Na koju licencu?BernardBarnjak je napisao/la:Takvih nema ovdje. Ovdje su ljudi koji detaljno prate fudbal i ruku dajem da ima barem 5 forumasa koji bi bolje vodili ekipu nego kvazi strucnjak hurtic ex najlosiji golman ikad.remA1 je napisao/la:Baš me zanima ima li ovdje na forumu neko ko je sinoć bio na tribini, a pritom je bio "glavni akter" u onom pre3kidu!? Samo ako može da mi odgovori na pitanje šta se postiže divljanjem poput onog sinoć?
Poserem ti se na licencu picko hurticu!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Nema snimka nigdje da se u miru opet pogleda?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Neka placa, nadam se da ce se dobro naplacati ove godine.FoSte95 je napisao/la:I ove seljacine sto su klupe cupale, jebl*i mater svoju sve klub to placa. Doslo iz neke picke materine u Sarajevo i neku snagu sada glumi. Sve bi ja to po kratkom postupku
Jedino osudjujem bacanje baklji na protivnicku tribinu.
Neka uhljupi iz uprave plate stolice. I onako te pare ne bi ulozili ni u sta korisno nego bi ih u svoj dzep strpali.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ostavio leona ma klupi,nije ga ubacio odmah na poluvremenu,said je mor'o igrati pa makar i bez noge jer ga se oni prirodno boje,presmijeshan motivator itd
VVVBK
VVVBK
Protiv Zrinjskog ce zanimljivo biti.
Ocekujem bar 1000 drotova na tekmi.
Ocekujem bar 1000 drotova na tekmi.
e čuj horde vam krive hahaaha dino plaćaj, hurtiću odlazi!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- f0rest1946
- Kontakt:
Imas na bht brate ako ti je moja tv, vrati samo oko 23:30 tekma bilaamorovski je napisao/la:Nema snimka nigdje da se u miru opet pogleda?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Na onu koju posjeduje.alenpitar je napisao/la:Na koju licencu?BernardBarnjak je napisao/la:Takvih nema ovdje. Ovdje su ljudi koji detaljno prate fudbal i ruku dajem da ima barem 5 forumasa koji bi bolje vodili ekipu nego kvazi strucnjak hurtic ex najlosiji golman ikad.remA1 je napisao/la:Baš me zanima ima li ovdje na forumu neko ko je sinoć bio na tribini, a pritom je bio "glavni akter" u onom pre3kidu!? Samo ako može da mi odgovori na pitanje šta se postiže divljanjem poput onog sinoć?
Poserem ti se na licencu picko hurticu!!!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
hilmo je napisao/la:@miden
A šta je pogriješio?
Ne branim ga, samo neka neko obrazloži šta je to on trebao uraditi. Ok, možda je Benko trebao početi, ali to su možda neke njegove zamisli da Sejfo počne, i ja ga tu ne krivim.
Da vas ne bih pojedinacno citirao.bordobijeli je napisao/la:Reci minden sta je pogrijesio ? Nisam ni ja zadovoljan sto nismo pobjedili al nisam vidjeo da je hurta vukao bas neke katastrofa poteze.
Pogriješio je na samom pocetku. Trebao je svakog igraca koji je zadovoljan bodom, automatski izbaciti iz postave. Jesmo li to igrali protiv Barselona? Jesmo li to mi Zvijezda Gradacac, uz dužno poštovanje. Dabogda izgubili protiv svake ekipe, protiv koje nam je jedini cilj izvuci bod.
Od samog pocetka utakmice se vidjelo, da nam i jeste jedini cilj izvuci bod. Nema akcije, nema šuta, a naš vrli trener je kako javljaju zadovoljan ekipom. Cime zadovoljan? Zadovoljan što za pola sata nisi ošutao loptu u okvir gola onakvom želji? Ne treba ni spominjati da je kardinalna greška, što Benko nije igrao od samog pocetka. Covjek živi za onakve utakmice. Umjesto da ga ubaci odma nakon što je Husic dobio crveni karton, kada trebamo da stisnemo ili ako ništa na poluvremenu. On ga ubacuje u 60 minuti, kao da je pitao nekog navijaca želje kada da ga ubaci. Šta su radili na pripremama, pa je Said spreman samo za zadnjih 10 minuta? Pa ja ovakav, koji sam loptu zadnji put šutnuo u srednjoj školi, sigurno mogu istrcati ako ništa pola sata, a kamo li on koji trenira citav život. Kakve su to oni pripreme prošli, šta su to oni trenirali? On ne zna šta znaci motivisati ekipu, na tom polju je i onaj klau Mulalic za njega strucnjak.
Zadnji derbi na Koševu je pokazao kakav je trener, tu mi je sve bilo jasno. Zna kakav je Mulalic trener i kako ce postaviti igru, ali je opet pustio da nas ljudi bukvalno udaraju na terenu. Zar je teško postaviti istu takvu igru, ko se to još naigrao protiv mesarske ekipe?
Ako i protiv Zrinjskog pocnemo utakmicu samo da bi izvukli bod, dabogda je izgubili. Toliko od mene. Osuđujte koliko hocete, ali izgleda da ne navijamo za isti klub.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 24 jul 2016, 13:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter

da nas je.bete to je vaš san, mi va je.bemo iz dana u dan!
fali vam još jedan šalalalala
Tesko da cemo mi od Saida imati ista ove sezone, ali eto...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@miden

