hurtica opet nema na klupi, 'neki' naser je predstavljen kao trener
samo zaliti za pobjedom, nista vise. ova ekipa (tacnije trener) ima limit, a to ce pokazati protiv laznih mostaraca u nedjelju...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
gurbeti su bili loši na sve strane,osim kroz sredinu... Duljević je opasniji bio po desnoj nego po "svojoj" lijevoj strani...tj. više koristi smo imali od njega,inače po lijevoj bi svakako trebali uigravati Balića i Bekića Almira, desno Hodžić i Dulja(ako ostane), bar se to vidjelo sinoć....tj. ako ćemo nastaviti ovakvu postavku/formaciju....Zip je napisao/la:E jesi sturcnjak, nema sta...DenchiNL je napisao/la:nemoj zezatZip je napisao/la:Greska utakmice i kljuc sto nismo dobili je prebacivanje Dulje na desnu stranu
Pored onakvog Bekica t onako lose desne strane gurbeta, ti saljes Dulju na suprotnu stranu...
Al eto...![]()
![]()
pa kako husić dobi crveni?![]()
![]()
Haj majke ti se vise nemoj javljati. Hodzic je najbolji bek Sarajeva u zadnjih 10 godina. Rustemovic i Radovac su 2 najgora vezna u istoriji kluba.Moscardelli je napisao/la:Svasta ces ti procitati, ovdje se pljuje Rustem a hvali Hodzic. Hodzic je cijelu desnu stranu imao sam za sebe milion puta ubacio nijednom nije pogodio koga treba, cak ni blizu. Odbrana ce biti dobra kada se stoperi uigraju, Radovac pozitivno iznenadio, kako sam vidio Saric loptu izgubio prije gola Zeljeznicara i najlosiji bio od tri centralna. Ovo bi bilo tri boda da navijaci nisu pokvarili sve. Ono svejedno nije ni N od navijaca ali eto hajde.
Edit: Da dodam, u 90 minuta 2 sanse. Gol i udarac Benke sa 20 m. Tekma uzas, oni stvorili jednu sansu dali jedan gol. Odavno nisam gledao goru tekmu
Nešto treće, spremniji je od 99% igračaterra je napisao/la:Pitanje u veze Benke,jeli nespreman,rovit ili nešto treće...ali čovjek je vaš najbolji igrač a pola utakmice na klupi
Sve si dobro rekao a ne bi se složio za gool pa vidi malo Sarić gubi loptu bez veze u nastavku Hodžić pušta igrača da centrira isto bez veze u skoku Nikolić normalno jači od Rustemovića i naravno kad je već gotovo Balić kasni sa blokom Lendriću.Novaković je bio pošao naprijed kod gola mislim da su krivci za gool više drugi nego zadnja linija ali dobro ja sam to tako vidio svako ima pravo na svoje mišljenje.Ostalo se manje više slažem sa napisanim.Locust je napisao/la:Šteta što ne uzesmo tri boda. Ovo je treći derbi za redom gdje protivnik ima puno više sreće od nas. Valjda će se to okrenuti uskoro.
Pavlović besposlen, a kod gola nije mogao stvarno ništa.
Štoperi katastrofa, ali to smo mogli i očekivati. Čak je meni juče Novaković bio i bolji od Balića mada su to naša dva najgora igrača na terenu bila. Primljeni gol je smiješan, i ide 100% na dušu njima dvojici. Nadam se da će se iskoristiti ovaj ostatak prelaznog roka da se dovede kvalitetno rješenje.
Bekovi... Almir je imao asistenciju, i to je dovoljno da kažeš za nekoga da je ok odigrao. Osim toga, nije skoro ništa pokazao. Zašto? Pa zato što su mu Duljevića prebacili desno.
Advan onako, prosječno.
Hodžić ekstremno dobro kretanje bez lopte, i maksimalno je koristio prostor koji Duljević kreira. Sa druge strane, neprihvatljivo je da igrač ima 6-7 potpuno otvorenih centaršuta i da se samo od jednog tu napravi neka gužva. Ne može mi niko reći da se Benko i posebno Ahmetović ne znaju kretati i izboriti za poziciju u šestanestercu.
Sredina... Rustem super, Radovac osvežavajuće solidan, Sarić loš. Šteta, baš sam od Sarića najviše očekivao.
Crnkić ništa nije pokazao.
Duljević najbolji na terenu, klasa iznad lige. Crveni karton, hektari otvorenog prostora, driblinzi... Čak nije pravio ni previše gluposti do zadnjih par minuta.
Said u ono malo vremena što je igrao nije ništa pokazao. On je praktično igrač od kojeg nam zavisi sezona (ako ode Duljević). Ako bude novi Meša, popušili smo ga. Ako bude 80% Guze.... onda smo vjerovatno prvaci.
Benko dobar, drzak, ali i previše sebičan u par navrata.
Ahmetović se trudi i to mi se izuzetno sviđa. Osim gola nije ništa do duše napravio, i ona šansa kada je pucao glavom u padu sa 16 je mislim lopta koja se morala primiti i pospremiti u gol.
Hurtić... Ovdje na forumu je dežurni krivac i to će tako biti šta god da se desi, ali ja ne vidim šta bih ja drugačije uradio na njegovom mjestu osim što bi mi Benko startao (umjesto Ahmetovića, nikad 442). Realno govoreći mi smo njih razbili taktički. Eh sad da nije bilo crvenog kartona možda to ne bi izgledalo tako, ali ne može se Hurtić kriviti što mu štoperi onako reaguju kod gola.
HZ su sinoć pomogli željani puno više nego manijaci, na žalost.
Šteta...
sa ostalim se slažem, dobar postLocust je napisao/la:Ovo je treći derbi za redom gdje protivnik ima puno više sreće od nas. Valjda će se to okrenuti uskoro.
Advan onako, prosječno.
Crnkić ništa nije pokazao.
Hurtić... Ovdje na forumu je dežurni krivac i to će tako biti šta god da se desi, ali ja ne vidim šta bih ja drugačije uradio na njegovom mjestu osim što bi mi Benko startao (umjesto Ahmetovića, nikad 442). Realno govoreći mi smo njih razbili taktički. Eh sad da nije bilo crvenog kartona možda to ne bi izgledalo tako, ali ne može se Hurtić kriviti što mu štoperi onako reaguju kod gola.
Šteta...
Takvih nema ovdje. Ovdje su ljudi koji detaljno prate fudbal i ruku dajem da ima barem 5 forumasa koji bi bolje vodili ekipu nego kvazi strucnjak hurtic ex najlosiji golman ikad.remA1 je napisao/la:Baš me zanima ima li ovdje na forumu neko ko je sinoć bio na tribini, a pritom je bio "glavni akter" u onom pre3kidu!? Samo ako može da mi odgovori na pitanje šta se postiže divljanjem poput onog sinoć?
Nemas mu se na sta posrat!BernardBarnjak je napisao/la:Takvih nema ovdje. Ovdje su ljudi koji detaljno prate fudbal i ruku dajem da ima barem 5 forumasa koji bi bolje vodili ekipu nego kvazi strucnjak hurtic ex najlosiji golman ikad.remA1 je napisao/la:Baš me zanima ima li ovdje na forumu neko ko je sinoć bio na tribini, a pritom je bio "glavni akter" u onom pre3kidu!? Samo ako može da mi odgovori na pitanje šta se postiže divljanjem poput onog sinoć?
Poserem ti se na licencu picko hurticu!!!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bejker, DoktorXabaras, ErosViverosViv, Napapijri i 42 gosta.