FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sa ovakvim vodjenjem ekipe nemas sta trazit protiv bunkerske ekipe koja zna da igra na nulu imaju 7 x bolju ekipu od melje tako da bogdo mi izvucemo x ako nam kontru ne sloze sto najgore ako ti sad odu dulja i leon tesko tesko evo 2h ne mogu da spavam **** ti grob onakvog mrtvog melju da ne dobijes osjecam se sjebano ko da sam izgubio na hasetu 3:0
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako jedan covjek opet bude pravi, nece biti brige!
Kao sto rece, on ne obecava, teren je mjerilo i Bgm tako i bi..
Kao sto rece, on ne obecava, teren je mjerilo i Bgm tako i bi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
nukleusmember
- Kontakt:
hurta nije tanak trener,jer da bi bio tanak trener morash valjda imati licencu kao preduslov a on ni to nema,ne mogu vjerovati da benko nije igr'o od prve minute,suludo fkt,opet smo ispali sami sebi najvechi neprijatelji
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Moscardelli
- Kontakt:
Svasta ces ti procitati, ovdje se pljuje Rustem a hvali Hodzic. Hodzic je cijelu desnu stranu imao sam za sebe milion puta ubacio nijednom nije pogodio koga treba, cak ni blizu. Odbrana ce biti dobra kada se stoperi uigraju, Radovac pozitivno iznenadio, kako sam vidio Saric loptu izgubio prije gola Zeljeznicara i najlosiji bio od tri centralna. Ovo bi bilo tri boda da navijaci nisu pokvarili sve. Ono svejedno nije ni N od navijaca ali eto hajde.
Edit: Da dodam, u 90 minuta 2 sanse. Gol i udarac Benke sa 20 m. Tekma uzas, oni stvorili jednu sansu dali jedan gol. Odavno nisam gledao goru tekmu
Edit: Da dodam, u 90 minuta 2 sanse. Gol i udarac Benke sa 20 m. Tekma uzas, oni stvorili jednu sansu dali jedan gol. Odavno nisam gledao goru tekmu
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zadovoljan, samo nek nije poraz, moglo je i bolje jer im nije bilo dosta jakih igraca. Idemo dalje. Volim te Saraj'vo.
Prolazio sam pored Guinness Puba bio je opasan okršaj sa navijačima Željezničara oko 00:30 h. Razbijenog stakla inventara i flaša na sve strane policijske patrole lete prema Pabu. Vidio sam 10-tak policajaca koji zovu pojačanja do tada je belaj prošao i ostali samo naši njih oko 30-tak pri tome su dodatne skupine naših išle prema Pabu čim su saznali za belaj.
SRETAN BROJ - 1725
Najomrazeniji frajer u gradu, opet mu obje tribine pjevale!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imal gdje snimak??
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Bruku raje se je vratilo sa Grbavice prije početka utakmice sa bordo šalovima i dresovima jer nisu mogli proći bez karte...
SRETAN BROJ - 1725
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Svega osim pametimacahz je napisao/la:Joj ovih sto seru, **** stolicu kupice se, adrenalin i atmosfera pa te ponese...
Sent from my E5603 using Tapatalk
Btw. Veceras oko ponoci proleti 50ak manijaka kod Cheersa i ostalih barova valjda se zaganjali sa hordama... Jedan momak je onesvjesten lezao u Ortu.
Koji debilizam nevjerovatno
Oko 2 kraj Begove prolazim neki tipicno klosarsko navijacki obuceni psuju "**** ti Boga i ovu dzamiju ovdje , **** cu im majku..."
Koji seljakluk ,krkanluk,primitivizam.
Bolje da su uveli sintore za navijace nego za pse.
SiouxLukavac je napisao/la:Zadovoljan, samo nek nije poraz, moglo je i bolje jer im nije bilo dosta jakih igraca. Idemo dalje. Volim te Saraj'vo.
Zar I nama nije falilo jakih igraca..??????
nemoj zezatZip je napisao/la:Greska utakmice i kljuc sto nismo dobili je prebacivanje Dulje na desnu stranu
Pored onakvog Bekica t onako lose desne strane gurbeta, ti saljes Dulju na suprotnu stranu...
