Brnjoo je napisao/la:
Ko je Herera?

Bio je jedan komentator na BHT1 (!?) koji je stalno izgovarao to prezime, pa mi je preslo u naviku. Inace, mislio sam na Hierra.
Devil je napisao/la:To je to,shvatite da Raul nije ono sto je nekada bio,njegovo vreme je proslo.On samo ponekad moze da uleti,ili odigra koju tekmu kao sto to radi Inzaghi u Milanu.Jednostavno oni su harali dok su bili mladji ali sada mora neko popuniti njihova mesta.VErujem da je Higuain pravo resenje za to,koga vi iz neznam kog razloga podcenjujete kao da je neznam sta a covek drugi strelac Reala,verovatno ga je svaka lopta slucajno pogodila i slucajno otisla u gol.

Nije njegovo vrijeme proslo, nego ovaj danasnji Real Madrid nema igru kakvu su imali prije nekoliko godina. Sada Ronaldo, Kaka i kompanija hoce sve ''na vrat-na nos'', a to nije fudbal - to je sranje.
Dakako, Raul nije isti iz onog vremena kada je Real osvajao sve moguce. Godine su prosle od tada. Ali vjeruj mi da sada postavite Zidana, Figa, Makelela i Gutija u vezni red - Raul bi proradio. Zasto? - Zato sto pomenuti ljudi igraju za tim, a ne za sebe. Manje-vise svi znamo kada je Real poceo propadati... a vi koji ne znate, od Bekama je sve krenulo! Inace, u to vrijeme atraktivna zvijezda. Nesto poput Ronalda sada. Parama se ne kupuje timski duh..
Treba li spominjati da je Del Boske za one 4 godine znao posloziti ekipu u odnosu na ove kvazi trenere koji su vodili Real?
Sretno Murinju