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
apsolutno nikakve razlike nema između HZ sinoć i Dine Selimovića....Evander je napisao/la: Neka placa, nadam se da ce se dobro naplacati ove godine.
Neka uhljupi iz uprave plate stolice. I onako te pare ne bi ulozili ni u sta korisno nego bi ih u svoj dzep strpali.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako ides na domace tekme i ti placas i svaki normalni navijac, ko ovo podrzava je veci dusman klubu nego bilo koji clan uprave ili navijac protivnickog tima.Evander je napisao/la:Neka placa, nadam se da ce se dobro naplacati ove godine.FoSte95 je napisao/la:I ove seljacine sto su klupe cupale, jebl*i mater svoju sve klub to placa. Doslo iz neke picke materine u Sarajevo i neku snagu sada glumi. Sve bi ja to po kratkom postupku
Ko podrzava fasizam i nacionalizam je fasista tj. naconalista, a ko podrzava ovaj debilizam nek se sam skonta sta je.
LP

MEGAMISKE
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja uvijek zelim da Sarajevo pobjedi i nikad ne zelim da izgubi ko god igrao i ko god trener bio. Sto se tice Benka misljenja sam da on i Ahmet tesko mogu zajedno igrati a pokazao se jako dobar i zabio je sto znaci da ne mozemo to uzeti kao gresku Hurticu. Ne zelim biti advokat Hurticu al mislim da pretjerujemo s kritikama svi smo treneri i sve znamo, mi smo navijaci treba dati podrsku a ne samo pametovati
Može i mora se zamjeriti Hurtiću što je Benko sjedio na klupi, bez obzira na to što je i Sejfo klasa. Benko jednostavno ne smije biti na klupi, mora igrati, pa da li je to u paru sa Ahmetom, ili umjesto njega, nek odluči 'šef'. Također mu se mora zamjeriti na jako lošim uputama igračima, a pogotovo poslije crvenog kartona. Falilo je tu okomitosti, muda, konkretnosti... Jednostavno, nije znao iskoristiti ovaj poklon od komšija. Sad sam siguran da, dok je Hurtić tu, naše šanse da pobjedimo u derbiju ovise isključivo o igri komšija. Daćemo golova koliko nam oni dozvole...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hurtic je stavio Ahmetovica prije Benke, i ovaj je dao gol.
Tu se prica zavrsava da li je ovaj trebo poceti il neko drugi..
Opravdao je povjerenje.. To su cinjenice..
Svi mi volimo Benku, i rado ga gledamo u nasem dresu, al jbga Ahmo je opravdao povjerenje ne samo mene vec i mnoge od vas, ako ne i sve.
Jednostavno il Benko il Ahmet, ne mogu skupa jer ne igramo u toj formaciji..
Tu se prica zavrsava da li je ovaj trebo poceti il neko drugi..
Opravdao je povjerenje.. To su cinjenice..
Svi mi volimo Benku, i rado ga gledamo u nasem dresu, al jbga Ahmo je opravdao povjerenje ne samo mene vec i mnoge od vas, ako ne i sve.
Jednostavno il Benko il Ahmet, ne mogu skupa jer ne igramo u toj formaciji..
Ja prvi nisam za Hurtica (licenca,poltronizam prema upravi itd.),ali zaista ne vidim sta je to sinoc pogresno uradio. Jbg.,prvo kolo pa derbi,pritisak,nervoza itd.
Sto se tice ekipe ona ima potencijala,treba jos samo da se to malo uigra i ovi novi igraci da se uklope i vjerujem da ce to fino izgledati. Novakovic,kojeg smo svi kritikovali,je sasvim solidno odradio tekmu,a od ovih novih je jedino podbacio Crnkic.
Nas najveci problem u sezoni ce biti taj animozitet na relaciji horde-uprava,jer ovo na grbavici je (nazalost) samo pocetak. Cilj hordi je,kako sam cuo,da se sto vise kazni napravi i da se na taj nacin 'nasteti' upravi. Ali ce tako samo nanijeti stetu klubu kako materijalnu tako i stetu po pitanju imidza kluba. Drugim rijecima i horde su izgleda krenule putem kojim i sama uprava hodi vec neko vrijeme a to je da klubu nanosi moralnu i materijalnu stetu.
I ovdje ce najvise da ispasta ekipa i svi normalni navijaci.
Sto se tice ekipe ona ima potencijala,treba jos samo da se to malo uigra i ovi novi igraci da se uklope i vjerujem da ce to fino izgledati. Novakovic,kojeg smo svi kritikovali,je sasvim solidno odradio tekmu,a od ovih novih je jedino podbacio Crnkic.
Nas najveci problem u sezoni ce biti taj animozitet na relaciji horde-uprava,jer ovo na grbavici je (nazalost) samo pocetak. Cilj hordi je,kako sam cuo,da se sto vise kazni napravi i da se na taj nacin 'nasteti' upravi. Ali ce tako samo nanijeti stetu klubu kako materijalnu tako i stetu po pitanju imidza kluba. Drugim rijecima i horde su izgleda krenule putem kojim i sama uprava hodi vec neko vrijeme a to je da klubu nanosi moralnu i materijalnu stetu.
I ovdje ce najvise da ispasta ekipa i svi normalni navijaci.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Slazem se. Ja bi i jednim i drugim zabranio da dolaze na utakmice.DenchiNL je napisao/la:apsolutno nikakve razlike nema između HZ sinoć i Dine Selimovića.... [emoji107]Evander je napisao/la: Neka placa, nadam se da ce se dobro naplacati ove godine.
P.S. Nadam se da ce policija pronaci one koji su bacali baklje medju raju i da ce ih dobro kazniti za to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.