FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 24 jul 2016, 14:52

NYKnicks Fan je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Dominacija.
sad glexam dzida dvaput ispade al prevruce.topi se lik.a kostic udje i na svjezinu rutinski. Dobri smo ba prva tekma procepili na startu.
Al sto husref psuje i galami pa strefice ga hercika opet nedo nam bog imamol mi klupskog doktora :lol:
Nemamo!
Imamo.
samo na papiru!!
DRŽAVA TUZLA!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 jul 2016, 14:52

Koeeeeeeeee prviiiiiiiiiiiii
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2016, 14:54

lijeva strana, Subic-Veseli :kafa:
desna strana, Efendic-Mehidic :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 jul 2016, 14:56

RichmanBiH je napisao/la:Nisi, ali ovi vidis da im je preci igrac od kluba. Nista specijalno nije odigrao kad je usao, al eto treba napravit mit ko za mersudina I sarica I ivetica.
Koju si ti utakmicu gledao? Ustvari bolje pitanje je koji si ti krc uopste.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 jul 2016, 14:57

Sve vece trzavice se vide izmedju Husrefa i Kostica,sto moze doci do velikih problema i nesuglasica izmedju igraca.
Po meni Kosticu nije trebalo onako ponasanje kod penala,istrco je od naseg sesnesterca do njigovog da uzme loptu da izvede penal.
U jednom trenutku Mahir podje da uzme loptu da izvede penal,Kostic mu ne dade da izvede...I kod proslave,Mahir oborio glavu i vidilo se da mu je krivo takvo ponasanje njegovog suigraca.
Zbog nesuglasica igraca i trenera treba da osjeti i ispasta cijela ekipa,NE IDE to tako...za dobrobit svih nas i kluba,to se treba sto prije rijesit...
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 24 jul 2016, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 24 jul 2016, 14:57

DoeTz je napisao/la:Koeeeeeeeee prviiiiiiiiiiiii
Mi :mrgreen:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 jul 2016, 14:58

DoeTz je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Nisi, ali ovi vidis da im je preci igrac od kluba. Nista specijalno nije odigrao kad je usao, al eto treba napravit mit ko za mersudina I sarica I ivetica.
Pa sta je uradio osim jednog uklizavanja i dva ispadanja ;)
Niko, niko, samo Sloboda

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 jul 2016, 14:58

Chinaglia je napisao/la:lijeva strana, Subic-Veseli :kafa:
Sta ima za Subica kod nas sve nesto obavijeno velom tajne :thumbdown:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 jul 2016, 15:00

Slobodas je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:lijeva strana, Subic-Veseli :kafa:
Sta ima za Subica kod nas sve nesto obavijeno velom tajne :thumbdown:
Pao je dogovor za njega. Na posudbu dolazi.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 jul 2016, 15:04

emirzlaTu je napisao/la:Sve vece trzavice se vide izmedju Husrefa i Kostica,sto moze doci do velikih problema i nesuglasica izmedju igraca.
Po meni Kosticu nije trebalo onako ponasanje kod penala,istrco je od naseg sesnesterca do njigovog da uzme loptu da izvede penal.
U jednom trenutku Mahir podje da uzme loptu da izvede penal,Kostic mu ne dade da izvede...I kod proslave,Mahir oborio glavu i vidilo se da mu je krivo takvo ponasanje njegovog suigraca.
Zbog nesuglasica igraca i trenera treba da osjeti i ispasta cijela ekipa,NE IDE to tako...za dobrobit svih nas i kluba,to se treba sto prije rijesit...
o tome cijelo vrijeme govorim,zbog kočijaškog žargona trpi atmosfera u ekipi to je evidentno.To ne vide samo braća Matići!!Pitajte bilo ama bilo kog igrača nasamo sta misle o atmosferi u ekipi ili pak o treneru i sve će vam biti jasno.vjerujte sve je dobro dok pobjeđujemo.Volio bih da ja nisam u pravu a da su u pravu ovi sto tvrde da je sve ok i da trener treba de **** sve redom i kad treba i mora i kad ne treba i kad to nije ni red ni kulturno.
Uzeli smo bodove prelošoj ekipi,ovo nije mjerilo.Sad je na redu Široki i tu ima da vidimo sta i kako dalje.
DRŽAVA TUZLA!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jul 2016, 15:05

Rimes87 je napisao/la:Jesam li ja jedini primjetio da je Kostić ispao dva puta amaterski ili se meni učinilo? Nemojte me odmah napadati, volim i ja Kostića, ali onako realno, i on i Džidić (ili Đidić) su u par navrata pravili greške koje nisu realizirane zahvaljujući Bobiću.
Nisi jedini, spominjalo se ovdje, ali ovi ga veličaju u inat Husrefu. Izbaci ga mali Kobiljar ondje ko amatera najvećeg.
To naravno ne mora ništa da znači, nadam se da će to bit dobar tandem u odbrani, DŽidić i Kostić.
Ovdje se dižu nekakve tenzije i neke priče isto k'o da je anarhija u klubu. Vazda neko preuveličavanje. Ivan dobio disciplinsku, i to je to.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 jul 2016, 15:24

