FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
a ja se sjetim Avdiceve njuške nakon sto im ga je Zuban zavukao u 90-toj ....a svi su bili slicni te veceri...uplakani, slinavi.... A ni sada nisu nista bolji.... Boze dragi sta li im je u planu za slijedecu godinu... Napad na kaveze u Pionirskoj dolini... Mozda su jadne zivotinje za sve krive
joj upravu si kad se sjetim Avdica smjeh me opali, i kad se sjetim onog sudara na kosevu sto ga je skrivio Bešlija, cujem jos je na sudu, kazu prebrzo trcao, pa su se dvojca pitara sudarila, nece kaznu da plati cicja hehehehehe
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- TitleMaster
- Kontakt:
A onda se sjetim Džeme Smječanina kako lobuje Gušu sa centra.

Da a sad bere sljive po HotonjuTitleMaster je napisao/la:A onda se sjetim Džeme Smječanina kako lobuje Gušu sa centra.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Samo Željo
- Kontakt:
Mogla bi biti zanimljiva borba za titulu ove sezone,tu je nekoliko timova već dosta dobro pojacano,ja se nadam da ce presuditi hajmo reci nasa iskusnija ekipa,uigranija.Što se tiče sponzora generalnog on će biti izabran najvjerovatnije poslije prve utakmice protiv hapoela,a najkasnije do početka nove sezone,Pozdrav Manijaci
Dobro nam dosao...pozdrav i tebiSamo Željo je napisao/la:Mogla bi biti zanimljiva borba za titulu ove sezone,tu je nekoliko timova već dosta dobro pojacano,ja se nadam da ce presuditi hajmo reci nasa iskusnija ekipa,uigranija.Što se tiče sponzora generalnog on će biti izabran najvjerovatnije poslije prve utakmice protiv hapoela,a najkasnije do početka nove sezone,Pozdrav Manijaci
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- slavko njegus
- Kontakt:
Istina... Covjek "urbanog" prezimena u narodu poznat kao berac sljiva ili Dzemo ima ljepsu njusku od Avdica... ali ipak moras priznat... onolike sline.... onolike suze...TitleMaster je napisao/la:A onda se sjetim Džeme Smječanina kako lobuje Gušu sa centra.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swfslavko njegus je napisao/la:a ja se sjetim Avdiceve njuške nakon sto im ga je Zuban zavukao u 90-toj ....a svi su bili slicni te veceri...uplakani, slinavi.... A ni sada nisu nista bolji.... Boze dragi sta li im je u planu za slijedecu godinu... Napad na kaveze u Pionirskoj dolini... Mozda su jadne zivotinje za sve krive
Zar nisu na onom turniru u Cevljanovicima ?slavko njegus je napisao/la:Na Kosevu dijele plate u odijelima Granov i cigarama, a novi direktor ce uvesti u igru i certifikate.... Pa bujrum... Ah da ne zaboravim ... pitanje za pitice - boga vam s kim vi igrate u julu??? Dobro, znam da igrate onaj turnir u Zupci ali evropa me zanima...
Ili je doslo do promjene , preslabi su za njega ?
A ne,sve je ovo u redu,ovo malo prepucavanje sa piticama,ali bi volio da im ne posvecujemo puno neke recenice,to gdje ce oni igrati,sta ce raditi,ipak nije nasa stvar...neka se oni bave nama,to je nekako realno...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne vrijedi, pisao sam vec vise puta. Sad samo preskacem svaki post cim vidim prvu rijec o njima ..boccaccio je napisao/la:A ne,sve je ovo u redu,ovo malo prepucavanje sa piticama,ali bi volio da im ne posvecujemo puno neke recenice,to gdje ce oni igrati,sta ce raditi,ipak nije nasa stvar...neka se oni bave nama,to je nekako realno...
Nije mi jasno zasto moderacija ne otvori neki PDF o sarajevskom derbiju pa neka se kolje ko hoce i kome je interesantno ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Jesu l' se izjasnjavali sa drzavne televizije hoce li ove godine pratiti nastupe nasih klubova u euro natjecanjima ? Koliko se sjecam prosle godine nisu.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zar nije bolje pricati o ovome, makar dok traje nego o bilo cemu drugom nevezanom za Zelju ..
Zar nije bolje pricati o ovome, makar dok traje nego o bilo cemu drugom nevezanom za Zelju ..
AMAR OSIM
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Tesko ce biti iz izraela prenosa, nemaju ovi sa drzavnih TV para potrosili na evroviziju sveAlmir9 je napisao/la:Jesu l' se izjasnjavali sa drzavne televizije hoce li ove godine pratiti nastupe nasih klubova u euro natjecanjima ? Koliko se sjecam prosle godine nisu.
-
Samo Željo
- Kontakt:
Ja vidim reprizu utakmice Alborg-Slavija ove godine vezano za mec Zeljo-Hapoel,imam neki osjecaj da ce upravo nesto slicno se desiti,ali pitanje je sta bi bilo kad bi prosli Hapoel,dobili bi laganijeg protivnika kojeg bi sigurno prosli,i sta dalje,sa ovim igracima dalje nebi smjeli ni pomisljati ,a niti ih skloniti na klupu jer bi iznijeli teret i to nebi bilo bas fer prema njima,ali opet kazem sta bi bilo kad bi bilo 
heh izvlačili su se na foru da nemaju pravo prenositi Cup Uefa jer je OBN kupio prava za isti.a sada je Liga Prvaka u pitanju,za koju imaju prava jedino BHT,FTV i RTRS odnosno javni servis.tako da ako se počnu izvlačiti da nemaju prava,ja im više nikad neću platiti RTV taksu odnosno predplatu.pa makar išao i u čorkuAdmiral_TM87 je napisao/la:Tesko ce biti iz izraela prenosa, nemaju ovi sa drzavnih TV para potrosili na evroviziju sveAlmir9 je napisao/la:Jesu l' se izjasnjavali sa drzavne televizije hoce li ove godine pratiti nastupe nasih klubova u euro natjecanjima ? Koliko se sjecam prosle godine nisu.![]()
, kud ces dalje kad su izgubili pravo prenosa i engleske lige
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Dovedi ti bolje igrace. Prolaskom toga sto si ti naveo mi smo vec napravili veliki uspjeh (ako dodje do toga) tako da bi i blamaza u daljem toku takmicenja bila oprostiva.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma da je nama samo dotle dogurat ,a posle sta bog da heheee
pa to je sigurno scenarij koji svi prizeljkujemo...to bi bilo recimo ostvarenje nekog sna...u pravu si da sa ovim igracima ne bi mogli na toliko frontova...uprava bi sigurno reagovala i prosto bi bilo neminovno prosiriti kadar,a nekoliko njih bi sigurno preselili na klupu ...u stvari bi to bilo ono nesto vise od uspjeha...prirodna stvar bi bila ojacati ekipu,i krenuti u nove pobjede,sa poletom koji bi bio nevidjen,a igraci koji bi preselili na klupu nisu odstranjeni,nego apsolutno u igri ,jer bi svakako bila potreba da veci broj igraca cirkulise...Samo Željo je napisao/la:Ja vidim reprizu utakmice Alborg-Slavija ove godine vezano za mec Zeljo-Hapoel,imam neki osjecaj da ce upravo nesto slicno se desiti,ali pitanje je sta bi bilo kad bi prosli Hapoel,dobili bi laganijeg protivnika kojeg bi sigurno prosli,i sta dalje,sa ovim igracima dalje nebi smjeli ni pomisljati ,a niti ih skloniti na klupu jer bi iznijeli teret i to nebi bilo bas fer prema njima,ali opet kazem sta bi bilo kad bi bilo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 43 gosta.