FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 23 jul 2016, 23:18

Jedva cekam Zrinjski, da odem na tekmu i da im se ............

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 23 jul 2016, 23:19

O beep ti i fudbal i ligu i zelju. Ovo nije remi, ovo je poraz obzirom da za sat vremena i sa igracem vise ne mozemo da zabijemo jos jedan gol. K A T A S T R O F A. Msm da ce mi trebati apaurin da se smirim. Rasplakah se od nerviranja. Toliko razvlacenja igre, vracanja lopte nazad, toliko bezidejnosti i usporenih snimaka na terenu, da ne mogu da vjerujem. K'o da vodimo minimalno brat bratu 5:0. Kakvi nonsalantni stvorovi na celu sa onom ublehom. Nerijeseno sa igracem vise. Sta reci. Moras biti bas ultramegagiga genije da bi to uspio napraviti. Treba mu udijeliti medalju.
A onaj Duljevic, on meni tako ide na zivac, da se to vise rijecima opisati ne moze. Neko rece ne moze ga se zaustaviti do faulom. On je od rodjenja zaustavljen faulom. Ako ga kojim slucajem i ne zaustave, sam sebe zaustavi. Pa jarane, mozes li ijednog proci da te ne pokosi, ijednog.

Ako klub nista ne misli uraditi po pitanju homosapiensa na tribinama, onda se normalni navijaci trebaju izorganizovati nekako.
Napraviti popis istih i apelovati na zabranu im pristupa stadionu do kraja zivota. Ne kontam kako se takvi ekscesi jos tolerisu. Izgleda ova gospoda iz kluba ceka da homosapiensi sami izumru. E Boga mi ce se nacekati i mi i oni.

K'o da su kolektivno tehnicki bolji, ali jos izgledaju neuigrano. Daj Boze da je u pitanju samo neuigranost. Inace cu da obolim ovu sezonu.

Rustem brat-be-beton. Svaka njemu cast. Postat ce mi najdrazi igrac.
Zadnja izmjena: rasavoje, dana/u 23 jul 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 jul 2016, 23:19

Rustem jedini dobar potez ´pred asistencija´ (sto bi susjedi rekli) kod naseg gola, ja zinuo nisam mogao vjerovati da je poslao dobru loptu

kasnije samo nabijao u prazan prostor gdje nema nasih igraca

sad će doći komentara tipa koju si ti utakmicu gledao

imamo prejak duo rustem-radovac

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 23 jul 2016, 23:24

BelminM23 je napisao/la:**** majku, osvojit ćemo ovo
Sta ces osvojiti bogati ne mozes pobjediti a citavu utakmicu igras sa igracem vise.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2016, 23:24

U redu, razumijem i vruća glava i žal za neosvojena tri boda, ali prestanite sa psovkama.

Što se tiče utakmice, meni ovo nije loše izgledalo. Crnkić mi je bio malo tanak, nisam kao većina oduševljen ni Hodžićem.. ali hajde, prva tekma, derbi... Piši bod i idemo dalje.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 23 jul 2016, 23:27

ZeroStyle je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:**** majku, osvojit ćemo ovo
Sta ces osvojiti bogati ne mozes pobjediti a citavu utakmicu igras sa igracem vise.
Prijatelju, ligu i kup ćemo da osvojimo, cijela Republika će da slavi :salut:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jul 2016, 23:31

Rustemovic - Radovac - Saric

Skidam kapu :tokralju:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 23 jul 2016, 23:32

Cim smo ostali sa igracem manje bilo me je strah, jer oni se zatvore i jedna kontra sijevne eto gola, kao sto je i bilo :( .
Shvatam radovanje al prekinuti utakmicu kada smo ih imali je neobjasnjivo :( , a sto je najgore nije prvi puta, izgleda da nam prelazi u naviku :(
Moje neko vidjenje utakmice, u globalu i nije bilo toliko lose, da je moralo bolje moralo je, al sto kazu prva utakmica derbi sve je uticalo.
Sto se tice njihovog gola po meni najveci krivci prvo Hodzic jer je stajao predaleko od igraca koji se je mogao namjestiti da centrirara, onda Rustemovic uopste nije skocio u duelu, a mozda je i Pavlovic trebao izaci na loptu jer je putovala dovoljno dugo da je makar izboksuje, al eto bilo sta je bilo.
Sada pokusati da se vratimo protiv Zrinjskog aBd.
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 23 jul 2016, 23:32

ovaj remi je otprilike kao poraz od 3-0. imali smo igraca vise 60 minuta, a nismo pravu sansu stvorili. nadam se da ce hurtica negdje pokupiti neko auto, a volio bi da sa njim budu i dino, kusturica i njihovi kitoljupci
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 23 jul 2016, 23:35

Balić je meni bolje izgledao od Novakovica, dobio je većinu duela glavom koje je imao. S druge strane, nije mi jasno kako je Novaković stajao 10m od kaznenog gdje su bila njihova dva napadača kad smo primili gol.

