Njega razumijem a ti bi se trebao zapitati neke stvari. Edis nikada ne bi okrenuo ledja Zelji I ako nas sve spaja ista ljubav ti onda ocigledno ne pripadas tom krugu jer se tako o Mulalicu ne moze govoriti.larssonche1337 je napisao/la:Prijavljen si. Pričamo o njegovim trenerskim kvalitetama
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Fejzić je nužno zlo, koje se mora istrpiti dok se Kjosevski ne vrati.HausMan je napisao/la:ja ne znam jel on pitao trenera golmana i da li je sam vidio kakvog je debila stavio na gol? pored lose igre, lose taktike, opet smo mogli pobjediti jer je sarajevo prejadna ekipa. osim duljevica niko ni s cim. onaj neki polu celavi kod njih levat zesci. zamolio bih cenana ovim putem da bevaba uzme pod ruku i ode iz kluba. hvala
Sinošnji gol pitarluka je 50/50 krivica Kosorića i Fejzića
Nevjerovatno šta su dopustili , da im ona soha Ahmetović skoci između njih dvojice i zabije gol
Sinoc se moralo odbraniti ono vodstvo i pobjediti, jer oni nisu znali ozbiljno zaprijetiti sa igracem više.
Kostica treba zacerati i ove njegove igrace onog nervoznog stopera vadi zeljovo djete iz derbija 
ne mora se istrpiti. imamo cemana moze braniti sljedece utakmice.let3 je napisao/la:Fejzić je nužno zlo, koje se mora istrpiti dok se Kjosevski ne vrati.HausMan je napisao/la:ja ne znam jel on pitao trenera golmana i da li je sam vidio kakvog je debila stavio na gol? pored lose igre, lose taktike, opet smo mogli pobjediti jer je sarajevo prejadna ekipa. osim duljevica niko ni s cim. onaj neki polu celavi kod njih levat zesci. zamolio bih cenana ovim putem da bevaba uzme pod ruku i ode iz kluba. hvala
Sinošnji gol pitarluka je 50/50 krivica Kosorića i Fejzićajedan od najsmiješnijih golova u derbijima.
Nevjerovatno šta su dopustili , da im ona soha Ahmetović skoci između njih dvojice i zabije golšto je najgore, ta lopta sa strane je bila obicni balon, tzv.svijeća.
Sinoc se moralo odbraniti ono vodstvo i pobjediti, jer oni nisu znali ozbiljno zaprijetiti sa igracem više.
- MocMahale444
Fejzic - Kosoric 60/40 njihov gol. Bevab izgubljen izgledao od ulazka, onaj Husic lipa ga jebla sta glumi on. 60 minuta tj sat vremena bez igraca, zbog njega moras strahovat lipu mu J***. 2 zuta onako brzo koje tocilo od insana.
Bekrija klupa nije bitno sto mi je drag igrac ali on je fajront.
Sudija gori od crne guje.
Hajde nije bod loš na sve stvari koje su se izdesavale tokom utakmice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mislim da je mali Cutahija bolji goman od Cemana.HausMan je napisao/la:
ne mora se istrpiti. imamo cemana moze braniti sljedece utakmice.
Ako si gledao LP za mlade protiv Salzburga, vidio si o kakvom talentu se radi. Momak je strašno branio. On bi trebao biti drugi golman, baš kao što je Veca bio Antoloviću.
Ali se slažem da je i Ceman bolja opcija od Fejzica.
ceman je stariji, a za cutahiju ima jos vremena tek mu je 18 godina.let3 je napisao/la:Mislim da je mali Cutahija bolji goman od Cemana.HausMan je napisao/la:
ne mora se istrpiti. imamo cemana moze braniti sljedece utakmice.
Ako si gledao LP za mlade protiv Salzburga, vidio si o kakvom talentu se radi. Momak je strašno branio. On bi trebao biti drugi golman, baš kao što je Veca bio Antoloviću.
