good luck a forum nisam ostavio nikom zamoli glavnog moderatora da ti da moderatora za privateelninho_resTO je napisao/la:necu da se svadjam,al kako meni nesmeta kad nedobijem loptu,i nepravim belaje odma ako je nisam primio,a ti odma neaslozni ovo ono,i sta ia veze sto je argus fulio,nije poenta sto je fulio on je bio sam pred golom,i mi slis da on nije ciljo u go..al eto ...sretno tebi.i da te pitqam kome si prewpustio privatni forum?radujem se mecu protiv vas menagera smo dobili i sad idemo opet uzlaznom putanjom do duela s zmajevima
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
zamislite kako je meni, nit dobijem lopte, nit ikoga imam cuvati.. a ako bi krenuo driblati odma na klupu.. 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- elninho_resTO
- Kontakt:
ajjoojjj,jadnicak,nista dovedi se na nivo maicona i ramosa i onda ces moc sve,a kerime dobili smo moderatora,a to je novi menager,i izgleda da je dosta aktivan,bio u bosni 12 satiItalia je napisao/la:zamislite kako je meni, nit dobijem lopte, nit ikoga imam cuvati.. a ako bi krenuo driblati odma na klupu..
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
bio je kod nas samo 12 sati i odmah 17-18 rejtinga na account stavio...jbt pa jel Bosnia se mora brinuti i za ostale klubove u ligielninho_resTO je napisao/la:ajjoojjj,jadnicak,nista dovedi se na nivo maicona i ramosa i onda ces moc sve,a kerime dobili smo moderatora,a to je novi menager,i izgleda da je dosta aktivan,bio u bosni 12 satiItalia je napisao/la:zamislite kako je meni, nit dobijem lopte, nit ikoga imam cuvati.. a ako bi krenuo driblati odma na klupu..![]()
Za sve one koji misle pristupiti FID-u neka prvo naprave profil i onda neka posjete ovu stranicu:
http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034
da se dogovore ostalim koja pozicija treba i onda neka prave profil igrača.
http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034
da se dogovore ostalim koja pozicija treba i onda neka prave profil igrača.
svi veci klubovi u ligi skoro su Bosnin produkt 
Nemate vi nikakve veze sa nasim uspjehom, a pored nas vise nema velikih klubovaItalia je napisao/la:svi veci klubovi u ligi skoro su Bosnin produkt
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma djeste veliki klubovi
,vala nismo tolki produkt bosnie,doso nam menager prije dan,jest da je dobar zasad,al kod vas je bio ni vise ni manje 12 sati,jos nezna ni taktike vase
a za ove ostale klubove jos jedan je izrazio zelju za odlaskom isto WF -senid cosic,aktivan momak,al to nie to,vrijedi dosta al eto vidite raspitajte se sa menagerima
a za ove ostale klubove jos jedan je izrazio zelju za odlaskom isto WF -senid cosic,aktivan momak,al to nie to,vrijedi dosta al eto vidite raspitajte se sa menagerima
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Evo ja ko neutralan izmedju vas. Moram reci da je micron u utakmici protiv carttonsa (nas) odigrao veoma lose, jeste da je stvaro problem u prvom poluvrememnu u drugm je zatvoren a isaoje prvise gore, ne znam sta igrao kdo vas ali **** u npadu uvjek a posto pretpostavljamda je on jedan od brziv vasih bio nazad nije imao ko pokriti nase brze napadace sto je na kraju dovelo do ona tri gola
Mes Que Un Club
Ljudi moji Kamikaze su dobili novu zvijezdu i pazi te se u buduce, imamo aktivnog managera i plus nekolicinu aktivnih usera i naravno mene
zato idemo na titulu aBd. 
Tracy McGrady!!!
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
Pogledaj ko je zabio 6 golova i odmah ces da saznasItalia je napisao/la:jel problem kada pisete "nama" da posle toga dodate ime svog kluba jer stvarno ne znam gdje svi igrate radi razilicitih nickova
Zadnja izmjena: OLE SUPER FCB, dana/u 30 jun 2010, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
Tu je i jedan Walterelninho_resTO je napisao/la:![]()
![]()
ma ugl smo svi kamikaze,biosnia,ljlljani i zmaj ima i jedna vuvuzela meni se cini
kako mozete reci da je dobar manager kad lik nije imao ni jednu tekmu odigranu?
- elninho_resTO
- Kontakt:
otome i govorim,a za menagera zasad kazem ad je aktivan i da imamo finu komunikaciju,zasad je dobra a ko sto kazete nismo nijedne odigraliamertiger je napisao/la:Evo ja ko neutralan izmedju vas. Moram reci da je micron u utakmici protiv carttonsa (nas) odigrao veoma lose, jeste da je stvaro problem u prvom poluvrememnu u drugm je zatvoren a isaoje prvise gore, ne znam sta igrao kdo vas ali **** u npadu uvjek a posto pretpostavljamda je on jedan od brziv vasih bio nazad nije imao ko pokriti nase brze napadace sto je na kraju dovelo do ona tri gola
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- samir_tm87
- Kontakt:
Edo_Majka je napisao/la:Ljudi moji Kamikaze su dobili novu zvijezdu i pazi te se u buduce, imamo aktivnog managera i plus nekolicinu aktivnih usera i naravno menezato idemo na titulu aBd.
do veceras
- elninho_resTO
- Kontakt:
mislim realno vi ste uigraniji i jaci po igrackom kadru,ali nepobjedjuje uvjek favorit,iako ste vi veceras apsolutni,sretno vecerassamir_tm87 je napisao/la:Edo_Majka je napisao/la:Ljudi moji Kamikaze su dobili novu zvijezdu i pazi te se u buduce, imamo aktivnog managera i plus nekolicinu aktivnih usera i naravno menezato idemo na titulu aBd.
do veceras
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- samir_tm87
- Kontakt:
thx , sretno i vama 
ko godda je iz "kartona" setno ceveras
pobjeduje uigranija i ekipa koja se bolje poznaje a ne skilovi.. da je do skilova ne bi Bosnia bila tako dominantna 
- elninho_resTO
- Kontakt:
tek sam sad vidio,cuj walter,nemoj vrijedjanja molim te--ponosni kamikazaOLE SUPER FCB je napisao/la:Tu je i jedan Walterelninho_resTO je napisao/la:![]()
![]()
ma ugl smo svi kamikaze,biosnia,ljlljani i zmaj ima i jedna vuvuzela meni se cini
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
zanimljivo kako odjednom svi Cartoonse zovu kartoni.. e Kaka Kaka sta uradi sa svojom provalom 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.