Radovac pristojno, mada ga je trebao ranije vadit kad smo bili u situaciji da izvršimo dodatni pritisak. Trebali smo ovo dobit, ponudili su nam se bili.
Samo naprijed Saraj'vo!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 23 jul 2016, 23:41

Ostaje zal za 3 neosvojena boda. Ko sto je neko rekao s danasnjom predstavom mozemo biti umjereno optimisti.S obzirom koliko su se nagrdili Balic i Novakovic , to na kraju nije bilo toliko lose , jedino je velika mana sto je Novakovic bas spor i trom , Balic mi baca na Tatka , veoma dobar u skoku i solidan na zemlji.Hodzic i Kadusic 2 velika potencijala koje moramo gurati .Duljevic nekonkretan 2 dobra poteza pa onda katastrofalan , vec videno od njega plus nema fudbalske inteligencije.Ahmetovic je uradio sta je trebao uraditi , nek je izasao iz tog posta golgeterskog.Benko takoder pravi igrac , koji mora igrati pa makar i s 1 nogom.Samo cu reci da se Radovac polako vraca u formu , danas je bio veoma dobar pogotovo u 2 poluvremenu.Ocekivao sam od Sarica vise , al ne sumnjam da ce sljedecu utakmicu vise pokazati , ima slifa.Ova ekipa ima potencijala samo je treba Hurtic usmjeriti kako treba.Ako je Jesic imao podrsku od nas , iskreno treba je i Hurtic dobiti pa kako god. Sljedecoj utakmici se okrenuti protiv Zrinjskog i nadam se uz pobjedu imat cemo jedan veoma dobar start sezone :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 23 jul 2016, 23:42

admirr je napisao/la:ovaj remi je otprilike kao poraz od 3-0. imali smo igraca vise 60 minuta, a nismo pravu sansu stvorili. nadam se da ce hurtica negdje pokupiti neko auto, a volio bi da sa njim budu i dino, kusturica i njihovi kitoljupci
Nadam se nece nikog veceras auto pokupiti.
Shvatam da smo svi pod dojmom, ali brate, ovo nije u redu.
Nema veze ko koga sad podrzava, ko je na cijoj strani, veceras su navijaci FKS na vecinu ostavili dojam da bi mi pobijedili da nije prekida bilo.
Nije ok ovo, nikako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2016, 23:43

VOLIM TE SARAJEVO!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 jul 2016, 23:43

Pa ovaj Hurtic je nadmašio i samog sebe, pa kakva je to krampa od trenera ne mogu vjerovati. Benko mu 3/4 utakmice na klupi, a Saida ubacuje zadnjih 10 minuta. Onako loš željo + sa igracem manje ti zabije gol, jednostavno ne mogu vjerovati. Kaže zadovoljan je svojim timom, a jedan šut prema golu jedva uputili, cime si zadovoljan trenerski magu? **** li te Dino Selimovic, a ti njega! Fuj

Ahmetovic, Hodzic, Kadušic, Benko i Duljevic su zadovoljili, a ostali da bog mili sacuva. Duljevic da ima malo mozga u onoj glavi, bio bi dobar igrac. Ocekivao sam više od Sarica, kada treba da krene u napad i podvali loptu, on krene nešto na stranu i trci. Tanak, tanko...

Rustemovic loš, svaka mu je preko gol. Bez obzira je li to faul ili šut. Korner je naravno na prvu, on i ne zna drugacije. Balic loš, Novakovic još gori...

Nisam zadovoljan, ne mogu da vjerujem da onako lošeg želju nismo pobijedili. Da ne zaboravim navijace, nabijem i njih na ****. U najboljem momentu za nas prave prekid. zašto? Zbog cega? Dao si gol i treba da preokreneš i napraviš onakvu glupost? Pa zbog cega dolaziš na utakmicu, osim da se nadrogiraš?

Dino, J*** ti pleme! Uprava, napolje!
Das Ist Walter

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jul 2016, 23:45

E cuj im trenera,zasluzili smo bod.
Da nije bilo prekida i gluposti uzeli bi 3 boda.Ovako sami sebi naskodili.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jul 2016, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 23 jul 2016, 23:45

Conscious je napisao/la:
admirr je napisao/la:ovaj remi je otprilike kao poraz od 3-0. imali smo igraca vise 60 minuta, a nismo pravu sansu stvorili. nadam se da ce hurtica negdje pokupiti neko auto, a volio bi da sa njim budu i dino, kusturica i njihovi kitoljupci
Nadam se nece nikog veceras auto pokupiti.
Shvatam da smo svi pod dojmom, ali brate, ovo nije u redu.
Nema veze ko koga sad podrzava, ko je na cijoj strani, veceras su navijaci FKS na vecinu ostavili dojam da bi mi pobijedili da nije prekida bilo.
Nije ok ovo, nikako.
ja i njemu i kompletnoj upravi zelim najgoru mogucu smrt
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 jul 2016, 23:46

Kako sam frustriran ovim remijem...
A kako neces kad gurbet OPET imaju jedan sut igol...

Vase pljuvanje Novakovica bar na ovoj utakmici je bilo neosnovano..

Ovo se moralo dobiti...
Mislim da imamo finu ekipu i bez Benke.. S tim akoode dulja, donji smo.

Sto se tice navijaca, bio sam na derbiju i odgovorno tvrdim da je to jedna skupina maloumnika i velikih picki!!!!
Koji kreteni, supci, majmuni, uhljupi, itd.... Jebm ti navijacaa kad "igra" protiv svoe ekipe...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 23 jul 2016, 23:46

Jel' istina da je poltron Hurtić izjavio kako je Benko imao "dovoljno vremena da zabije"?! :shock:

Pa majmune onaj bezobrazni, Leon za ono malo vremena što je igrao stvorio više šansi nego obje ekipe zajedno...kako te nije stid izrode bezobrazni?! :puke: :puke:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jul 2016, 23:48

Ovo je najbolja tekma Rustemovica. Dosao vakat da branim momka, ali tako je :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 jul 2016, 23:49

Greska utakmice i kljuc sto nismo dobili je prebacivanje Dulje na desnu stranu :(
Pored onakvog Bekica t onako lose desne strane gurbeta, ti saljes Dulju na suprotnu stranu...

Al eto...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []