FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesu li i vas, kao i mene, čudno gledali kad ste rekli da je Sejfudin dao gol?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Jesu li i vas, kao i mene, čudno gledali kad ste rekli da je Sejfudin dao gol?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Radovac DOSLOVNO igrac manje! Pa frajera neko gura citav zivot i dobije onakvog bezmudog igraca.
Novakovic je dobar, visok dosta i cvrst. Puno bolji nego sam ocekivao.
Novakovic je dobar, visok dosta i cvrst. Puno bolji nego sam ocekivao.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja mislim da niko ovdje ne mrzi upravu i ne sere po njoj kao ja, ali ovo sto Horde uradise je dno. Ako hocete da tjerate, pa tjerajte van stadiona, palite Dini auto, bacite mu bombu na kucu, sta god, ne zanima me. Ne izbijajte nam bodove yebene!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 24 jul 2016, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Da , pita me drug ko je sejfudin hahahahah gleda jesam li dobarHigh je napisao/la:Jesu li i vas, kao i mene, čudno gledali kad ste rekli da je Sejfudin dao gol?
High je napisao/la:Jesu li i vas, kao i mene, čudno gledali kad ste rekli da je Sejfudin dao gol?
Jesu li te okarakterisali kao dijasporca
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad sam vidio Mersudin dao gol, kontam sta je u pitanju
Dobar je mali, dobar je
Dobar je mali, dobar je
DenchiNL je napisao/la:Roze kopacke ce biti zapamceneHigh je napisao/la:
Daje ga Sejfo na derbiju, zapamtite to![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Steta sto primismo pacerski gol, a Drogba je svoj dio odradio!joker90 je napisao/la:Bijeli Drogba danas rijesava tekmu!![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Po meni Radovac izgleda malo stabilnije nego prije. Samo sto, konstantno pravi neke glupe greske, moglo bi se mozda reci da je smotan, i da n' umije.
Nisu nama Horde izbile bodove, jer ocito i nismo isli po iste. I islo se samo da se ne izgubi, bar po onome sto su pokazali. Ili jednostavno ne mogu bolje. Ne mogu da vjerujem da na pocetku utakmice, dodaju se i dodaju, i vracaju nazad loptu. Pa jbt trener, sto ikako igras ako igras na bod. Nemoj ni igrati onda nikako. Mozete se vi tjesiti da su navijaci krivi zbog PORAZA, ali samo tjesiti. I nastavite sebe ubjedjivati da je zeljo losiji, a ljudi izvukli bod sa igracem manje. Pitam se sta bi bilo da su bili kompletni. Ili da smo mi ostali sa igracem manje. U svakom trenutku je mogla sijevnuti kontra i gol za njihovu pobjedu, dok se to sa nase strane nije moglo ocekivati unatoc prici da smo napadali. Dzaba napadas kad je ucinkovitost napada ravna - beskonacno.
Ono simuliranje doticnog gospodina je bilo bas ono tuzlanski.
Ne volim vidjeti ko god da to radi.
Nisu nama Horde izbile bodove, jer ocito i nismo isli po iste. I islo se samo da se ne izgubi, bar po onome sto su pokazali. Ili jednostavno ne mogu bolje. Ne mogu da vjerujem da na pocetku utakmice, dodaju se i dodaju, i vracaju nazad loptu. Pa jbt trener, sto ikako igras ako igras na bod. Nemoj ni igrati onda nikako. Mozete se vi tjesiti da su navijaci krivi zbog PORAZA, ali samo tjesiti. I nastavite sebe ubjedjivati da je zeljo losiji, a ljudi izvukli bod sa igracem manje. Pitam se sta bi bilo da su bili kompletni. Ili da smo mi ostali sa igracem manje. U svakom trenutku je mogla sijevnuti kontra i gol za njihovu pobjedu, dok se to sa nase strane nije moglo ocekivati unatoc prici da smo napadali. Dzaba napadas kad je ucinkovitost napada ravna - beskonacno.
Ono simuliranje doticnog gospodina je bilo bas ono tuzlanski.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Sad opet gledam gol Ahmeta!
Kako ih razbi bijeli Drogba, ondje ne bi Benkara mogao dati gol, zato Ahmet valja za ove lige ko Tito! Hodzic mora ispred Advana ili bar zajedno po strani, momak ubi onu desnu stranu!
HURTA QRCINA!
HURTA QRCINA!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Idi Leone, ne zaslužujemo te!
@Joker
Najbolje bi bilo da njih dvojica zajedno drže tu stranu, a kad bih već morao birat, izabrao bih Hodžića, dosta mi je stabilniji od Advana, iako mi je ovaj potonji drag pravo.
Najbolje bi bilo da njih dvojica zajedno drže tu stranu, a kad bih već morao birat, izabrao bih Hodžića, dosta mi je stabilniji od Advana, iako mi je ovaj potonji drag pravo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Po meni je Kadusic super odigrao i slozio bih se da je mozda najbolja kombinacija da njih dvojica igraju po desnoj strani. To bi bila perverzija B-)joker90 je napisao/la:Sad opet gledam gol Ahmeta!Kako ih razbi bijeli Drogba, ondje ne bi Benkara mogao dati gol, zato Ahmet valja za ove lige ko Tito! Hodzic mora ispred Advana ili bar zajedno po strani, momak ubi onu desnu stranu!
