Na toj strani su knjige, a na anamo onoj hermafroditi.Nerminovic je napisao/la:Super, samo ni meni nije jasno kako sam završio kod Horde??? Bože sačuvaj i dana, tačno ko iz knjige neke kad bi ti sve ispričaoHigh je napisao/la:Kako bi na derbju?Nerminovic je napisao/la:Dobro je ne žalim se nimalo ali to ti je to kad nećeš da ideš...
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: RE: Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat
samo smiješna policija ocami, cirkus...kaže ovaj što je bacio suzavac da je slučajno hahahaha ne vjerujem
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Onda smo bili blizu.Nerminovic je napisao/la:samo smiješna policija ocami, cirkus...kaže ovaj što je bacio suzavac da je slučajno hahahaha ne vjerujem
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Nerminovic
- Kontakt:
High je napisao/la:Onda smo bili blizu.Nerminovic je napisao/la:samo smiješna policija ocami, cirkus...kaže ovaj što je bacio suzavac da je slučajno hahahaha ne vjerujem
Sendt fra min HTC One med TapatalkDobro je pa smo se ondje smirili. Haos bi bio.
BackSpace United
BackSpace United
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Drugom. Što? Da to nisi Fojnici?legenda reala je napisao/la:Na kojem si spratuUnofficialpage je napisao/la:Još jedan dan i go home. Da mi neko kaže da budem još 14 dana, sve da plati, tačno bi ga ubio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sad sam se sjetio da je do mene bio neki momčić u dresu Danske i s Instagram frizurom.Nerminovic je napisao/la:High je napisao/la:Onda smo bili blizu.Nerminovic je napisao/la:samo smiješna policija ocami, cirkus...kaže ovaj što je bacio suzavac da je slučajno hahahaha ne vjerujem
Sendt fra min HTC One med TapatalkDobro je pa smo se ondje smirili. Haos bi bio.
cuj bio blizu
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Hahahahahahaha hajde u dresu Kopenhagena i nekako ali DanskeHigh je napisao/la:Sad sam se sjetio da je do mene bio neki momčić u dresu Danske i s Instagram frizurom.Nerminovic je napisao/la:High je napisao/la: Onda smo bili blizu.Dobro je pa smo se ondje smirili. Haos bi bio.
cuj bio blizu
BackSpace United
BackSpace United
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bog te neće šta ovo bi
skidam veš sa štrika da ne pokisne, led me ubi po nogama, a metar i po sam skoro zavučen pod krov bio. Led ko ping pong loptice + vjetar savio drvo (pravo ogromno drvo ne neki isprdak) pred zgradom brat bratu za 45 stepeni.
Nikad ovo u životu vidio nisam.
R.I.P. ljudima koji su se zatekli na otvorenom.
Nikad ovo u životu vidio nisam.
R.I.P. ljudima koji su se zatekli na otvorenom.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 24 jul 2016, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hajd bujrum pometi mi ovu vodu sa teraserasavoje je napisao/la:Donnie prava domacica.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne sjećam se da sam te pitao meteš li svoju, ko da je to bitno 
- IlFantasista
- Kontakt:
Došle mi neke rodice i hoće one da se vozaju na biciklima, ja rekoh hajd ići ću ja sa vama ovo-ono, one neće, evo ih sad se vratiše, ova se jedna polomila, lutalice ih napale negdje. 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Nerminovic
- Kontakt:
to je taj Sarajevo
BackSpace United
BackSpace United
Bio je i vakat. Večeras gledamo Defter hefte. 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Psiholozi ustanovljavaju da je ljepota jedan od temeljnih razloga zbog kojih čovjek ima potrebu za obožavanjem. S obzirom da je Božanstvo lijepo, upravo ta ljepota i lična potreba za lijepim pokreće čovjeka na obožavanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.