To mu je zaštitni znak.Celtic je napisao/la:Jel govorio : Goooool jeeeeeeeeeee !Vijadukt je napisao/la:Spaho je četiri puta rekao da igra Mladost umjesto Metalleghe.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Kakav debi za Metalege, prvi zabili go u ligi 12, prvi pobjednici i to u gostima. Svaka im cast. Celiku ce treba dosta stvari da se jos poslozi da bi se plasirali u gornji dio tabele na kraju sezone.
Kakav celik, ljudi 5-og jula krenuli sa pripremama, igraju u dresovima starim 5-6 godina grb izblijedio ma katastrofa, al opet nisam siguran da cemo ih bas lako dobiti u trecem koluSarajlija88 je napisao/la:Kakav debi za Metalege, prvi zabili go u ligi 12, prvi pobjednici i to u gostima. Svaka im cast. Celiku ce treba dosta stvari da se jos poslozi da bi se plasirali u gornji dio tabele na kraju sezone.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne igra Zvijezda protiv Celika u trecem koluesprit24 je napisao/la:Kakav celik, ljudi 5-og jula krenuli sa pripremama, igraju u dresovima starim 5-6 godina grb izblijedio ma katastrofa, al opet nisam siguran da cemo ih bas lako dobiti u trecem koluSarajlija88 je napisao/la:Kakav debi za Metalege, prvi zabili go u ligi 12, prvi pobjednici i to u gostima. Svaka im cast. Celiku ce treba dosta stvari da se jos poslozi da bi se plasirali u gornji dio tabele na kraju sezone.
Zaboravio sam i vas, dresovi vam od prosle godine, a Vugdalic rece da niko u ovom trenutku ne zasluzuje mjesto na vasem dresu a dres pun sponzoratuzlak1987 je napisao/la:Ne igra Zvijezda protiv Celika u trecem koluesprit24 je napisao/la:Kakav celik, ljudi 5-og jula krenuli sa pripremama, igraju u dresovima starim 5-6 godina grb izblijedio ma katastrofa, al opet nisam siguran da cemo ih bas lako dobiti u trecem koluSarajlija88 je napisao/la:Kakav debi za Metalege, prvi zabili go u ligi 12, prvi pobjednici i to u gostima. Svaka im cast. Celiku ce treba dosta stvari da se jos poslozi da bi se plasirali u gornji dio tabele na kraju sezone.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Svaka čast momcima iz Jajca. Prekrasan debi. Ponosni smo na njih. Čelik fizički nespreman za početak sezone.
Proce Metalleghe kroz ligu ko Leicester 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
4672980102091213
- Kontakt:
Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
Za zivot cijeli !
- Beduin
- Kontakt:
E jest i praznik vala, ne zezaj JMB. Ovo je postalo sve osim praznika, utakmica svaki put ko runje, na tribini samo cekas kad ce neduznoj osobi pasti mrtva glava ili invalid ostati, materijalna steta domacinu ogromna, i sve vrijedno pomena jeste euforija pred sami derbi. Tvoje misljenje ne dijele mnoge sarajlije i ne trazi opravdanje za ovo sto sam naveo.
Zanimljivo mi, u oba tima kao je postoji ubaceni elemenat koji dovodi trenere na stetu kluba, iz greske u gresku se ide.
Benko MORA igrati (sve dok ne napusti klub) i to je neoborivi fakt. Nebitno hoce li Ahmetovic igrati uz njega ili uci sa klupe. Ponajvise zbog toga je Sarajevo ostalo bez Evrope prosle godine.
Zanimljivo mi, u oba tima kao je postoji ubaceni elemenat koji dovodi trenere na stetu kluba, iz greske u gresku se ide.
Benko MORA igrati (sve dok ne napusti klub) i to je neoborivi fakt. Nebitno hoce li Ahmetovic igrati uz njega ili uci sa klupe. Ponajvise zbog toga je Sarajevo ostalo bez Evrope prosle godine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
4672980102091213
- Kontakt:
To je samo moje misljenje. Derbi je vise od fudbala i igra nije toliko bitna. Ne moze se za 12 000 ljudi reci da su runja ako 100 ili 200 narkomana pravi problem nebitno sa koje strane, mada je i to draz derbija. Ja ti kazem da je to dimenzija vise u odnosu na ostale tekme nase lige. Prije bih gledao Zvezda- Partizan ili Seltik- Rangers ili Milvol- WH nego Barsu,Real,Junajted, Bajern sa nekim jakim ekipama u LP. Derbi, pa sve ostalo i vjeruj da je kod nas u gradu praznik. Ima dosta retardiranih umova sto navijajuBeduin je napisao/la:E jest i praznik vala, ne zezaj JMB. Ovo je postalo sve osim praznika, utakmica svaki put ko runje, na tribini samo cekas kad ce neduznoj osobi pasti mrtva glava ili invalid ostati, materijalna steta domacinu ogromna, i sve vrijedno pomena jeste euforija pred sami derbi. Tvoje misljenje ne dijele mnoge sarajlije i ne trazi opravdanje za ovo sto sam naveo.