Ali se slažem da je i Ceman bolja opcija od Fejzica.
- zeljoooooooooo
Čuj da zamijeni Husića poslije crvenog! hahahahhaamazon je napisao/la:Pa to ih vadi kod raje mogu reci igrali s igračem manje. Meni je bitnije sto nije zamjenio Husica odmah poslije crvenog, a ratoboran je na treninzima. Taktički utakmica jeste lose odrađena zato sto je gore nagurao igrača a pola ih ne igra svoju prirodnu poziciju.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
to nema veze s izlijevom frustracija sinocnim, brate, i da im das 2% doci ce onih koji su tu da prave belaj, sto vise mrze Zelju nego sto vole Sarajevo. Kompleksi su to. Problem ovakav treba rijesavat korjenito, uprava je napravila dobar potez u vezi stolica, potpisivanjem ugovora, a to svakako nece donijet dobro ni ijednom klubu.irfo je napisao/la:Uglavnom najvaznija je poruka od sinoc, ni u snu im davat vise od 5 posto stadiona, pa nek im opet blekic lcd iznajmljuje
- zeljoooooooooo
Ja nisam nigdje vidio to izbij-nabij, već pokušaje da se kratkim pasovima kreira akcija, mada nisam do kraja zadovoljan kako je to izgledalo.urednik je napisao/la:Kad su se poredali na terenu u formaciju izgledalo je ko da je malo dijete na sokeru napravilo formaciju, međutim nismo ni igrali toliko loše. Samo se bojim da će biti do kraja sezone izbij nabij na kloca bez igre na sredini (nadam se da griješim). Najviše me brine činjenica da igramo sa dva napadača, a da za Lendrića nema mjesta u napadu - TO JE ZLOČIN.
Raduje ipak činjenica da kada se vrati Blagoja, mozak ove ekipe, i sigurno 6-7 podvaljenih lopti po tekmi,
to definitivno mora izgledati još bolje. Brz i prodoran Stevanovic, i sigurni Kjosevski su garancija mnogo boljih partija u nastavku.
- zeljoooooooooo
Daleko je ovo od prosipanja bodova. Priče o Kostiću ne stoje, ipak je ovo prekratak period da bi se donio takav sud.briga je napisao/la:Ma ne možeš vala reci da je derbi prosipanje bodova. Da je tu nesta sigurno ne bi se zvao derbi. Previše se provlači priča o Kosticu i neki se pritisak neopravdano stvara. Pokazao je sa sastavom sinoć da je u utakmici sa Metalegheom krio mnogo stvari i da je sastav bio potpuno neočekivan.
- zeljoooooooooo
Hahahaha, ma ovdje svaki dan tjeraju nekoga, da je po njihovom, u petom kolu bismo fogli prijaviti jedino ekipu za fucal.larssonche1337 je napisao/la:Sad kad otjeraju golmana i sto ne valja, reći će uprava napolje, sportski segment u ku.rcu na početku sezone tjeraju igrače
smiješni ste
- AntoniooConte
- Kontakt:
majko draga odigrali X u derbiju sa igracem manje i ovi vec sve tjeraju
ne znam koji me djavo natjera da opet otvorim ovu temu poganu

ne znam koji me djavo natjera da opet otvorim ovu temu poganu
- superfreak
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la: danas je jedan od onih dana kada sam na stadionu kratko pomislio koliko sam ponosan što nisam pitar ..... par milisekundi kasnije mi se javio unutrašnji glas razuma koji mi je rekao da niko sa gramom zdravog razuma i ne može bit pitar
još nešto, meni je jasno da je u svrhu očuvanja reda i mira u gradu u interesu policije i lige bilo da se utakmica kako tako privede kraju, ali mi nikada nećemo nidokuda stići ako nastavimo tolerisati ovakve ispade i ostaćemo dno dna tj evropsko dno kace zauvjek! razvaljivanje stadiona tamo vamo, ali najkasnije kada su tri rakete/baklje uletile u dio publike gdje su sjedili ljudi sa djecom utakmica je morala biti prekinuta. kraj, šlus, fajront!
