FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Može i mora se zamjeriti Hurtiću što je Benko sjedio na klupi, bez obzira na to što je i Sejfo klasa. Benko jednostavno ne smije biti na klupi, mora igrati, pa da li je to u paru sa Ahmetom, ili umjesto njega, nek odluči 'šef'. Također mu se mora zamjeriti na jako lošim uputama igračima, a pogotovo poslije crvenog kartona. Falilo je tu okomitosti, muda, konkretnosti... Jednostavno, nije znao iskoristiti ovaj poklon od komšija. Sad sam siguran da, dok je Hurtić tu, naše šanse da pobjedimo u derbiju ovise isključivo o igri komšija. Daćemo golova koliko nam oni dozvole...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hurtic je stavio Ahmetovica prije Benke, i ovaj je dao gol.
Tu se prica zavrsava da li je ovaj trebo poceti il neko drugi..
Opravdao je povjerenje.. To su cinjenice..
Svi mi volimo Benku, i rado ga gledamo u nasem dresu, al jbga Ahmo je opravdao povjerenje ne samo mene vec i mnoge od vas, ako ne i sve.
Jednostavno il Benko il Ahmet, ne mogu skupa jer ne igramo u toj formaciji..
Opravdao je povjerenje.. To su cinjenice..
Svi mi volimo Benku, i rado ga gledamo u nasem dresu, al jbga Ahmo je opravdao povjerenje ne samo mene vec i mnoge od vas, ako ne i sve.
Jednostavno il Benko il Ahmet, ne mogu skupa jer ne igramo u toj formaciji..
Ja prvi nisam za Hurtica (licenca,poltronizam prema upravi itd.),ali zaista ne vidim sta je to sinoc pogresno uradio. Jbg.,prvo kolo pa derbi,pritisak,nervoza itd.
Sto se tice ekipe ona ima potencijala,treba jos samo da se to malo uigra i ovi novi igraci da se uklope i vjerujem da ce to fino izgledati. Novakovic,kojeg smo svi kritikovali,je sasvim solidno odradio tekmu,a od ovih novih je jedino podbacio Crnkic.
Nas najveci problem u sezoni ce biti taj animozitet na relaciji horde-uprava,jer ovo na grbavici je (nazalost) samo pocetak. Cilj hordi je,kako sam cuo,da se sto vise kazni napravi i da se na taj nacin 'nasteti' upravi. Ali ce tako samo nanijeti stetu klubu kako materijalnu tako i stetu po pitanju imidza kluba. Drugim rijecima i horde su izgleda krenule putem kojim i sama uprava hodi vec neko vrijeme a to je da klubu nanosi moralnu i materijalnu stetu.
I ovdje ce najvise da ispasta ekipa i svi normalni navijaci.
Sto se tice ekipe ona ima potencijala,treba jos samo da se to malo uigra i ovi novi igraci da se uklope i vjerujem da ce to fino izgledati. Novakovic,kojeg smo svi kritikovali,je sasvim solidno odradio tekmu,a od ovih novih je jedino podbacio Crnkic.
Nas najveci problem u sezoni ce biti taj animozitet na relaciji horde-uprava,jer ovo na grbavici je (nazalost) samo pocetak. Cilj hordi je,kako sam cuo,da se sto vise kazni napravi i da se na taj nacin 'nasteti' upravi. Ali ce tako samo nanijeti stetu klubu kako materijalnu tako i stetu po pitanju imidza kluba. Drugim rijecima i horde su izgleda krenule putem kojim i sama uprava hodi vec neko vrijeme a to je da klubu nanosi moralnu i materijalnu stetu.
I ovdje ce najvise da ispasta ekipa i svi normalni navijaci.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Slazem se. Ja bi i jednim i drugim zabranio da dolaze na utakmice.DenchiNL je napisao/la:apsolutno nikakve razlike nema između HZ sinoć i Dine Selimovića.... [emoji107]Evander je napisao/la: Neka placa, nadam se da ce se dobro naplacati ove godine.
Jedino osudjujem bacanje baklji na protivnicku tribinu.
Neka uhljupi iz uprave plate stolice. I onako te pare ne bi ulozili ni u sta korisno nego bi ih u svoj dzep strpali.