Samo mi nije jasno u kojoj ekipi je igrac veci od trenera. Husref dosao na zub pojedinaca zbog "tjeranja" tuzlanske djece. Koja su bila tu samo da bi popunila broj na klupi. A jucer smo za kratko vrijeme vidjeli da je mali Grahovac masina za Prsesa...Igrat ce Kostic sad protiv Sirokog, nadam se da ce izbjec glupo pravljenje penala ko protiv Beitara
Niko, niko, samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jul 2016, 15:31

svi se slazemo da trenutna situacija ni malo nije dobra za ekipu i da to mora sto prije da se rijesi..inace ako svojim ponasanjem podijeli ekipu na "stare" i "nove i poslusne igrace"-nema od nas nista

neko ce morati spustiti loptu, Kosticevo ponasanje nije ok definitivno, ali nije ni Husrefovo u nekim situacijama

inace za bod u Sirokom nam treba daleko bolja partija nego jucer. A opet se potvrdilo da nam trebaju 2 vezna, i da Ordagic i Stjepanovic ne mogu drzati vezni red..kad je tu usao osigurac Merzic puno bolje je to izgledalo

Dolaskom Subica i njegovim koristenjem prema naprijed i dalje sam misljenja da nam treba jos jedan kvalitetan vezni igrac..stvarno je steta sto nas izradise Martinovic i Saric.

a sto se tice tih sto puse nargilu, to treba u kratkom postupku liferovat iz ekipe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jul 2016, 15:43

I ja sam misljenja da nam samo jos fali Saric/Martinovic i to bi bilo to. Ali Boze moj, ne moze sve biti potaman, imamo sirinu koja nam je trebala prosle sezone. Sad je sve na Husrefu i igracima, neka na vrijeme stanu na loptu i zajedno rjesavaju utakmicu po utakmicu, niko od njih nije iznad kluba i zacrtanih ciljeva.

Onaj ko poznaje Kostica zna i koliko je fin i kulturan taj momak, koliko gotivi Tuzlu i nas Slobodase, zato je i mene zacudila ta reakcija da je od gola do gola otrcao i uzeo loptu ispred Karica. Ne moze se uvijek samo srcem igrati, treba i razum koristiti, zato se nadam da ce sve ove trzavice brzo proci, tek je pocelo prvenstvo a svasta se izdesava.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 jul 2016, 15:44

Rimes87 je napisao/la:Jesam li ja jedini primjetio da je Kostić ispao dva puta amaterski ili se meni učinilo? Nemojte me odmah napadati, volim i ja Kostića, ali onako realno, i on i Džidić (ili Đidić) su u par navrata pravili greške koje nisu realizirane zahvaljujući Bobiću.
Jucer je cak Merzic bolje od Kostica odigrao. U najmanju ruku se nije vidjela razlika u kvalitetu izmedju njih dvojice. Al bitno je pisat da je Kostic maestralno odigrao u inat Husrefu :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 24 jul 2016, 15:53

DoeTz je napisao/la:
Vidis da trola danima navijac Slobode nije.
Kada prica o klubu pise "vi ste"ili igrac vam je i tako u trecem licu pocesto.
A nema Mramora da rjesava to.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 jul 2016, 15:59

Cesitam Slobodo na dobrom pocetku. Jos jedna sezona Celika bez smisla me tjera da simpatisem Slobodu u prvenstvu. Sretno i pametno ovaj put...

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 jul 2016, 16:42

KenoRob je napisao/la:Cesitam Slobodo na dobrom pocetku. Jos jedna sezona Celika bez smisla me tjera da simpatisem Slobodu u prvenstvu. Sretno i pametno ovaj put...
Hvala drug,i vama da se sto prije izvucete iz g o v a n a i vratite se na stare al zdrave staze.

Sad se postavlja pitanje,uvodjenjem Kostica na njegovu prirodnu poziciju,vidimo da je valjda Husref popustio ili posluso Kosticevo sugerisanje.Sad ovaj u inat ide dalje,treba i on malo ohladit...sto @ Beduin kaze da ne radi srcem,vec da povuce rucnu i ukljuci mozak..
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jul 2016, 16:49

a sad opet malo mastanja..treba vidjet u kojoj mjeri se Dinamo odrekao ovog Sovsica, to bi za nase uslove bio Zeba 2 hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 24 jul 2016, 16:51

emirzlaTu je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Cesitam Slobodo na dobrom pocetku. Jos jedna sezona Celika bez smisla me tjera da simpatisem Slobodu u prvenstvu. Sretno i pametno ovaj put...
Hvala drug,i vama da se sto prije izvucete iz g o v a n a i vratite se na stare al zdrave staze.

Sad se postavlja pitanje,uvodjenjem Kostica na njegovu prirodnu poziciju,vidimo da je valjda Husref popustio ili posluso Kosticevo sugerisanje.Sad ovaj u inat ide dalje,treba i on malo ohladit...sto @ Beduin kaze da ne radi srcem,vec da povuce rucnu i ukljuci mozak..
Jos jucer sam napisao da mi je zao (pomalo i krivo)sto Karic nije pucao penal.
Puno je posla jucer odradio i zasluzio je gol,vjerujem da bi i njemu pao kamen i naravno samopouzdanje skocilo...
Kosta nastupio bez grama mozga u tom trenutku.
Svi gule ku...rac boze sacuvaj.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87, mirza24 i 2 gosta.