Jedna riječ - metakRahma je napisao/la:Nisu to nikakvi navijaci....Grupa navijača sinoć je oštetila unutrašnjost tramvaja nakon 108. sarajevskog derbija u kojem su se sastali Željezničar i Sarajevo na Grbavici, a samo dvadesetak minuta prije početka derbija pojedini navijači Sarajeva, popularne Horde zla, su počupali stolice.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nista bez macoleRahma je napisao/la:Nisu to nikakvi navijaci....Grupa navijača sinoć je oštetila unutrašnjost tramvaja nakon 108. sarajevskog derbija u kojem su se sastali Željezničar i Sarajevo na Grbavici, a samo dvadesetak minuta prije početka derbija pojedini navijači Sarajeva, popularne Horde zla, su počupali stolice.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Đe ste egzekutori.
Ja više nemam na šta fejspalmat, nažalost ovo je postala svakodnevnica. Baklje u terenu mogu progutat nekako, gađanje druge tribine, demoliranje grada isl. jok. Samo ne znam šta komšije kake, isto su uradili u kup utakmici onomad na Koševu. To ne opravdava naše, ali ne gumo lažnog moralisanja i licemjerstva.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Koja crna titula?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Samo je bilo tragikomedije u ovoj sceni sa crijevom:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Smijali su se i gurbeti ovome ba!High je napisao/la:Samo je bilo tragikomedije u ovoj sceni sa crijevom:
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordospartanac
- Kontakt:
Pavlović kao naš golman a mi kao ekipa nikada manje nismo imali posla u odbrani. Njihovo najslabije izdanje, igrali su na našu grešku taktički oprezno. Almir Bekić dosta istrčao imao nekih slabijih centaršutevaali ali odigrao kvalitetno.Kadušić uredu. Novaković stabilan, uz Balića koji treba još podići sigurnost u igri a ima precizan pas, za ovu ligu kvalitetni. Radovac podsjetio na stare dane. Rustemović osim što je učestvovao u kreiranju akcije kod gola ostalo skoro ništa forsira centaršut i toliko je siguran u lijevu nogu a od toga slabo. Sarić jedan dio meča dosta kvalitetno, kao i Cnkić sa početka kasnije se izgubio. Ahmetović odradio šta je trebalo. Said ulaskom pokazuje da će akobogda brzo biti stari već kada je kod prvog kontakta sa loptom bio, protivnički igrači se udaljavaju onaj poznati respekt i strah. Hodzića bih pohvalio brz krilni igrač lijep centaršut, rezantan. Benko zategao na mangupski način. Na kraju prekidom ispustili smo vjerovatno pobjedu, kvalitetniji bili, ali sa bodom ispunili minimalno što smo trebali.
Što se tiče našeg navijanja bilo je kvalitetno, ostalo uzeti sabrati se, ne praviti ove gluposti trebat će nam stadioni.
Što se tiče našeg navijanja bilo je kvalitetno, ostalo uzeti sabrati se, ne praviti ove gluposti trebat će nam stadioni.
Ja sam znao da će bit neki cirkus sa crijevom, fajrmen je pao ko bekan. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nisam stigo procitat sve postove od juce samo da pitam jel se Zorica izvinula Ahmetovicu. Mislim da zasluzuje nakon jucerasnje utakmice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Treba ove fasiste protjerati sa tribune sledecu tekmu. Ubit svakog ko nosi ribarske sesire i brze cvike. Mamu vam ebem narkomansku
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ma koga boli qrac burazeru.AVNOJ je napisao/la:Nisam stigo procitat sve postove od juce samo da pitam jel se Zorica izvinula Ahmetovicu. Mislim da zasluzuje nakon jucerasnje utakmice
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da i ja bacim neki osvrt na sinocnju utakmicu. Kao prvo kod vecine nasih navijaca vidjelo se nezadovljstvo poslije remija, kao trebali smo ih nabiti ovo ono. Zelju na grbavici niko nece nabiti, a mi smo juce bili bolje al se nije dalo. Citav pripremni period pljuvalo se po ekipi a oni meni sasvim solidno, a kad se pogleda da su Balic, Novakovic, Saric, Ahmetovic i Crnikic i Hodzic sinoc prvi puta igrali derbi tako da sam ja zadovoljan sinosnjom utakmicom. Prekid necu komentarisati, neka je na sramotu nasim navijacima. I na kraju smatram da nam je jedini konkurent Zrinjski iz Mostara. Ja ocekujem titulu, za vas ne znam 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