P.S. Nadam se da ce policija pronaci one koji su bacali baklje medju raju i da ce ih dobro kazniti za to.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Covjek je isao na bod i to je to
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nažalost, fudbal nije crno bijeli svijet, i ne može se tako ni posmatrati. Čekaj snimak, pa pogledaj opet kakva je igra bila prije ulaska, a kakva poslije ulaska Benke. Kad kažem igra, ponajviše mislim na igru njih dvojice. Ponavljam, Sejfo je klasa i ne sekiram se ako ode Benko, ali dok je tu, jednostavno Leon mora imati prednost. Amer Bekić bi bio dosta učinkovitiji od Crnkića na derbiju!Zip je napisao/la:Hurtic je stavio Ahmetovica prije Benke, i ovaj je dao gol.
@Ljiljane, pišam se na taj pristup kad je u pitanju derbi, a još prvo kolo. Pod ovakvim okolnostima pogotovo. Suma sumarum, što reče neki momak - sretan nisam, ali sam zadovoljan prilično.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako ti smeta pametovanje ili ja bi prije rekao diskutovanje, šta ceš onda ovdje? Što si se registrovao? Možeš ovo sve citati i bez da se registruješ. Jesmo navijaci, ali nismo ovce. Ako je iko imao podršku, onda je to ova uprava i igraca. Dosta puta su nas i jedni i drugi prošle sezone obrukali, pa se nije ništa bitno desili niti promijenilo.bordobijeli je napisao/la:Ja uvijek zelim da Sarajevo pobjedi i nikad ne zelim da izgubi ko god igrao i ko god trener bio. Sto se tice Benka misljenja sam da on i Ahmet tesko mogu zajedno igrati a pokazao se jako dobar i zabio je sto znaci da ne mozemo to uzeti kao gresku Hurticu. Ne zelim biti advokat Hurticu al mislim da pretjerujemo s kritikama svi smo treneri i sve znamo, mi smo navijaci treba dati podrsku a ne samo pametovati
Sinoc su Benko i Ahmet pokazali da itekako mogu igrati zajedno. Nakon što je Benko ušao bili smo 40% opasniji.
Das Ist Walter
Sinoc je samo Benko pokazao koliko je sebican, ne mogu niposto igrati zajedno.miden je napisao/la: Sinoc su Benko i Ahmet pokazali da itekako mogu igrati zajedno. Nakon što je Benko ušao bili smo 40% opasniji.
Amer Dupovac!
Ja navijam za Sarajevo ali cestitam manijacima sto.sredjuju Grbavicu i zelim im da Zeljo bude takodje sto jaci.
Pa valjda svaki normalan covjek.zeli da u gradu ima dva jaka tima a ne jedan i da su nam svi stadioni sto bolji.i ljepsi a ne ovako ko olosi posljednji da cupaju stolice...
Pa valjda svaki normalan covjek.zeli da u gradu ima dva jaka tima a ne jedan i da su nam svi stadioni sto bolji.i ljepsi a ne ovako ko olosi posljednji da cupaju stolice...
+1Rahma je napisao/la:Sinoc je samo Benko pokazao koliko je sebican, ne mogu niposto igrati zajedno.miden je napisao/la: Sinoc su Benko i Ahmet pokazali da itekako mogu igrati zajedno. Nakon što je Benko ušao bili smo 40% opasniji.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na nama je sada da sacekamo Zrinjski i da vidimo kako stojimo protiv njih. Ako je glavni konkurent za titulu ovako los, moze ova sezona biti uspjesna.
Amer Dupovac!
FoSte95 je napisao/la:Ja navijam za Sarajevo ali cestitam manijacima sto.sredjuju Grbavicu i zelim im da Zeljo bude takodje sto jaci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja mislim da itekako mogu, samo ih treba uigrati. Jeste Benko sinoc bio malo sebican, vidjelo se da je baš želio da zabije taj gol.Rahma je napisao/la:Sinoc je samo Benko pokazao koliko je sebican, ne mogu niposto igrati zajedno.miden je napisao/la: Sinoc su Benko i Ahmet pokazali da itekako mogu igrati zajedno. Nakon što je Benko ušao bili smo 40% opasniji.
