Nema se tu sta osjecati, dva koplja iznad Pirijice....slana_krv je napisao/la:i ja imam osjecaj da je Bobic bolji golman.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nemamo mi igrace za 442, i prosle sezone smo veoma lose izgledali kad smo to igrali, to je vise onako daj jednog dodatnog napadaca da pobjedimo i gotovo. Rijetko cemo koristiti ovu formaciju tokom sezone, protiv Olimpica je izuzetak.Agamemnon je napisao/la:A vala i razvuklo se sa tim.
Da probamo mi 4-4-2
Piric
Efendic Dzidic Kostic Subic
Zec Zeba Ordagic Veselinovic
Karic Krpic
Sto se tice ovog Husref-Kostic, ne zauzimajte strane, valjda vam je strana Sloboda a ne Husref ili Kostic?
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja ne zauzimam strane.pinoglavi je napisao/la:Nemamo mi igrace za 442, i prosle sezone smo veoma lose izgledali kad smo to igrali, to je vise onako daj jednog dodatnog napadaca da pobjedimo i gotovo. Rijetko cemo koristiti ovu formaciju tokom sezone, protiv Olimpica je izuzetak.Agamemnon je napisao/la:A vala i razvuklo se sa tim.
Da probamo mi 4-4-2
Piric
Karic Krpic
Sto se tice ovog Husref-Kostic, ne zauzimajte strane, valjda vam je strana Sloboda a ne Husref ili Kostic?
Cijelo vrijeme sam uz Azmira pa sam ga "popljuvao"nekidan.
Tako i Husrefa,a bogami jucer i danas Kostica.
Sve po zasluzi.
Bas iz tog razloga sto niko nije iznad kluba,.
Ako Husref iz hira gura momka na beka nije uredu eto igrao je Todorovic,i to bogami solidno.
Isto tako Kostic za onaj penal jucer sramota...
Karic je zaduzen za penale dok nema Zebe,i opet ispao je gospodin pustio ga da puca ali vidilo se nije mu pravo.
Kako ko zasluzi tako ce i dobiti nema tu strana brate.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za borbu za ulazak u ligu za prvaka..suplji smo bez 2 vezna, sto se vidjelo i protiv raspalog OlimpicaAgamemnon je napisao/la:A vala i razvuklo se sa tim.
Da probamo mi 4-4-2
Piric
Karic Krpic
a sto se tice situacije sa Kosticem, je.eno je to i vec je bio problem u najavi
ako za trenutak i zanemarimo Merzica, tu imas Mehmedagica koji se oporavio i kojeg Husref voli jer jbg suti i igra i zbog toga me ne bi cudilo ni sekunde da postavi Mehmedagica kraj Dzidica a Kostica opet ostavi na klupi
onda tu je i jos jedan problem koji Kostic mora prevazici u svojoj glavi, a i ekipa citava. Kostic je prosle sezone bio komandant odbrane, on je galamio, on je rukovodio, on je i psovao ako treba. Ove godine dolazi Dzidic koji se sam po sebi komandant ,postavi kako se postavi, covjek je glavni, i sad je tu problem kako ega, tako i za ekipu
kako vojska ne moze imati dva generala, ne moze ni odbrana, i jedan mora popustiti. Dzidic mi ne djeluje takav, a bgm evo ocigledno da i sa Koletom ima problema, posebno jer je njega Husref poslao na beka, njega zrtvovao i time mu pokazao da je Dzidic novi gazda u odbrani i da Kostic mora da se uklapa..
onda jos i Kostic moze igrati samo lijevog stopera, a Dzida cijelu karijeru lijevi stoper- dakle i tu neko mora da se pomjera, da se zrtvuje..cini mi se da se Dzida jucer pomjerio
bice ovo zanimljivo pratiti bgm
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nisam tebi pisao za strane nego svima, ponajvise onim sto pisu da je Kostic bio fantastican 
@ultras Dzidic se pomjerio kada je Kostic usao