AVNOJ je napisao/la:Nisam stigo procitat sve postove od juce samo da pitam jel se Zorica izvinula Ahmetovicu. Mislim da zasluzuje nakon jucerasnje utakmice
Jesam brate,evo jos jednom se izvinjavam pojeo sam ****.Merso brate izvini
#JESUISMERSUDIN #OPROSTIMERSUDINE
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
esprit24 je napisao/la:Da i ja bacim neki osvrt na sinocnju utakmicu. Kao prvo kod vecine nasih navijaca vidjelo se nezadovljstvo poslije remija, kao trebali smo ih nabiti ovo ono. Zelju na grbavici niko nece nabiti, a mi smo juce bili bolje al se nije dalo. Citav pripremni period pljuvalo se po ekipi a oni meni sasvim solidno, a kad se pogleda da su Balic, Novakovic, Saric, Ahmetovic i Crnikic i Hodzic sinoc prvi puta igrali derbi tako da sam ja zadovoljan sinosnjom utakmicom. Prekid necu komentarisati, neka je na sramotu nasim navijacima. I na kraju smatram da nam je jedini konkurent Zrinjski iz Mostara. Ja ocekujem titulu, za vas ne znam
Objasino.bravo braco
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Amca007 je napisao/la:Treba ove fasiste protjerati sa tribune sledecu tekmu. Ubit svakog ko nosi ribarske sesire i brze cvike. Mamu vam ebem narkomansku
Brze cvike, ocami legendarne
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko je ba bio nezadovoljan? pa svi im aplaudirali, cak smo i pjevali zajedno.esprit24 je napisao/la:Da i ja bacim neki osvrt na sinocnju utakmicu. Kao prvo kod vecine nasih navijaca vidjelo se nezadovljstvo poslije remija, kao trebali smo ih nabiti ovo ono. Zelju na grbavici niko nece nabiti, a mi smo juce bili bolje al se nije dalo. Citav pripremni period pljuvalo se po ekipi a oni meni sasvim solidno, a kad se pogleda da su Balic, Novakovic, Saric, Ahmetovic i Crnikic i Hodzic sinoc prvi puta igrali derbi tako da sam ja zadovoljan sinosnjom utakmicom. Prekid necu komentarisati, neka je na sramotu nasim navijacima. I na kraju smatram da nam je jedini konkurent Zrinjski iz Mostara. Ja ocekujem titulu, za vas ne znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@Mortem
Ubjedljivo najljepši dio sinoćnje predstave. Mislim da igračima to puno znači, i da im je olakšanje veliko. Krenuli su prema zdenci kao na strijeljanje, i onda odahnuše.
Ubjedljivo najljepši dio sinoćnje predstave. Mislim da igračima to puno znači, i da im je olakšanje veliko. Krenuli su prema zdenci kao na strijeljanje, i onda odahnuše.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nisam mislio na navijace koji su bili na stadionu, nego na nas koji smo poslije derbija bili aktivni na raznim "drustvenim mrezama"MortemHz je napisao/la:Ko je ba bio nezadovoljan? pa svi im aplaudirali, cak smo i pjevali zajedno.esprit24 je napisao/la:Da i ja bacim neki osvrt na sinocnju utakmicu. Kao prvo kod vecine nasih navijaca vidjelo se nezadovljstvo poslije remija, kao trebali smo ih nabiti ovo ono. Zelju na grbavici niko nece nabiti, a mi smo juce bili bolje al se nije dalo. Citav pripremni period pljuvalo se po ekipi a oni meni sasvim solidno, a kad se pogleda da su Balic, Novakovic, Saric, Ahmetovic i Crnikic i Hodzic sinoc prvi puta igrali derbi tako da sam ja zadovoljan sinosnjom utakmicom. Prekid necu komentarisati, neka je na sramotu nasim navijacima. I na kraju smatram da nam je jedini konkurent Zrinjski iz Mostara. Ja ocekujem titulu, za vas ne znam
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Postujem.Majkl je napisao/la:AVNOJ je napisao/la:Nisam stigo procitat sve postove od juce samo da pitam jel se Zorica izvinula Ahmetovicu. Mislim da zasluzuje nakon jucerasnje utakmice
Jesam brate,evo jos jednom se izvinjavam pojeo sam ****.Merso brate izvini
#JESUISMERSUDIN #OPROSTIMERSUDINE
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako nije, sigurno im je puno lakse bilo a i protiv Zrinjskog nece biti toliko napeti.uNbx je napisao/la:@Mortem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.