Das Ist Walter
Najbolji igrač Željezničara je sinoć bio Almir Hurtić!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
bordobijeli
- Kontakt:
Upravu si ovdje se ne moze diskutovati , zauzeli smo stav da je Hurtic kloc i ako i titulu osvojimo to je tako .sta se tu ima diskutovatimiden je napisao/la:Ako ti smeta pametovanje ili ja bi prije rekao diskutovanje, šta ceš onda ovdje? Što si se registrovao? Možeš ovo sve citati i bez da se registruješ. Jesmo navijaci, ali nismo ovce. Ako je iko imao podršku, onda je to ova uprava i igraca. Dosta puta su nas i jedni i drugi prošle sezone obrukali, pa se nije ništa bitno desili niti promijenilo.bordobijeli je napisao/la:Ja uvijek zelim da Sarajevo pobjedi i nikad ne zelim da izgubi ko god igrao i ko god trener bio. Sto se tice Benka misljenja sam da on i Ahmet tesko mogu zajedno igrati a pokazao se jako dobar i zabio je sto znaci da ne mozemo to uzeti kao gresku Hurticu. Ne zelim biti advokat Hurticu al mislim da pretjerujemo s kritikama svi smo treneri i sve znamo, mi smo navijaci treba dati podrsku a ne samo pametovati
Sinoc su Benko i Ahmet pokazali da itekako mogu igrati zajedno. Nakon što je Benko ušao bili smo 40% opasniji.
"Zaklet na bordo bijele boje
da vječno ću ih bodrit ja
i uvijek ću biti tu za tebe
nikada nećeš biti sam
Ajde samo zabij go
pa da plane Koševo
I da grmi šampion je Saraj'vo
Ale ale aleo
Ale ale aleo
I da grmi šampion je Saraj'vo"
Šta bi sa ovom?
da vječno ću ih bodrit ja
i uvijek ću biti tu za tebe
nikada nećeš biti sam
Ajde samo zabij go
pa da plane Koševo
I da grmi šampion je Saraj'vo
Ale ale aleo
Ale ale aleo
I da grmi šampion je Saraj'vo"
Šta bi sa ovom?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pokusalo se i sa Benko+Cezar (slican igrac kao Ahmetovic) i nije moglo. Ali eto, mozda bi to i moglo protiv Krupe, MDK i ostalih malo slabijih ekipa.miden je napisao/la:Ja mislim da itekako mogu, samo ih treba uigrati. Jeste Benko sinoc bio malo sebican, vidjelo se da je baš želio da zabije taj gol.Rahma je napisao/la:Sinoc je samo Benko pokazao koliko je sebican, ne mogu niposto igrati zajedno.miden je napisao/la: Sinoc su Benko i Ahmet pokazali da itekako mogu igrati zajedno. Nakon što je Benko ušao bili smo 40% opasniji.
Amer Dupovac!
pa kako bolan možeš tako nešto napisati bukvalno par minuta bili zajedno na terenu i pade gol odmah....bordobijeli je napisao/la:Ja uvijek zelim da Sarajevo pobjedi i nikad ne zelim da izgubi ko god igrao i ko god trener bio. Sto se tice Benka misljenja sam da on i Ahmet tesko mogu zajedno igrati a pokazao se jako dobar i zabio je sto znaci da ne mozemo to uzeti kao gresku Hurticu. Ne zelim biti advokat Hurticu al mislim da pretjerujemo s kritikama svi smo treneri i sve znamo, mi smo navijaci treba dati podrsku a ne samo pametovati
normalno kao i sve ostalo, trening majka, Benko je finišer , eto željini nisu sebični ali jbg rade i centriraju , spuštaju lopte jedni drugima....miden je napisao/la: Ja mislim da itekako mogu, samo ih treba uigrati. Jeste Benko sinoc bio malo sebican, vidjelo se da je baš želio da zabije taj gol.
ne znam što je teško vidjet da mogu extra igrati zajedno, Ahmetović target man klasični, Benko finišer još ima ime , malo njega više pripaze Ahmetović zabije i obrnuto....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 24 jul 2016, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Daj ba Rahma, po čemu je Cezar sličan Ahmetoviću? Ne možeš reći da se bave istim sportom, a kamoli šta drugo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest