FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 24 jul 2016, 18:16

SVI NA KOSEVO IGRA SARAJEVO
VOLIM TE SARAJEVO LJUBAVI MOjA
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2016, 18:43

Moj Zagorski, zato ja i nisam u tim nekakvim grupama.
Procitali smo post, slazem se sa tobom 100 posto.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 jul 2016, 18:51

Zagorski :thumup:

A možete misliti kako Hodžić,Sarić i Ahmetović poslije onakvih trenerčina gledaju u Kurtića ko tele u šarena vrata kad on objašnjava svoje nazovitaktike
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 jul 2016, 18:54

High je napisao/la:
Besic je napisao/la:High koji doajen rijesava derbi?
Hurtić.
Nostradamus? :shock:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 jul 2016, 19:02

esprit24 je napisao/la:Da i ja bacim neki osvrt na sinocnju utakmicu. Kao prvo kod vecine nasih navijaca vidjelo se nezadovljstvo poslije remija, kao trebali smo ih nabiti ovo ono. Zelju na grbavici niko nece nabiti, a mi smo juce bili bolje al se nije dalo. Citav pripremni period pljuvalo se po ekipi a oni meni sasvim solidno, a kad se pogleda da su Balic, Novakovic, Saric, Ahmetovic i Crnikic i Hodzic sinoc prvi puta igrali derbi tako da sam ja zadovoljan sinosnjom utakmicom. Prekid necu komentarisati, neka je na sramotu nasim navijacima. I na kraju smatram da nam je jedini konkurent Zrinjski iz Mostara. Ja ocekujem titulu, za vas ne znam ;)

Divim se tvojoj euforiji i optimizmu. :salut:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 24 jul 2016, 19:04

hilmo je napisao/la:Zadatak sviju nas u toku naredne sedmice je da animiramo raju da nas bude što više. Momcima moramo biti vjetar u leđa, na stranu nezadovoljsto prema upravi i stručnom štabu, to može posle utakmice ali u toku 90 minuta da budemo 12. igrač.
:thumbup:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 jul 2016, 19:24

ehhhh Ako Bog da da nas bude
Sarajevo ljubavi moja!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 jul 2016, 19:37

Gledam dresove na derby-u prelijepi, predobri :cool:
SRETAN BROJ - 1725

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 24 jul 2016, 19:41

Izgleda da sam ja jedini kome se dresovi ne svidjaju...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 jul 2016, 19:43

@BernardBarnjak a zasto da ne budem optimista?? Jel nas kadar toliko los, pa da nemam pravo da se nadam tituli? Jesul nasi konkurenti toliko jaki pa da ja ne budem optimista??
Ja smatram da imamo najaci igracki kadar u ligi i stojim iza toga.. Msm da bi igracima dosta lakse bilo kada bi navijaci bili uz njih kao sto je to bilo sinoc, al ja smijem dati glavu da istok jedva cela nedjelju da se popne na ledja pojedinim igracima. Svjestan sam ja da nesto skripi u klubu, al ajde da bacimo malo optimizma i da svi budemo uz njih..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 jul 2016, 19:59

imam ideju za nešto prikladniji moto kluba od ovog patetičnog "samo je jedan dom","spasa nam nema,propasti nećemo"?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2016, 20:04

esprit24 je napisao/la:@BernardBarnjak a zasto da ne budem optimista?? Jel nas kadar toliko los, pa da nemam pravo da se nadam tituli? Jesul nasi konkurenti toliko jaki pa da ja ne budem optimista??
Ja smatram da imamo najaci igracki kadar u ligi i stojim iza toga.. Msm da bi igracima dosta lakse bilo kada bi navijaci bili uz njih kao sto je to bilo sinoc, al ja smijem dati glavu da istok jedva cela nedjelju da se popne na ledja pojedinim igracima. Svjestan sam ja da nesto skripi u klubu, al ajde da bacimo malo optimizma i da svi budemo uz njih..
Mogu se složiti s tobom, ali treba znati da nekad najjači kadar i ne garantuje prvo mjesto na kraju sezone. Ono sinoć što je prikazano nije loše, s obzirom da je prva utakmica, derbi... Zamislite da Ahmetović, Hodžić, Sarić, Balić i Novaković prvi put igraju derbi i svi su to odradili veoma dobro. Sarić jeste malo zeznuo sa onom izgubljenom loptom ali dešava se.