Al eto...
pa kako husić dobi crveni?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne zna ba Hurtic on je prestrasen , Mjesto da je izaso odma sa izmjenama drugo pol visoka linija i stisni dok ne utrpas ,on nastavio isto igrat , takodje nikakve akcije uigrane , ne znaju igracu gdje su , Ne mozemo sa njim i Evropa je puno. Nisam duplog pasa vidio jebote
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kostić možda nije bolji trener ali ima muda lik do poda , 3 špica centralna je izveo Nikolić,Pozder, Lendrić jer zna da nemaš drugog stopera...
i kako ga primismo Balić kasnio na svog čovjeka....jer je frajer bek....
ponovo lekcija 116273 iako MI želimo da se igra po krilima i bokovima većina tekme se igrala na SREDINI terena....eh da smo doveli pravog destruktivca ili 10-ku koja igra fudbal profesionalno.....
nisam siguran da li je Hurtić glup kao Ješić pa neće da stavi Benku u sastav, ili zna da ide pa uigrava Ahmetovića....kako god trebao je početi sa 2 špica, da bar budu 1-na-1 kad napadamo....ovako je čekao da oni povedu da bi to uradio...dakle pasivan trener koji reaguje na protivnika, umjesto da on vuče utakmicu sebi i diktira tok utakmice i prisiljava protivnika da se njemu prilagođava(da im pokvari koncepciju igre/postavke)....vjerovatno se to kasnije uči na kursu za trenera.....
G.Hurtić u predstavi "dajte mi otkaz":
bod nije loš , ali je katastrofalan ako igraš s igračem više protiv oslabljene ekipe sa novim trenerom, bez Blagojevića, Stevanovića i prvog golmana...
....da mi igramo bez 2 najbolja igrača i golmana bio bi debakl epskih razmjera...igra je bila loša, prekršaja previše...ni igrači koji se znaju nisu se pronalazili na terenu...odbrana može dobiti prolaznu jer smo primili samo 1 gol....Radovac pokazuje znake života ali ovaj vezni red je daleko od šampionskog...baš kao i napad , baš kao i odbrana......
predstava koju su nam prikazali naši "navijači" je direktno povezana sa stanjem na terenu ako nemaš šta da gledaš, onda se baviš drugim stvarima...
što ne opravdava idiote da uništavaju i pale...samo će ubrzati formiranje zakona o huliganima u BiH...doživotni ban s utakmica je prelijepa stvar, prekršajni postupci protiv individualaca s tribine koji nerijetko već imaju tuspas....oni se okrenu radu u fabrici vatrometa i zenici...a pravi normalni ljubitelji fudbala posmatranja istog....
i kako ga primismo Balić kasnio na svog čovjeka....jer je frajer bek....
ponovo lekcija 116273 iako MI želimo da se igra po krilima i bokovima većina tekme se igrala na SREDINI terena....eh da smo doveli pravog destruktivca ili 10-ku koja igra fudbal profesionalno.....
nisam siguran da li je Hurtić glup kao Ješić pa neće da stavi Benku u sastav, ili zna da ide pa uigrava Ahmetovića....kako god trebao je početi sa 2 špica, da bar budu 1-na-1 kad napadamo....ovako je čekao da oni povedu da bi to uradio...dakle pasivan trener koji reaguje na protivnika, umjesto da on vuče utakmicu sebi i diktira tok utakmice i prisiljava protivnika da se njemu prilagođava(da im pokvari koncepciju igre/postavke)....vjerovatno se to kasnije uči na kursu za trenera.....
G.Hurtić u predstavi "dajte mi otkaz":
ko li sprema igrače kako će ući u meč? kako se otvara meč? gdje se priprema protok lopte/ gradnja igre? ko uigrava odbranu?ko (ne)dovodi stopera?Slabo smo ušli u utakmicu. Nismo na taj način željeli otvoriti meč. Tu je mnogo novih igrača koji prvi put igraju derbi i to je utjecalo da naša igra ne bude tečna. Prosto je nevjerovatno da primamo ovakve golove. Lopta je putovala 40 metara i igrač ju je dobio na drugoj stativi.
bod nije loš , ali je katastrofalan ako igraš s igračem više protiv oslabljene ekipe sa novim trenerom, bez Blagojevića, Stevanovića i prvog golmana...
....da mi igramo bez 2 najbolja igrača i golmana bio bi debakl epskih razmjera...igra je bila loša, prekršaja previše...ni igrači koji se znaju nisu se pronalazili na terenu...odbrana može dobiti prolaznu jer smo primili samo 1 gol....Radovac pokazuje znake života ali ovaj vezni red je daleko od šampionskog...baš kao i napad , baš kao i odbrana......
predstava koju su nam prikazali naši "navijači" je direktno povezana sa stanjem na terenu ako nemaš šta da gledaš, onda se baviš drugim stvarima...
što ne opravdava idiote da uništavaju i pale...samo će ubrzati formiranje zakona o huliganima u BiH...doživotni ban s utakmica je prelijepa stvar, prekršajni postupci protiv individualaca s tribine koji nerijetko već imaju tuspas....oni se okrenu radu u fabrici vatrometa i zenici...a pravi normalni ljubitelji fudbala posmatranja istog....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
još 3 dana je mogao igrati da ne uđe Benko ne bi ga dao sam....High je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Roze kopacke ce biti zapamceneHigh je napisao/la:
Daje ga Sejfo na derbiju, zapamtite to![]()
![]()
ali eto nebili ga krenulo....
E jesi sturcnjak, nema sta...DenchiNL je napisao/la:nemoj zezatZip je napisao/la:Greska utakmice i kljuc sto nismo dobili je prebacivanje Dulje na desnu stranu
Pored onakvog Bekica t onako lose desne strane gurbeta, ti saljes Dulju na suprotnu stranu...
Al eto...![]()
![]()
pa kako husić dobi crveni?![]()
![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
sta reci za derbi? nasi navijaci su usrali motku sa onim prekidom, jer smo ih bas bili stisli drugo poluvrijeme, i za pretpostaviti je da bi imali jos par sansi za gol. mislim, ne mozes cupati stolice onako, haj nekoliko..ok nadje se 'budala' da se pokaze da je frajer...ali svako cupa
fakat primitivizam 
hurtica opet nema na klupi, 'neki' naser je predstavljen kao trener
lazljivu mamicu im, slagali su da ima privremenu licencu. gamad
i sta ocekivati kad te nestrucan trener vodi, koji najboljeg strijelca ostavlja na klupi - znaci njemu je ahmet ispred benke
hurtic ludjak 
samo zaliti za pobjedom, nista vise. ova ekipa (tacnije trener) ima limit, a to ce pokazati protiv laznih mostaraca u nedjelju...
hurtica opet nema na klupi, 'neki' naser je predstavljen kao trener
samo zaliti za pobjedom, nista vise. ova ekipa (tacnije trener) ima limit, a to ce pokazati protiv laznih mostaraca u nedjelju...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
gurbeti su bili loši na sve strane,osim kroz sredinu... Duljević je opasniji bio po desnoj nego po "svojoj" lijevoj strani...tj. više koristi smo imali od njega,inače po lijevoj bi svakako trebali uigravati Balića i Bekića Almira, desno Hodžić i Dulja(ako ostane), bar se to vidjelo sinoć....tj. ako ćemo nastaviti ovakvu postavku/formaciju....Zip je napisao/la:E jesi sturcnjak, nema sta...DenchiNL je napisao/la:nemoj zezatZip je napisao/la:Greska utakmice i kljuc sto nismo dobili je prebacivanje Dulje na desnu stranu
Al eto...![]()
![]()
pa kako husić dobi crveni?![]()
![]()
Haj majke ti se vise nemoj javljati. Hodzic je najbolji bek Sarajeva u zadnjih 10 godina. Rustemovic i Radovac su 2 najgora vezna u istoriji kluba.Moscardelli je napisao/la:Svasta ces ti procitati, ovdje se pljuje Rustem a hvali Hodzic. Hodzic je cijelu desnu stranu imao sam za sebe milion puta ubacio nijednom nije pogodio koga treba, cak ni blizu. Odbrana ce biti dobra kada se stoperi uigraju, Radovac pozitivno iznenadio, kako sam vidio Saric loptu izgubio prije gola Zeljeznicara i najlosiji bio od tri centralna. Ovo bi bilo tri boda da navijaci nisu pokvarili sve. Ono svejedno nije ni N od navijaca ali eto hajde.
Šteta što ne uzesmo tri boda. Ovo je treći derbi za redom gdje protivnik ima puno više sreće od nas. Valjda će se to okrenuti uskoro.
Pavlović besposlen, a kod gola nije mogao stvarno ništa.
Štoperi katastrofa, ali to smo mogli i očekivati. Čak je meni juče Novaković bio i bolji od Balića mada su to naša dva najgora igrača na terenu bila. Primljeni gol je smiješan, i ide 100% na dušu njima dvojici. Nadam se da će se iskoristiti ovaj ostatak prelaznog roka da se dovede kvalitetno rješenje.
Bekovi... Almir je imao asistenciju, i to je dovoljno da kažeš za nekoga da je ok odigrao. Osim toga, nije skoro ništa pokazao. Zašto? Pa zato što su mu Duljevića prebacili desno.
Advan onako, prosječno.
