4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E praznika mi jakog. Derbi u kojem su u zadnjih 5 godina na samo jednoj utakmici postignuta 4 gola, šta reći dalje. Ali haj razumio bi i to donekle, ali na to sve onda dođu divljaci i počnu kidati tribinu i bacati baklje. Ne mogu razumijeti da je toliko teško doći i odgledati 90 minuta utakmice normalno bez incidenata.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
vrijede dvije utakmice Zrinjskog i Sirokog kao 20 takozvanih derbija kao sinocnji.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHmiki651 je napisao/la:vrijede dvije utakmice Zrinjskog i Sirokog kao 20 takozvanih derbija kao sinocnji.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ne znam sta je tu smijesno. Sto se same utakmice i terena tice, daleko najbolji derbi bude Siroki Zrinjski.MortemHz je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHmiki651 je napisao/la:vrijede dvije utakmice Zrinjskog i Sirokog kao 20 takozvanih derbija kao sinocnji.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
koje utakmice su danas u prijenosu, i na kojim kanalima?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na Areni Siroki, na Moja TV Krupa ..Aerials je napisao/la:koje utakmice su danas u prijenosu, i na kojim kanalima?
Na Zrinjski tv ima i Zrinjski - Radnik. Sve utakmice ovog kola se mogu ili su se pogledale.tuzlak1987 je napisao/la:Na Areni Siroki, na Moja TV Krupa ..Aerials je napisao/la:koje utakmice su danas u prijenosu, i na kojim kanalima?
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Meni je ovaj derbi sarajefski odlican. Dao Bog da 4 puta igraju iks. Njima derbi, a u Hercegovinu titule. To je pravi put. Zivio iks.miki651 je napisao/la:vrijede dvije utakmice Zrinjskog i Sirokog kao 20 takozvanih derbija kao sinocnji.4672980102091213 je napisao/la:Vidim opet se pljuje po derbiju, isto kao da je neko ocekivao pet golova i ljepoticu. To su derbiji i najvece utakmice i nesto sto cini fudbal onakvim kakav jeste odnosno igrom koja je puno vise od toga. Bolje gledati i ziviti citavu sedmicu za ocajnih 0 : 0 vjecitog derbija i osjetiti taj naboj, pa makar i na tv-u, nego gledati Celik- Sloboda sa osam golova ili Siroki Zrinjski pred tri hiljade ljudi sa devet golova. Jednostavno i ovako negledljiv jedini praznik u nasem fudbalu i period kada se samo o njemu prica.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
jel to arena prenosi 2 utakmice ove sezone? haman su prosle samo jednu po kolutuzlak1987 je napisao/la:Na Areni Siroki, na Moja TV Krupa ..Aerials je napisao/la:koje utakmice su danas u prijenosu, i na kojim kanalima?
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Aha. Izgleda da su uveli i onu slow motion tehnologiju. 80% utakmica pokriveno ove sezone. Odlicno!jasan je napisao/la:jel to arena prenosi 2 utakmice ove sezone? haman su prosle samo jednu po kolutuzlak1987 je napisao/la:Na Areni Siroki, na Moja TV Krupa ..Aerials je napisao/la:koje utakmice su danas u prijenosu, i na kojim kanalima?
Ne bi rekao da ce prenositi po dvije utakmice mozda samo na pocetku da popune rupu u programo dok ne krenu lige petice , nesto sam cuo da bi mogli raditi englesku ligu ove sezone ne znam da li je istinajasan je napisao/la:jel to arena prenosi 2 utakmice ove sezone? haman su prosle samo jednu po kolutuzlak1987 je napisao/la:Na Areni Siroki, na Moja TV Krupa ..Aerials je napisao/la:koje utakmice su danas u prijenosu, i na kojim kanalima?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
I ima na Zrinjskom YT kanalu Zrinja - Radnik.
jel to arena prenosi 2 utakmice ove sezone? haman su prosle samo jednu po kolu[/quote]
Aha. Izgleda da su uveli i onu slow motion tehnologiju. 80% utakmica pokriveno ove sezone. Odlicno![/quote]
svaka ima cast jbt srbijanska kuca prenosi vise utakmica od "drzavne televizije" kome ja pretplatu placam

Aha. Izgleda da su uveli i onu slow motion tehnologiju. 80% utakmica pokriveno ove sezone. Odlicno![/quote]
- Beduin
- Kontakt:
Zar jos neko placa tu pretplatu uopste, hhh?
Ko nam je kriv kad ne mozemo naci jaceg sponzora lige i rasprodati tv prava od kojeg ce klubovi imati daleko vise koristi, a ne samo usranu kotizaciju. I jos ti u toku sezonu namecu promjene termina odigravanja utakmica radi programske seme, a klubovi izvise. Tako Slobodi ucerase par puta prosle godine.
Ko nam je kriv kad ne mozemo naci jaceg sponzora lige i rasprodati tv prava od kojeg ce klubovi imati daleko vise koristi, a ne samo usranu kotizaciju. I jos ti u toku sezonu namecu promjene termina odigravanja utakmica radi programske seme, a klubovi izvise. Tako Slobodi ucerase par puta prosle godine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma blago nama u svakom slucaju
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Tesko ce zeljo I sarajevo do evrope ove godine, ne bi me zacudilo ako bi jedan od njih igrao ligu za opstanak, po sinoc prikazanom zeljo. Sarajevo plafon 4 mjesto. Zrinjski, sloboda su daleko ispred.
Zadnja izmjena: RichmanBiH, dana/u 24 jul 2016, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
Ima li kakav link za Krupa - Mladost?
Da li bi isto pisao da vam jucer nije bilo Bobica na golu? Samo pitam.RichmanBiH je napisao/la:Tesko ce zeljo I sarajevo do evrope ove godine, ne bi me zacudilo ako bi jedan od njih igrao ligu za opstanak, po sinoc prikazanom zeljo. Sarajevo plafon 4 mjesto. Zrinjski, sloboda su daleko ispred.
Krupa - Mladost
http://www.sports-x.net/mojatv.html
Ne bi, onda bi prazan gol, logicnoMemara je napisao/la:Da li bi isto pisao da vam jucer nije bilo Bobica na golu? Samo pitam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.