To i ti bio na sjeveru, možda smo se mimoišli.
Sve generali poslije bitke. Podsjeti me ova priča na neku sliku sa fb gdje piše: Previše pametujemo za narod koji je išao kod Torabija i držao one pakete vode da im da energiju i da ozdrave. Derbi je bio kakav je bio. Kad se sve sabere jedan od najlošiji od kad idem na derbije. Došao je prerano. Ovaj što tjera nervoznog stopera nema pojma o životu. Frajer je bio najbolji uz Uglješu i Lendrica. Da je bio na mjestu Kosorica nema šanse da bi ga Ahmetović nadskocio. Ne pretjerujte ljudi molim vas.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
- AntoniooConte
- Kontakt:
pa Bonucci je jedan od najboljih bio, greske nije imao ustvari jednom je krenuo sa loptom uze mu je Duljevic, ali ispravio gresku, ostalo perfektno odigrao
ali opet na osnovu jedne tekme se ne moze niko ocijenti, ali ako cemo davati ocjene opasno se sere kada se on proziva
ali opet na osnovu jedne tekme se ne moze niko ocijenti, ali ako cemo davati ocjene opasno se sere kada se on proziva
- ScoutInternational
- Kontakt:
Netacno, samo mi objasnite, zasto svi samo gledaju kraj akcije, a ista se treba u startu zaustavljati, dok lopta fakticki nije niti dosla do CB i GK?MocMahale444 je napisao/la:Fejzic - Kosoric 60/40 njihov gol. Bevab izgubljen izgledao od ulazka, onaj Husic lipa ga jebla sta glumi on. 60 minuta tj sat vremena bez igraca, zbog njega moras strahovat lipu mu ****. 2 zuta onako brzo koje tocilo od insana.
Ekipa je neuigrana i trebat ce vremena, a posto se to znalo, bek (RB) koji je prvo bio pogresno postavljen, pa zatim nije pratio polozaj protivnickog igraca, sto ujedno protivnik koristi maksimalno koji mu prolazi "iza leda" , gdje se igrac Sarajeva sam nalazi u 16 metera sto je samo po sebi vec ozbiljna sitvacija, loptu ubacuje, zapravo gura na jedino mjesto gdje je mogao adekvatno to uraditi, i tu dolazi do nesporazuma na relaciji GK i CB. GK vjerovatno zbog manjka autoriteta, ujedno svog kapiteta GK nije zelio pokositi u svom petercu, gdje njihov CF kao saldo svega koristi i poentira iz nicega.
Dakle, kada se analizara detaljno, fino se moze vidjeti da je RB najveci krivac sto je doslo do ovakve sitvacije jer svi su ostali zatvorili svoje strane i jedino je lopta mogla na njegovu radi pogresnog postavljanja, a CB i GK rade klasicnu pogresku ne snalazenja radi ciste neugranosti sto je sve rezultiralo poenom za njih.

- amazon
- Kontakt:
AntoniooConte je napisao/la:pa Bonucci je jedan od najboljih bio, greske nije imao ustvari jednom je krenuo sa loptom uze mu je Duljevic, ali ispravio gresku, ostalo perfektno odigrao![]()
![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
kupili ga od juventusa 
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Evo ovim klosarima do daljnjeg zabranjen ulaz na stadion Grbavica, racunajuci sigurno jos jednu utakmicu lige za prvaka, te eventualno KUP-a
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Anpa, Arma00, BarbareZeljin, Cwirek, feniksptica, GavranBeli, Hilmo123, Hrasno15, inzomni, Jarodwest, Levin, MSOZ101, Paromlinac, Railwayman30, Rule_hz, Suki46, tiagofaria25 i 209 gostiju.