Kadušić je kod nas izgleda najhrabriji igrač, najagilniji je bio u onim duelima kada je dodjeljen crveni karton. Treba jednog takvog imati u ekipi, ali mora imati granicu..

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 24 jul 2016, 20:06

@zagorski, brate nerviras se zbog ljudi kojima je vrhunac u zivotu status na nekom forumu. Opusteno brate, ovo je svakako samo ubijanje dosade.

Na fb nemam ni profil, tako da ne znam o cemu pricas, al opet ne vjerujem da je vrijedno zivaca. Pisi, druzi se s rajom, ovi sto brisi smatraj to kao da si udijelio sadaku, sevap ti je da im das osjecaj da se negdje nesto pitaju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jul 2016, 20:07

hilmo je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@BernardBarnjak a zasto da ne budem optimista?? Jel nas kadar toliko los, pa da nemam pravo da se nadam tituli? Jesul nasi konkurenti toliko jaki pa da ja ne budem optimista??
Mogu se složiti s tobom, ali treba znati da nekad najjači kadar i ne garantuje prvo mjesto na kraju sezone. Ono sinoć što je prikazano nije loše, s obzirom da je prva utakmica, derbi... Zamislite da Ahmetović, Hodžić, Sarić, Balić i Novaković prvi put igraju derbi i svi su to odradili veoma dobro. Sarić jeste malo zeznuo sa onom izgubljenom loptom ali dešava se.

Kadušić je kod nas izgleda najhrabriji igrač, najagilniji je bio u onim duelima kada je dodjeljen crveni karton. Treba jednog takvog imati u ekipi, ali mora imati granicu..

Ovo ima samo kod nas, i nigdje na svijetu.
Mislim da je problem,sto su sve ekipe u pet deka.Prvi put kad neka ekipa bude zaista najjaca igracki,vidjecemo stenju ligom,kao sto to radi Dinamo u Hrvatskoj.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 24 jul 2016, 20:12

Vrlo verovatno sljedeci derbi BEZ HZ NA GRBI.
aferim

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2016, 20:17

Nadam se i bez meljovaca na Kosevu. Ako i budu dolazili, dati imm 5 posto, sto je cca 1800 karata. Ograditi taj dio na jugu, zatvoriti skroz onaj dio zapada gdje oni dolaze.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jul 2016, 20:29

Ma mislim da tvrdoglavost i jednog i drugog kluba,ce samo ispastati iskreni i pravi navijaci.
Huliganstvu u kraj moze samo stati drzava,a nikako lazno i licemjerno saopstenje, uprave malenih.Kao oni ce ovo- ono ,pa im ekipe ode u Zenicu ,gdje su im igraci veci huligani od navijaca.I onda sasvim suprotno saopstenje, i neka vadiona.Mislim da bi uprave zajedno trebale sjesti sa NSBIH ,i iskreno pokusati rijesiti problem prilikom boravka gostujuci navijaca, na stadionima.
Ovako ova saopstenja su vise nego zalosna i smijesna.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 24 jul 2016, 20:32

Evander je napisao/la:Nadam se i bez meljovaca na Kosevu. Ako i budu dolazili, dati imm 5 posto, sto je cca 1800 karata. Ograditi taj dio na jugu, zatvoriti skroz onaj dio zapada gdje oni dolaze.
Potpuno si u pravu i tako bi trebalo uraditi. Kospe na AFH imaju i preko 10%

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2016, 20:39

Zatvoriti jug, da ti pola zapada karta 20 km ko voli nek izvoli, a sve po pravilima

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2016, 20:47

Ma dati im 1800 ulaznica i tacka. Ostale dijelove stadiona zatvoriti.
Mislim, od ovog nista nece biti. Pare su drage svima i nece ih se odreci.
Ali ako oni vec pozivaju na tih 5 posto, nije da i mi ne mozemo odgovoriti.
Pa cemo se ganjati ;-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []