Sta pricas tiMomciluk je napisao/la:Miroslav se zove a kune se u sultana erdoana heheAgamemnon je napisao/la:![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
moj bol niko ne zna
sad za stolom sedim sam
sad za stolom sedim sam
o tebi pricam likuAgamemnon je napisao/la:Sta pricas tiMomciluk je napisao/la:Miroslav se zove a kune se u sultana erdoana heheAgamemnon je napisao/la:![]()
This time next year we'll be millionaires.
- lijevokrilo
- Kontakt:
ja samo pustim vodu, ne bacam baklje.DANTES je napisao/la:večeras prva baklja koja bude bačena biće uštipak. e ko će je baciti bagrcavi ili neko drugi ne zna se. zapaliće se samaUnofficialpage je napisao/la:Večeras ko baci prvi baklju, to je uschtipak.![]()
sve je laž
- lijevokrilo
- Kontakt:
znači gov,no si? ok, drago mi je da si se izjasnila. mada, već smo to svi znali, ali lijepo je kad ti to potvrdiš.
sve je laž
Sto bas se ne zoves Miroslav?Agamemnon je napisao/la:Znaci prekrstio si me pi. ..cko
---------------
evo imamo i jedan neocekivan rasplet na temi, ustipak je go.vno, a bagrcavi jede go.vna ili sam ja nesto lose povezao?
Radovan.Momciluk je napisao/la:Sto bas se ne zoves Miroslav?Agamemnon je napisao/la:Znaci prekrstio si me pi. ..cko
---------------
evo imamo i jedan neocekivan rasplet na temi, ustipak je go.vno, a bagrcavi jede go.vna ili sam ja nesto lose povezao?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- IlFantasista
- Kontakt:
- lijevokrilo
- Kontakt:
Ne, ne, samo to prvo. Loše kopčaš, nismo o jelu pričali, ali razumijem te. Samo se nemoj puno naprezati.
Ja nisam u svađi. Ja samo puštam vodu.
sve je laž
Izvini onda ja mislio da si ti onaj poznati hrvatski pisac, kako se ono preziva.... krleza ja mislim il tako nesto.Agamemnon je napisao/la:Radovan.Momciluk je napisao/la:Sto bas se ne zoves Miroslav?Agamemnon je napisao/la:Znaci prekrstio si me pi. ..cko
---------------
Izvini i ti drug, vidim ona nesto pise ti jedes ja odma pomislio go.vna, ne znam otkud to da pomislim izvini opet bgm.lijevokrilo je napisao/la:Ne, ne, samo to prvo. Loše kopčaš, nismo o jelu pričali, ali razumijem te. Samo se nemoj puno naprezati.
- IlFantasista
- Kontakt:
A kakva ti je to pjesma, samo će me nostalgija opaliti, sad će nekad godina dana od najbolnije noći u životu. 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Otvorit cu vam temu za samosazalijevanje. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- IlFantasista
- Kontakt:
U redu je Boccaccini. Cemu tako kratak fitilj? 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- IlFantasista
- Kontakt:
Iznervirala me jedna persona non grata na Grbavici nekad danas oko šest, od tada sam ''izgubljen slučaj''.

Kun fejekun!
Zene ne treba drzati ni 10%, niti im davati neku vaznost, jedino tad mozes biti muskarac kako treba. Ti im pokazes nesto, ona bi sve, da te upravlja kako zeli. Mi, sivonje, se zaljubimo i dopustimo sve i svasta. E ne mere vise!
Kao stiiiihijaaa, ceo zivot pred ocima
Kao stiiiihijaaa, ceo zivot pred ocima
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 24 jul 2016, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, invincible1921 i 3 gosta.