Hodžić ekstremno dobro kretanje bez lopte, i maksimalno je koristio prostor koji Duljević kreira. Sa druge strane, neprihvatljivo je da igrač ima 6-7 potpuno otvorenih centaršuta i da se samo od jednog tu napravi neka gužva. Ne može mi niko reći da se Benko i posebno Ahmetović ne znaju kretati i izboriti za poziciju u šestanestercu.
Sredina... Rustem super, Radovac osvežavajuće solidan, Sarić loš. Šteta, baš sam od Sarića najviše očekivao.
Crnkić ništa nije pokazao.
Duljević najbolji na terenu, klasa iznad lige. Crveni karton, hektari otvorenog prostora, driblinzi... Čak nije pravio ni previše gluposti do zadnjih par minuta.
Said u ono malo vremena što je igrao nije ništa pokazao. On je praktično igrač od kojeg nam zavisi sezona (ako ode Duljević). Ako bude novi Meša, popušili smo ga. Ako bude 80% Guze.... onda smo vjerovatno prvaci.
Benko dobar, drzak, ali i previše sebičan u par navrata.
Ahmetović se trudi i to mi se izuzetno sviđa. Osim gola nije ništa do duše napravio, i ona šansa kada je pucao glavom u padu sa 16 je mislim lopta koja se morala primiti i pospremiti u gol.
Hurtić... Ovdje na forumu je dežurni krivac i to će tako biti šta god da se desi, ali ja ne vidim šta bih ja drugačije uradio na njegovom mjestu osim što bi mi Benko startao (umjesto Ahmetovića, nikad 442). Realno govoreći mi smo njih razbili taktički. Eh sad da nije bilo crvenog kartona možda to ne bi izgledalo tako, ali ne može se Hurtić kriviti što mu štoperi onako reaguju kod gola.
HZ su sinoć pomogli željani puno više nego manijaci, na žalost.
Šteta...
Pavlović besposlen, a kod gola nije mogao stvarno ništa.
Štoperi katastrofa, ali to smo mogli i očekivati. Čak je meni juče Novaković bio i bolji od Balića mada su to naša dva najgora igrača na terenu bila. Primljeni gol je smiješan, i ide 100% na dušu njima dvojici. Nadam se da će se iskoristiti ovaj ostatak prelaznog roka da se dovede kvalitetno rješenje.
Bekovi... Almir je imao asistenciju, i to je dovoljno da kažeš za nekoga da je ok odigrao. Osim toga, nije skoro ništa pokazao. Zašto? Pa zato što su mu Duljevića prebacili desno.
Advan onako, prosječno.
Hodžić ekstremno dobro kretanje bez lopte, i maksimalno je koristio prostor koji Duljević kreira. Sa druge strane, neprihvatljivo je da igrač ima 6-7 potpuno otvorenih centaršuta i da se samo od jednog tu napravi neka gužva. Ne može mi niko reći da se Benko i posebno Ahmetović ne znaju kretati i izboriti za poziciju u šestanestercu.
Sredina... Rustem super, Radovac osvežavajuće solidan, Sarić loš. Šteta, baš sam od Sarića najviše očekivao.
Crnkić ništa nije pokazao.
Duljević najbolji na terenu, klasa iznad lige. Crveni karton, hektari otvorenog prostora, driblinzi... Čak nije pravio ni previše gluposti do zadnjih par minuta.
Said u ono malo vremena što je igrao nije ništa pokazao. On je praktično igrač od kojeg nam zavisi sezona (ako ode Duljević). Ako bude novi Meša, popušili smo ga. Ako bude 80% Guze.... onda smo vjerovatno prvaci.
Benko dobar, drzak, ali i previše sebičan u par navrata.
Ahmetović se trudi i to mi se izuzetno sviđa. Osim gola nije ništa do duše napravio, i ona šansa kada je pucao glavom u padu sa 16 je mislim lopta koja se morala primiti i pospremiti u gol.
Hurtić... Ovdje na forumu je dežurni krivac i to će tako biti šta god da se desi, ali ja ne vidim šta bih ja drugačije uradio na njegovom mjestu osim što bi mi Benko startao (umjesto Ahmetovića, nikad 442). Realno govoreći mi smo njih razbili taktički. Eh sad da nije bilo crvenog kartona možda to ne bi izgledalo tako, ali ne može se Hurtić kriviti što mu štoperi onako reaguju kod gola.
HZ su sinoć pomogli željani puno više nego manijaci, na žalost.
Šteta...
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, PeppermintSA, Proximic, ristagrad, trunks1946 i 54 gosta.