@ultras Dzidic se pomjerio kada je Kostic usao
Nad tobom sunce najljepše sja
Nešto ne vjerujem (ili ne želim) da je Pirija povrijeđen, nadam se i pošto je i auto kupio da je to naznaka da ide konačno i da ćemo ostvarit dobar transfer, i da je to razlog što ga nije bilo ni na klupi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nazalost,ne ide on nigdje.Nek zahvali svom menadzeru...wobly92 je napisao/la:Nešto ne vjerujem (ili ne želim) da je Pirija povrijeđen, nadam se i pošto je i auto kupio da je to naznaka da ide konačno i da ćemo ostvarit dobar transfer, i da je to razlog što ga nije bilo ni na klupi.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma on ce u Sarajevo za dobra primanja na kraju sezone otici.. Ebo mu Husara sve. Uradio je sve sto ne ocekujes od gradskog djeteta .
Ukoliko je izvjesno da nece napraviti transfer i ukoliko do septembra ne potpise novi najmanje dvogodisnji ugovor neka ne zauzima dzaba mjesto Bobicu a pogotovo Ericu koji je sjajan golman i moze se takodjer unovciti...
Neka presjedi godinu dana i onda neka ga Husara vodi i u pm ako hoce....
Neko je gore napisao neka zahvali menadzeru zar je moguce da je Husara sjebao opet transfer (Ja nisam uopste upucen ove sezone oko transfera Pirica),prosle godine nas je Husara kostao pola miliona meraka svojom gluposcu.
Neko je gore napisao neka zahvali menadzeru zar je moguce da je Husara sjebao opet transfer (Ja nisam uopste upucen ove sezone oko transfera Pirica),prosle godine nas je Husara kostao pola miliona meraka svojom gluposcu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Za taj slucaj i kazem nek zahvali svom menadzeru,jer drugog slucaja jos nema.Niko se ne interesuje za njega!Agamemnon je napisao/la:Ukoliko je izvjesno da nece napraviti transfer i ukoliko do septembra ne potpise novi najmanje dvogodisnji ugovor neka ne zauzima dzaba mjesto Bobicu a pogotovo Ericu koji je sjajan golman i moze se takodjer unovciti...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma najgore sto ce ovaj kikser braniti i onda otici na kraju ..
Za ovo treba parolu dici. Poslati ga na tribine neka sjedi i gleda i onako je i Eric bolji golman od njega.
Za ovo treba parolu dici. Poslati ga na tribine neka sjedi i gleda i onako je i Eric bolji golman od njega.
Ne bi me cudilo da je Husara uvalio stavku u ugovor da ukoliko je zdrav mora braniti...
Nisam pobornik "nase djece"niti bilo cega,ali moj stav je poznat od pocetka..
Ono sto imalo valja,a nema puno godina guraj neka igra nebi li se prodao,bez barem jednog transfera godisnje (Ne ispod 250 000€)nas nema nigdje.
Eric,Grahovac,Veselinovic,Govedarica,Ordagic,Zec. ..mladosti I potencijala imamo vidjecemo sta ce biti.
(Mehidica nebi prodali ni pod razno jos 5 godina da ga guraju ovako,

Nisam pobornik "nase djece"niti bilo cega,ali moj stav je poznat od pocetka..
Ono sto imalo valja,a nema puno godina guraj neka igra nebi li se prodao,bez barem jednog transfera godisnje (Ne ispod 250 000€)nas nema nigdje.
Eric,Grahovac,Veselinovic,Govedarica,Ordagic,Zec. ..mladosti I potencijala imamo vidjecemo sta ce biti.
(Mehidica nebi prodali ni pod razno jos 5 godina da ga guraju ovako,

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Molim Boga svaki dan da vas uputi na pravi put,jer ste polijepo skrenuli sa njega.
Sve prodane duse!
Koja razmisljanja,koliko mrznje prema onima joji su u svakom trenutku spremni poginuti za svoju svetinju,dok se dosljama klanjate,Mogu uzeti na stotine hiljada,setati po terenu, nigdje da ne igraju godinama,
Samo ovaj kojeg zeljno iscekujete ce uzeti 100 na godisnjem nivou.a gdje se to on pokazao,
Samo pljujmo po svojima!
Sve ce to Bog pozlatiti inshaAllah
Sve prodane duse!
Koja razmisljanja,koliko mrznje prema onima joji su u svakom trenutku spremni poginuti za svoju svetinju,dok se dosljama klanjate,Mogu uzeti na stotine hiljada,setati po terenu, nigdje da ne igraju godinama,
Samo ovaj kojeg zeljno iscekujete ce uzeti 100 na godisnjem nivou.a gdje se to on pokazao,
Samo pljujmo po svojima!
- Beduin
- Kontakt:
Ako nece Bog, onda ce Laza Lazarevic to pozlatiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
joksimovicu legendo, hoces li dolazit' na Tusanj :kafa:joksimovic je napisao/la:
Jel to Lazevski,Subic ili Fatic mozda zauzimaji mjesto Borgiju,pa je kivan Borgijev menadzer na upravu..haman ga nece vise u njemackim regionalnim ligama 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Spremni poginut, a na kraju sezone odu u Sarajevo jel?joksimovic je napisao/la:Molim Boga svaki dan da vas uputi na pravi put,jer ste polijepo skrenuli sa njega.
Sve prodane duse!
Samo pljujmo po svojima!

Gdje se pokazao taj sto dolazi, nije nista pokazao u Borcu samo je bio najbolji bek lige

Cuva bog Lazu svogBeduin je napisao/la:Ako nece Bog, onda ce Laza Lazarevic to pozlatiti.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je brate....sano naša djeca....koliko su nam se samo puta oduzili do sad....sjetite se samo kad smo ispali... Pa svi su plakali i ostali naravno....pa Said, pa Bekici, pa mesanovic... . Kakvi bolan placenici...to hoće za pare da igra..... Djeca,djeca,djeca, djeca... VRATITE NAM DJECUUUUUUUUUUUUUUUUUjoksimovic je napisao/la:Molim Boga svaki dan da vas uputi na pravi put,jer ste polijepo skrenuli sa njega.
Sve prodane duse!
Samo pljujmo po svojima!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Niko nebi bio sretniji od mene da svake godine dva omladinca predju u prvi tim.Druze mi smo daleko od toga.To kad se desi,onda mozemo reci da smo uredjen klub,do tada,moramo se divit placenicima.joksimovic je napisao/la:Molim Boga svaki dan da vas uputi na pravi put,jer ste polijepo skrenuli sa njega.
Sve prodane duse!
Samo pljujmo po svojima!
Bez ikakve provokacije te pitam,ko je trenutno spreman "poginut"za dres Slobode???
Vise su oni pljunuli na nas i klub,nego sto mi pljujemo po njima.
Druga stvar,vise se fudbal ne igra iz ljubavi kao prije,nazalost,veliki biznis je to postao!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.