HURTA QRCINA!
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
Ma kako god okrenes, slozim ga ja Hurti ako ikad vise Hodzica ostavi na klupi, kakva masinerija od igraca jbt! A dobro bi bilo Crnkica na tribinu, Dulja lijevo, Hodzic desno ispred Advana, da siluju onu stranu. Obojica brzi, nabijeni, prodorni.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Sve ok osim ovih što su čupali stolice i gađali ljude s djecom na sjeveru.
Otiđite na kakvu poljanu skinite se i jedni i drugi goli do pasa pa se potucite ko muškarci, stolice ne vraćaju udarac kao ni ljudi s djecom. Plus nam je valjao prekid baš, taman ih stisli daj im 20 minuta da odahnu. Niđe veze s vezom.
Hodžić odličan kao i oba štopera bez obzira na grešku. Cijelu utakmicu štoperi nam na centru stoje to je jako teško igrati i sve intervencije pravovremene. Kod gola Sarić kriv 1/1 na nepostabljenu odbranu go. Prodao loptu bez veze. Inače jako dobar igrač.
Otiđite na kakvu poljanu skinite se i jedni i drugi goli do pasa pa se potucite ko muškarci, stolice ne vraćaju udarac kao ni ljudi s djecom. Plus nam je valjao prekid baš, taman ih stisli daj im 20 minuta da odahnu. Niđe veze s vezom.
Hodžić odličan kao i oba štopera bez obzira na grešku. Cijelu utakmicu štoperi nam na centru stoje to je jako teško igrati i sve intervencije pravovremene. Kod gola Sarić kriv 1/1 na nepostabljenu odbranu go. Prodao loptu bez veze. Inače jako dobar igrač.
Joj ovih sto seru, **** stolicu kupice se, adrenalin i atmosfera pa te ponese...
Ugl preskocoo sam preko ograde i pridruzio se nasima hehe
Sent from my E5603 using Tapatalk
Ugl preskocoo sam preko ograde i pridruzio se nasima hehe
Sent from my E5603 using Tapatalk
Odličan Sarić, amaterski je odradio ono kod gubljenja lopte, al šta ćeš, ponijelo ga. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zeljkan moze biti zadovoljan bodom, mi mozemo zaliti za propustenim. Dok je Hurte tu ne ocekujte titulu, covjek je katastrofa! Valjda ce nakon 5-6 kola nogiran biti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Horde ce ovo raditi na svakoj vaznijoj utakmici i time davati do znanja upravi da se kupi. E sad je druga stvar sto su nam mozda uzeli taj momentum jer smo ih imali u saci u tim trenutcima i dali im nepotrebnih 15ak minuta odmora da dodju do predaha a ujedno su se i igraci ohladili, jbg sta je tu je.
Uglavnom sto se tice same utakmice bodom ne mozes biti nezadovoljan nikako u derbiju jos na Grbavici ali svakako da ostaje zal jer smo ih mogli danas uzeti hladno. Sat vremena smo igrali sa igracem vise i onda taj usrani gol kojeg primamo iz prvog suta na gol bukvalno, tuga da ne moze bit veca.
Ahmetovic pokazao da je Inzaghi za nasu ligu, on ce ovakve polusanse i otpatke redovno kupit i zabijat kao recimo Muller u Bayernu a nama je takav igrac upravo i trebao.
Radovac opet potanak, jest da se borio al nije to to, Saric i Rustem odlicni, mali Hodzic ce bit fantasticno pojacanje, stoperski par takodje veoma dobar, cistili su sve do tog gola koji je plod malo opustanja malo nesrece i eto, nije se dalo.
Sad dobiti one svinjare iz Mostara na Kosevu pred 10ak hiljada nasih i sa 4 boda vjerujem da cemo svi biti prezadovoljni.
SAMO SARAJ'VO SAMO HORDE ZLA!
Uglavnom sto se tice same utakmice bodom ne mozes biti nezadovoljan nikako u derbiju jos na Grbavici ali svakako da ostaje zal jer smo ih mogli danas uzeti hladno. Sat vremena smo igrali sa igracem vise i onda taj usrani gol kojeg primamo iz prvog suta na gol bukvalno, tuga da ne moze bit veca.
Ahmetovic pokazao da je Inzaghi za nasu ligu, on ce ovakve polusanse i otpatke redovno kupit i zabijat kao recimo Muller u Bayernu a nama je takav igrac upravo i trebao.
Radovac opet potanak, jest da se borio al nije to to, Saric i Rustem odlicni, mali Hodzic ce bit fantasticno pojacanje, stoperski par takodje veoma dobar, cistili su sve do tog gola koji je plod malo opustanja malo nesrece i eto, nije se dalo.
Sad dobiti one svinjare iz Mostara na Kosevu pred 10ak hiljada nasih i sa 4 boda vjerujem da cemo svi biti prezadovoljni.
SAMO SARAJ'VO SAMO HORDE ZLA!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, Laganini1986 i 27 gostiju.