Za zivot cijeli !
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, razumijem to sto govoris sa emotivne strane kao gradski rivalitet i sukob 2 najveca nasa kluba u drzavi, borba za primat u gradu (kako sa sportsmog aspekta, tako i sa tribine), ali sam rekao da su utakmice k'o runje, a ne ljudi koji ih prate (jer nisam ni ja sklon generalizaciji). Sve se manje moze uzivati na terenu i tribini, i jedino jos ta euforija pred utakmicu ima onu svoju draz. Barem to ja tako vidim kao neko neutralan i neko ko dugo vremena prati nas fudbal.4672980102091213 je napisao/la:To je samo moje misljenje. Derbi je vise od fudbala i igra nije toliko bitna. Ne moze se za 12 000 ljudi reci da su runja ako 100 ili 200 narkomana pravi problem nebitno sa koje strane, mada je i to draz derbija. Ja ti kazem da je to dimenzija vise u odnosu na ostale tekme nase lige. Prije bih gledao Zvezda- Partizan ili Seltik- Rangers ili Milvol- WH nego Barsu,Real,Junajted, Bajern sa nekim jakim ekipama u LP. Derbi, pa sve ostalo i vjeruj da je kod nas u gradu praznik. Ima dosta retardiranih umova sto navijajuBeduin je napisao/la:E jest i praznik vala, ne zezaj JMB. Ovo je postalo sve osim praznika, utakmica svaki put ko runje, na tribini samo cekas kad ce neduznoj osobi pasti mrtva glava ili invalid ostati, materijalna steta domacinu ogromna, i sve vrijedno pomena jeste euforija pred sami derbi. Tvoje misljenje ne dijele mnoge sarajlije i ne trazi opravdanje za ovo sto sam naveo.
Benko MORA igrati (sve dok ne napusti klub) i to je neoborivi fakt. Nebitno hoce li Ahmetovic igrati uz njega ili uci sa klupe. Ponajvise zbog toga je Sarajevo ostalo bez Evrope prosle godine.za strane klubove i slicno, ali sta ces, fudbal je odavno postao komercijala i izgubio prvobitni smisao, a derbi je za mene uvijek derbi da li na Grbavici pred pet ili 12 000 ljudi ili 30 na Kosevu ili duplo manje.
Volio bih da svi kolektovno stanemo u kraj nekim debilnim navikama i potrebama koje ne doprinose nicemu dobrom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E praznika mi jakog. Derbi u kojem su u zadnjih 5 godina na samo jednoj utakmici postignuta 4 gola, šta reći dalje. Ali haj razumio bi i to donekle, ali na to sve onda dođu divljaci i počnu kidati tribinu i bacati baklje. Ne mogu razumijeti da je toliko teško doći i odgledati 90 minuta utakmice normalno bez incidenata.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
vrijede dvije utakmice Zrinjskog i Sirokog kao 20 takozvanih derbija kao sinocnji.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHmiki651 je napisao/la:vrijede dvije utakmice Zrinjskog i Sirokog kao 20 takozvanih derbija kao sinocnji.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ne znam sta je tu smijesno. Sto se same utakmice i terena tice, daleko najbolji derbi bude Siroki Zrinjski.MortemHz je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHmiki651 je napisao/la:vrijede dvije utakmice Zrinjskog i Sirokog kao 20 takozvanih derbija kao sinocnji.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
koje utakmice su danas u prijenosu, i na kojim kanalima?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na Areni Siroki, na Moja TV Krupa ..Aerials je napisao/la:koje utakmice su danas u prijenosu, i na kojim kanalima?
Na Zrinjski tv ima i Zrinjski - Radnik. Sve utakmice ovog kola se mogu ili su se pogledale.tuzlak1987 je napisao/la:Na Areni Siroki, na Moja TV Krupa ..Aerials je napisao/la:koje utakmice su danas u prijenosu, i na kojim kanalima?
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Meni je ovaj derbi sarajefski odlican. Dao Bog da 4 puta igraju iks. Njima derbi, a u Hercegovinu titule. To je pravi put. Zivio iks.miki651 je napisao/la:vrijede dvije utakmice Zrinjskog i Sirokog kao 20 takozvanih derbija kao sinocnji.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.