................................................................
Al' nebitno, ono što mene plaši pred novu sezonu jeste činjenica da Moreno (izgleda) ostaje i dalje prva opcija na lijevom beku u momčadi, a svi znamo kako je to do sada izgledalo i koliko nas je taj čovjek koštao od dolaska u klub...
Jedino možda Švabo konta igrati u jačim duelima sa formacijom 3-5-2 gdje je bi ovom levatu leđa čuvao novopridošli Estonac, al' vidjet ćemo...
Joint_fc
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koliko god smijesno zvucalo mislim da Lovren jedini ima predispozicije da bude kapiten i drago mi je ako je istina. Pored njega su tu jos Milner i Sakho ali ovo je po meni najbolji izbor.
Dodao bih ja tu i Emrea kao potencijalnog budućeg kapitena ako se nastavi ovako pravilan njegov razvoj.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Chilwell odbio produzenje ugovora sa Lesterom. Hoce u Liverpul. Palace je ponudio 25 miliona funti za Bentekea nasi traze vise.
Kocka je bačena
Opa, Bournemouth nam lagano uzima igrače, lijepa suma za momka koji je ljetos bio slobodan igrač i faktički nije imao ugovor do oktobra 2015. i tek kada je Klopp došao ubacio ga je u planove kluba.James Pearce @JamesPearceEcho 4 minutes ago
Brad Smith set to leave #LFC. Bournemouth have bid £6million for the left-back.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Sto se Bournamouth razbacuje al neka fino fino.Ove sezone Klop ostavlja samo one koji su mu potrebni,treba neko i generalku da odradi svaka cast.Zna švabo sta radi.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Šta ti je pametan čovjek, što je sigurno, sigurno.paul joyce @pjoyceexpress 3 minutes ago
Liverpool set to protect themselves with buy back clause for Smith
Smith ce imati buy-back klauzulu u ugovoru. 6 miliona je super posao, odmah proslijediti za Amavija da Moreno napokon okusi klupu.
5 times champions of Europe. #YNWA
Kaze Klop da ima potpunu podrsku kluba kada su finansije u pitanju. Ovi tranferi su samo pocetak. Mislim da sto se igrackog kadra a i trenerakog nikad nismo bili kompletniji i kompetetniji. Sprema se jos jedan veliki transfer sa 30 miliona funti. Necu vam reci koji. 

Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.